Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší pěvecká show opět přichází! TV Nova opět se slovenskou TV Markíza dávají možnost dalším nadějným zpěvákům a zpěvačkám zapsat se do myslí Čechů a Slováků. Na začátku příštího roku začnou vysílat novou ČESKO SLOVENSKOU SUPERSTAR!
Další ročník úspěšného pěveckého projektu slibuje nevšední zážitky. Už jen složení poroty je více než zajímavé. Za porotcovskou lavicí zasednou úplní nováčci ve světě SuperStar, ne však ve světě hudebním, tam mají svou cestu už dávno vyšlapanou – Helena Zeťová a Rytmus. Dvojici doplní už otřelý Palo Habera a Gábina Osvaldová.
Moderátory soutěže se stali půvabná slovenská zpěvačka Tina a Leoš Mareš, kterého není nutné dlouze představovat.  Vítěz si odnese výhru v hodnotě 100 000 eur. Kromě toho ale získá příležitost vydat své album a oslovit spoustu fanoušků obou zemí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (317)

akisha odpad!

všechny recenze uživatele

Jako jediný uspokojení vidím fakt, že tahle snad miliontá vyčpělá, nudná, trapně vnucovaná a rádoby bomastická superstar byla po dalším velmi kvalitním pořadu (Tisíc a jedna noc) pro Novu dost nepříjemnej finanční propadák. Navíc mě iritujou ty jejich lákavý slogany jako "změň svůj život" a "jdi za svým snem" a "i ty můžeš být superstar" a podobně. Kdo si proboha pamatuje aspoň jednoho výherce týhle soutěže? Krom Langerky? To snad tahle řada bude jiná? To těžko. Ale je to pochopitelný, Česko Slovensko bude nejspíš superstar hledat ještě hodně, hodně let, protože Nova z toho bude ždímat prachy, dokud nebude Mareš šedivej. Skoro na Novu nepřepínám, ale když už to udělám, tak je tam vždycky Mareš! Bože, co je to za hroznou nemoc? Naposledy na mě juknul z padesátky Michala Davida a teď tohle. Za chvíli asi bude moderovat zprávy. Počkat, ale je to Nova, tak čemu se tu divím... ()

GilEstel odpad!

všechny recenze uživatele

Děs a hrůza, křeč a přetvářka, falešná hra na emoce, podbízivost, marketingový projekt marně snažící se skrýt svou ubohost. Manipulace náctiletého publika prostřednictvím iluzorního světa a slávy. Trapnost, neschopnost, ubohost. Uměle vytvářená hysterie a velkolepost. Dno zábavy, špína, kulturní barbarství, lež. ….. První Superstar byla nová, neotřelá a dalo se jí věřit. Teď máme Superstar a podobné projekty 2x ročně. Po dobu 8 let. Začíná se objevovat, co jsem nastínil už u Talentmanie. Tj. začínající recese. Diváci si z toho už dělají prdel a vybírají na postup naschvál blbečky, kteří lezou krkem i Nově. Tj. ty, kteří si z toho dělají srandu a dávají to najevo. Jen tak dál. Uvidíme kdo z koho. K nelibosti plačících dětí v publiku to vyhraje divák. Je to otázka času. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Spíše jen útržkovitě jsem viděl/slyšel cca čtyři díly a pokud to poprvé bylo ještě docela neotřelé, teď už se mi ze všech těch nagelovaných, osobitosti zbavených a průměrně zpívajících (ano, asi zpívají lépe, než většina z nás, ale věří snad někdo tomu, že je mezi nimi osobnost, která opravdu rozvíří naše plesnivé popové končiny?) puberťáků, kteří na povel roní slzičky, když zrovna nevypadnou, maximálně tak otevírá kudla v kapse. A děkuju tetičce, mamince, kamarádkám a všem úžasným lidičkám, že mi poslali hlas! Mimochodem, ten, kdo dokázal do poroty nacpat Rytmuse, který je víceméně jen aktuální pózou nejmenovaných komunit a jehož "hudební" ambice podtrhuje "skladba" Čo ti jebe, by zasloužil cenu Recese století. Zábava bez úrovně. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ani horší, ani lepší než předešlé výrobny brzy zapomenutých hvězdiček.. všichni víme, že tohle degraduje smysl televizní tvorby, ale odsuzovat to nehodlám. Habera s Osvaldovou stále baví, naopak po vypadnutí dle mého talentované Sáry Milfajtové koukám jen tehdy, když je jinde reklama, nudím se nebo nemůžu usnout!! ()

Petroff

všechny recenze uživatele

Tak jsem v hospodě viděl už skoro celý dva díly. Hvězdičkovat nebudu, ale něco k tomu jistě napsat můžu... Osvaldová v klidu, Habera celkem zajímavej, pak dvě prsa s obličejem stvořeným k praktice zvané facial cumshot - nějaká ?slečna/paní? Zeťová (kdo je to? - nějaká pornostar? - jestli ne, tak by měla... ) a jakýsi Rytmus (dle image tutově krutopřísnej hip-hop guru, co těm mladším (11, 12, 13 let? ) ukazuje správnou cestu... Mno a pak už klasická přehlídka 15-ti minut slávy. Viděl jsme nějaký dívčí semifinále, či co... a vypadalo to trochu jako nějaká Miss High Heels... Jsem potěšen, podpatky začínají být opravdu mega in!! ()

Galerie (31)

Zajímavosti (3)

  • Už druhá česko-slovenská edícia. (buLLiTT)

Reklama

Reklama