Reklama

Reklama

Ao no Exorcist

(seriál)
  • Japonsko 青の祓魔師[エクソシスト] (více)
Trailer 1
Japonsko, (2011–2024), 24 h 24 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Kazue Kató (komiks)

Hrají:

Nobuhiko Okamoto, Džun Fukujama, Akeno Watanabe, Nao Tójama, Sumire Morohoši, Kazuja Nakai, Megumi Hajašibara, Kotori Koiwai, Tecuja Kakihara, Júki Kadži (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(61)

Rozhodnut vzdát se dráhy Satanova nelegitimního syna vstupuje Rin na Akademii pravého kříže, aby se po vzoru svého učitele stal exorcistou. (Netflix)

Recenze uživatele Jeoffrey k tomuto seriálu (2)

Kjóto fudžó'ó hen (2017) (S02) 

A tak se pozornost tvůrců anime k originálu předlohy vrátila... Pro fanoušky mangy jistě dobrá zpráva, pro ty ostatní to bude ze začátku pěkný bordel, protože ono to nenavazuje, nebo spíš to navazuje, ale jinde než by člověk čekal. Ale ve finále je to asi jedno, hlavní je, že se bratři Okumurové (neplést si prosím s Okamurovými) vracejí a tak má Satan zase na chvíli o zábavu postaráno. Konečně slušné pokračování jedné ze záležitostí, které dnes již považuji za klasiku a tak i přes pomalejší rozjezd je to pořád velmi dobrých 7/10. ()

Shimane Illuminati Hen (2024) (S03) 

Trvalo to jen dalších sedm let, než si anime producenti opět vzpomněli na příběh bratrů Okumurových a jejich boj proti Satanovi a já jsem rád, že mě tenhle seriál i po tak dlouhé přestávce pořád zajímá. Tentokrát to z velké části táhl fakt, že se příběh točil kolem Izumo, kterou mám rád (rozhodně třeba mnohem raději než Šiemi) a její příběh mě dokázal zasáhnout a trošku dojmout. Fungovala pro mě i celá ta tajemná organizace Iluminátů v čele s Luciferem, byl jsem zvědavý, co zase kuje Mefistofeles, bavil mě i nevypočitatelný Šima, ale nejvíc jsem se během sledování těšil, až dopadne pověstná sekyra na jednoho z nejotravnějších a nejhnusnějších záporáku, co jsem v rámci Modrého exorcisty viděl – zkrátka až to prase, tedy pardon doktor Gedóin, dostane, co si zaslouží. Sice Modrý exorcista vedle moderních šónenů v rámci soubojů už trošku zaostává, ale pořád jsou docela slušně animované. Za sebe nejsem nijak zklamaný, mám rád tu atmosféru a tajemství, na kterých příběh staví, takže co jsem viděl, mě docela bavilo, a proto jsem rád, že na další sérii tentokrát nebudu čekat tak dlouho. 7,2/10. ()

Reklama

Reklama