Reklama

Reklama

Jurský masakr

  • Velká Británie The Dinosaur Project
Trailer 1

Výprava zoologů pod vedením Jonathana Marchanta se vydává po stopách bájné africké příšery Mokele Mbembe. Jeho syn se k nim potají přidá a ukryje se ve vrtulníku, který i s celou výpravou havaruje. Brzy se ocitnou v zapomenutém pralese, kde budou bojovat o přežití nejen s dinosaury, ale i s jedním členem týmu, který chce všechnu slávu pro sebe... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (94)

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Dinosauři točené formou Founf Footage mě vážně moc neoslovily. Mě přijde to akorát tak, že chtěli natočit úplně něco nového co tu ještě nebylo. To autorům zkrátka vyšlo, ale se zpracováním už to bylo něco jiného. Triky dinosaurů opravdu nic moc, postavy nějak nezajímavé a hlavně pořád něco melou a vůbec mě to nezajímá, jelikož je to prostě nuda. 35% ()

Rakosnicek77 odpad!

všechny recenze uživatele

Masakr je správné slovo! Tohle byl opravdový masakr hodný těch nejodvážnějších jedinců! Kdo tohle zvládnul dokoukat celé, má opravdu hodně silný žaludek. Pokud bych se měl vyjádřit k příběhu, tak ten je nulový, nelogický a nesmyslný. Raptoři, kteří ve skutečném Jurském parku plivali jed a spolehlivě likvidovali vše živé, tady nahrazovali domácí mazlíčky a plnili roli "raptor, nejlepší přítel člověka" Osazenstvo se tady směle likvidovalo mezi sebou a míním tím tu lidskou část a celé to působilo, jako dílko natáčené slaboduchým štábem totálních magorů. Pokud čekáte akci, tak se dočkáte polystyrénových balvanů a záběrů odpovídajících zapnuté kameře, hozené ze skály dolů. Prostě odpadovka s hvězdičkou, třikrát podtržená! ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Disnosaurov by som spočítal na prstoch jednej ruky a v polovici sa to zmení z dobrodružnej cesty o dinosauroch na survival bez dinosaurov s jedným pomäteným bláznom čo sa zmení na zabijaka. Navyše počas celého filmu nakrúca "živá" kamera a preto pri utekaní vidno len šmuhy a chaos. Ak čakáte, horor, dinosaurov, sexy ženy alebo Jurský Park trochu inak, tak čakáte zbytočne. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Představte si scénu. Kluka chce sežrat dinosaurus, v poslední vteřině tam vtrhne zvukař a takovym tim velkým mikrofonem jak drží nad záběrem dinosaura majzne. Pak řekne něco ve smyslu:"zachraňte se, tohle je za Dejva" a rozběhne se za nimi. Tim mikrofonem mezi tím likviduje ty minisaury jak v nějaký videohře z devadesátek a by se pak dostal do jejich doupěte, kde se na něho vrhnou všichni najednou, střih. Vidíte ve finále prdajls a přitom se smějete, jestli nejste zhulený. Takový pocit tenhle film vyvolá a tahle scéna přesně snímek definuje. Bohužel s rozdílem, že většinou film není vtipný a už vůbec ne nějak akční nebo dobrodružný. Na nedělní odpoledne k práci asi dobrý, pokud ho ale budete sledovat na 100%, tak vás bude bolet hlava, a to nejen kvůli roztěkaný kameře. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Slabý odvar Jurského parku. Snaha o zvýšení dramatičnosti použitím roztřesené, dokumentární kamery tentokrát nevyšlo.. Triky jsou na úrovni roku 1993, kdy vznikl první Spielbergům trhák o dinosaurech. Nesnesitelné kecy typu: "Jsme tady v bezpečí?" nebo "Musíme pryč" a "Mám tě rád tati" a "Není to tu bezpečné " (hláška z doby, kdy je už polovina expedice sežraná dinosaury), je tady požehnaně! Takže jediná hvězda je za krásnou přírodu, která je tu k vidění a za malého Dina, coby domácího mazlíčka. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Jižní Africe. (Pod)

Reklama

Reklama