Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zapomeňte na hodné džiny, tak jak je znáte z pohádek. Ve skutečnosti jsou džinové hrozivé bytosti obývající prostor mezi světy a toužící po jediném: skrze splněná přání otevřít dveře do těchto světů a ovládnout je. Alex Amberson (Tammy Lauren) pracující jako odhadkyně pro významnou aukční síň má tuto skutečnost brzy poznat na vlastní kůži. Dostane totiž k prozkoumání velký opál, ve kterém je jeden z džinů po staletí uvězněn a během průzkumu ho mimoděk probudí. (kosta73)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Sympatický horor o zlomyslném džinovi, co dokáže být pěkná svině. Přání sice plní, ale vždycky výměnou za to nejcennější. Kamkoliv se hne, tam za sebou nechává spoustu mrtvol. O tom, že dokáže zabíjet nápaditě a s elegancí, vás Wishmaster přesvědčí opravdu lehce. Maskérská práce jednoznačně vede, CGI už trochu narušuje jinak bezchybnou zábavu. Manfrediniho hudba tentokrát nevýrazná až hanba, za to obsazení zaslouží jedničku s hvězdičkou. Englund, Bannister, Todd, Savini, Raimi a Hodder by mohli vyprávět. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tak po letech musím jednu hvězdu přidat za poctivé masky, mechanické efekty a báječné gore. Jeden večírek u dvora ve starověku, druhý u pana Beaumonta (R.Englud) v současnosti. A copak mají společného? Šťavnatý masakr! Létající hlavy, stahování z kůže i masa (ten kostlivec byl fajn), mutace do krokodýlů a zrůd....považte jen, že klavír nemusí být jen na hraní, ale třeba i na trhání hlav. Nechybí ani vtipné momenty - ,,Přeji si, abyste prošel skrze mě." Oživlé sochy, vyzvracená kreatura připomínající Věc a odřezávání obličejů. Pro džina není těžké přinutit kohokoliv k vyřčení jakéhokoliv přání, když dotyčný neví, že ho to bude stát život. ,,Ano, chci přestat stárnout!" A navrch devadesátková hudba - Cellophane, Eating Crow či Southpaw - není sice úplně můj šálek, ale Mötorhead jsem si při závěrečných titulkách vychutnal! ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Po mnoha zhôd náhôd a okolností sa miestna znalkyňa starožitností, Alex, dostáva k záhadnému, červenému diamantu. Tento drahokam však nie je len tak hocijakým kameňom. V jeho vnútri sa ukrýva starobylé zlo, džin, ktorý síce splní želanie vlastníkovi, no zároveň so sebou prináša smrť a skazu pre všetkých. Tak toto som nečakal. Každí, kto ma tu aspoň trošku "pozná", vie, že nie som veľkým fanúšikom starších hororov. Nie, že by som sa pri "Wishmasterovi" mimoriadne bál (lebo tento horor nie je veľmi o atmosfére), ale to gore, mordovačky (až na pár detailov), tak to klobúk dolu. Príbeh v podstate jednoduchý a prostý, bez komplikácií, s jasnou štruktúrou vývoja deja. Čo ma ale zaujalo najviac, je prefíkanosť džina. Plnenie svojich úloh poňal skutočne svojsky. Veľmi nápadité. Niekoľko efektov skutočne smiešnych, ale tak, čo narobíme, "Attari" to celkom nezvládlo. Nebyť toho, tak trochu komiksovo odľahčeného záveru (aj keď to tak zrejme muselo byť), mohla to byť neskutočná pecka - 65%. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Typické hororové béčko se zajímavě pojatým zlem, skvělými maskami a mizerným CGI. Tomuhle filmu by slušela péče Johna Carpentera. Ten by si pohlídal hudbu a přitáhl zajímavější herce. Hlavní hrdinku jsem si nakonec oblíbil, záporáka díky jeho charisma přijal a Roberta Englunda ocenil, jenže většina zbylých je bída a ještě větší bída. Vesměs nesplňují ani velice nízké požadavky na žánr a někteří stěží dosahují úrovně schopnějších pornoherců. Líbil se mi scenáristův černý, trochu ujetý smysl pro humor. Není ho dost na hororovou komedii, ale na odlehčení překvapivě krvavého děje stačí. ()

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Vlastně mi to přišlo spíš legrační. Pokaždé, když se nepřesvědčivá Alex rozječela, začala jsem se smát, jak blbě vykulila oči a převaluje se z boku na bok. Občas mi dělalo problém rozpoznat, jestli se válí v orgastických křečích nebo jí zmítá bolest a strach. A přitom je to ve skutečnosti docela pěkná ženská. Sem tam trochu nechutnosti tomu ovšem dává poměrně říz. Ale musím ocenit nápaditost, s jakou Džin přání plnil. Já už si to znovu nepustím a myslím, že by byla akorát škoda, aby si to pouštěl i někdo další. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Film je také znám pod názvem Wes Craven to Wishmaster. (Chatterer)
  • Postavy pojmenované Finney, Beaumont, Derleth a Demerest jsou odkazem na sci-fi a hororové spisovatele. (Chatterer)

Reklama

Reklama