Reklama

Reklama

Šéf na grilu

(pořad)
Talk-show / Reality-TV / Rodinný
Česko, 2011, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Třetí pořad TV Prima se Zdeňkem Pohlreichem se týká grilování. "Šéf" nás seznámí nejen s mnoha novými recepty, ale také s radami ke správné přípravě a samotnému grilování nejrůznějších lahůdek. A navíc se prostřednictvím Haliny Pawlowské dozvíme něco o Zdeňkově životě.

Témata jednotlivých dílů:  1. Steaky
2. Burgery
3. Kotlety
4. Ryby
5. Drůbež
6. Speciality (Deco.20)

(více)

Recenze (142)

FireTight 

všechny recenze uživatele

Je to až neuvěřitelný, ale Zdeněk Pohlreich dokáže hláškovat i při klasickém televizním formátu pro vaření (Babica se může jít zahrabat, a několikrát)... Absolutně nechápu a má můj obdiv, ovšem mám takový strach, že tenhle pořad není vůbec pro mě. Jednak neumím vařit, nemám gril a taky asi neumím pořádně docenit šéfovo rozplývání se nad různými druhy masa. Pár slov ke slavné Halině - překvapivě nevadí, dobře se stáhla do roličky moderátorky. UPDATE (3. července 2011): Musím jít s hodnocením ještě o hvězdičku nahoru, protože Zdéňa každý pondělí způsobuje, že u televize tak nějak slintám... :D ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Zdeněk Pohlreich je takový český Dr. House v kuchyni. Pálí mu to jak čert, má geniální nápady a navíc ještě umí udělat pěkně "vostrou" srandu, která kdekomu nesedne. Máme však obrovskou výhodu v tom, že ten náš "Dr. House" fakt žije a opravdu ty zázraky dokáže. Někdy bych chtěl přijít k němu do restaurace a ochutnat jeho nejmilejší jídla přímo jím připravená... Docela by mě zajímalo, jestli ty některé čančaninky ďobnuté doprostřed talíře umí zaujmout víc, než trošku "štrapácnější" kvalitní svíčková, nebo steak. Jednou, až budu bohatý a nebudu vědět co s penězi (nepřeji si, aby tomu tak někdy bylo ale kdyby náhodou) tak se k němu příjdu najíst a uvidím, jestli zažiju takový chuťový orgasmus, jaký jsem zažil tuhle, když jsem si udělal naprosto dokonalé bramboráky, do nichž nebyla použita ani špetka soli.... Pořad jako takový se mi moc líbí, ať už svojí pestrostí, rozmanitostí tak tím, že vlastně ukazuje všem, kdo takhle po víkendech grilují na chatě se známými, že to vlastně vůbec neumí. To pomyslné "dělání z lidí blbce" a jakási kuchařská moralita... Jóóó´to fakt můžu... ()

Reklama

Paity 

všechny recenze uživatele

Je to jednoduché, kdo nemá rád Zděnka Pohlreicha nepřijde si zrovna na své. Kdo ale přejude jeho prá peprných výrazů a soustředí se na to, co vytvoří na talíři, ten nebude zklamán. Šéf servíruje tentokrát na grilu a to co vytvoří by se dalo jíst i z obrazovky. Rozhodně veliká inspirace pro milovníky jídel uvařených na venkovním ohni. ()

Petroff

všechny recenze uživatele

Ty vole, co má tohle bejt? Pohlreich s Pawlowskou pohromadě? No, to nás asi čeká dvojitá porce vtipnejch, vulgárních postřehů a mouder. Díky, ale nezájem. Když budu chtít grilovat, tak sakra vezmu nějaký maso a pudu ho hodit na rošt, nebudu kvůli tomu přece koukat na nějaký naše "celebrity", kterak to dělaj ony?! ___ Nebo kdyby si chtěla prožít zábavnější večer, moh` bych tě vzít ven a prostřelit ti hlavu. ()

Pitrsss 

všechny recenze uživatele

Pořad o vaření, který MÁ smysl. Uvedený hezky sezónně a hlavně s hlavou a patou. Ať si každý o Pohlreichovi myslí co chce, on vážně něco umí. Bez zbytečných keců dobré recepty a užitečné rady. Navíc se na to setsakramentsky dobře dívá. Občas mu tam sice "zazpívá Petr Spálený", ale nikdo není bez omylu. Dokonce ani ty rozhovory s Halinou nejsou tak zlé, jak jsem původně čekal. 75% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama