Reklama

Reklama

Tajný projekt

(TV film)
  • USA Flesh Wounds
všechny plakáty
Trailer 1

V přísně střeženém vojenském zařízení, které „oficiálně neexistuje“, provádí skupina vědců testy nové tajné zbraně. Projekt má za cíl stvořit robotického supervojáka, napůl stroj, napůl člověka, který necítí lítost ani bolest a jeho jediným posláním je zabíjet. Když osazenstvo laboratoře beze stopy zmizí, je do oblasti vysláno elitní komando vedené poručíkem Tylerem (Kevin Sorbo). Na místě výsadku však tito otrlí váleční veteráni nacházejí už jen bezvládná těla lidí, kteří zjevně umírali bolestivou smrtí. Při jejich pátrání v krajině plné zrádných močálů je z korun stromů neustále sledují robotické oči krvežíznivého monstra… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (26)

Jaki85 odpad!

všechny recenze uživatele

??? Wtf ??? takovouhle "sračku" už sem vážně dlouho neviděl...no vlastně sem ji po prvních 5 minutách proklikal během dalších 10 minut až na konec...Docela by mě zajímal rozpočet téhle parodie na predátora....pokud nechcete úplně zbytečně promrhat hodinu a půl svého života vyhněte se tomuhle filmu (dá-li se to vůbec filmem nazvat) hodně velikým obloukem... ()

Archvile odpad!

všechny recenze uživatele

Trápna paródia na predátora, ale hlavne hrozná hovadina !!! Žumpa všetkých akčných filmov. Kevin Sorbo by sa mal čo najskôr vrátiť k Herkulesovi. Neexistuje známka ktorá by vystihla túto príšernosť. ()

medulinka 

všechny recenze uživatele

Nuda, žádné napětí po dlouhé době musím dát jen dvě hvězdičky. Vždy se snažím najít ve filmu aspon něco co mě zaujme , tento film je .... no ani nevím jak to popsat. ()

Mikeczcz odpad!

všechny recenze uživatele

Pro pána krále, něco tak hrozného jsem už hodně dlouho neviděl. Prostřihy jako vykradené z 20 let starého dokumentu BBC. Záporáci snad ještě míň uvěřitelní než Sorbova bandička tupců. Nemůžu se zbavit pocitu, že se natáčelo u režiséra za domem. Jediné smysluplné využití by mohlo být na týrání vězňů v barmských věznicích. Fuj! ()

Reklama

Reklama