Reklama

Reklama

Soudkyně Barbara

(pořad)
Reality-TV / Drama
Česko, 2015, 60 min

Obsahy(1)

Skutečné příběhy ze soudních síní. Nesmlouvavá, neomylná a spravedlivá – soudkyně Barbara rozhoduje, kde je pravda. (TV Barrandov)

Diskuze

Hexa

Hexa (hodnocení, recenze)

Neví někdo, jak najít jeden konkrétní díl? Hledám díl, kde měl být znásilněný pštros. Neviděl někdo? Neví, jak to najít? pštros + soudkyně barbara mi nic nevyhodilo :( :D

kriplozoik

kriplozoik (hodnocení, recenze)

Zdravím. Pár lidí v diskuzi a komentářích mluvilo o tom, co tam vůbec hraje za herce a jaké podávají výkony-nevýkony. Inu, v tomto seriálu (s výjimkou samotné soudkyně) hrají komparzisté. A tím jsem možná nepřímo odpověděl na to, proč to vypadá, jak to vypadá. (Nic proti – možná existují výjimečně talentovaní komparzisté, kteří čekají na to, kdy budou odhaleni pro hereckou kariéru.) Po přihlášení a schválení jim pošlou scénář, tak 30-40 stránek; ten si přečtou, aby věděli, o co jde. Poctivější i vícekrát. Právní vzdělání nebo vůbec základní povědomí, jak funguje právo, právní orgány a procesy, to vyžadováno není. Své repliky se tito komparzisté nemusejí učit nazpaměť, jen rámcově. Pak přijedou do TV Barrandov, a všechno to "sjedou naostro" na více kamer. Režisér je přeruší jen málokdy – když se někdo zasekne, mluví už hodně z cesty, apod. Všechno je pro ně za takové 3–4 hodiny hotové. Pokud se chcete stát jedním z advokátů, právníků, svědků, poškozených, odpůrců nebo účastníků soudního řízení, můžete si to zkusit (snad to neznělo jako reklama, spíš jen informace) Podle frekvence nabídek a jejich naléhavosti to vypadá, že ani komparzisté se do toho moc nehrnou – že by snílci o herecké kariéře byli nedostatkovým zbožím? Nebo si jen umí vybrat?

Hexa

Hexa (hodnocení, recenze)

SomBreRo

Bacha! Bacha! Odkaz na "nejlepší díl" je odkaz na video partičky (tý trapný atrapě). A ne, neklikla sem na to, našla si to přes google. Ani to jedno zhlédnutí ti nedám ;)

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Spoluautor Dobeš právě teď jako herec v této kravině na TVB.

Z dobrého autora recenzí se stal průměrný autor píčovin:-D Jako herec je v té sračce jednoznačně nejlepší, to mu je nutno připočíst k dobru.

M.B

M.B (hodnocení, recenze)

Pořad je zajímávý,protože jsou to opravdové příběhy,které mají většinou překvapivý závěr.

GarfieldM

GarfieldM (hodnocení, recenze)

To je krávovina i u slováků je poznat přízvuk.Scénář a herci bída,ale fotříka to baví.

stenrik

stenrik (hodnocení, recenze)

Nevíte jak se jmenuje herečka co hraje tu tmavovlasou advokátku? Tady není napsaná.

YumiOkami

YumiOkami (hodnocení, recenze)

1* za díl s cikánem,ehm teda "cizincem". Ten konec mě dostal.

-Jaký máte vztah s odpůrcem?

-Noo,jsem jeho "kamarád".

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Osobně absolutně nechápu proč tomu téměř každý dává odpad když se jedná v podstatě o zajímavou věc kterou jsem osobně ještě v televizi neviděl, navíc je to přeci o případech ze soudních síní, nechápu co na tom komu přijde amatérské apod. ano je pravda že to působí v té televizi takovým zvláštním dojmem (že se to asi na televizní obrazovky moc nehodí) ale pro mě osobně je to i přesto celkem zajímavé sledovat. Prostě a jednoduše nechápu ty odpady jako lidi. To že je tady například taková kokotina jako je Kamenák v odpadcích tak tomu rozumím protože to je opravdu hovadina ale tohle bych určitě nepovažoval za odpad.

Petaxis

Petaxis (hodnocení, recenze)

Hexa

Bacha, ony si myslely, že je to opravdové! :D NTPČ!

Omg, co tady vůbec dělám na tomhle profilu, jak jsem se sem kruci dostala???! :D

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama