Reklama

Reklama

Soudkyně Barbara

(pořad)
Reality-TV / Drama
Česko, 2015, 60 min

Obsahy(1)

Skutečné příběhy ze soudních síní. Nesmlouvavá, neomylná a spravedlivá – soudkyně Barbara rozhoduje, kde je pravda. (TV Barrandov)

Recenze (263)

knihovna 

všechny recenze uživatele

Odpad tomu dát nemůžu, protože existují horší věci. Proč to Barandov natáčí je snad jasné, spíš mi připadají pitomí ti, kterým to jasné není. Amatéři to nemohou moc pokazit, protože před soudem většinou stojí amatéři. Pro mě je to nezáživné, ale nejspíš si to svou cílovou skupinu našlo. Mimochodem - tento pořad je pro mě důkaz, že ačkoliv se tvůrcům často vyčítá, že netočí autenticky, tak to vlastně nikdo nechce - tohle určitě realitě odpovídá víc, než například Perry Mason, ale je to prostě nudné. Kdyby byly soudy zábavné, soudí se v přímém přenosu a nejspíše na stadionech. ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je ten typ odpadu!, který sleduji, protože mě zajímá, kam až dokáže televizní "zábava" klesnout. Nejvíc ze všeho miluju, jak se v úvodu sdělí problém, a pak se 90 % času řeší zcela irelevantní hovadiny, aby mohl ve finále padnout rozsudek založený na výpovědi sousedkyxD. A ty 4 reklamy, to je taky pecka.;-) GUILTY PLEASURE. ()

Reklama

Daginka odpad!

všechny recenze uživatele

Není nad to, když si parta scénaristickejch hejhulů najme za pár kaček náhodný pražský kolejmdoucí, kteří musí vydat svůj životní výkon, a pronášet - po dobu celé jedné hodiny! - několik dramatických výroků, a při tom se krutě dívat na svý (neméně nelítostný, dramatický i drsňácký) spolunajatý "soky" (nebo spíš... cvoky?). Předpokládám, že aby se ušetřilo na divokým honoráři komparzistů, stojí místo kameramanů židle (mění to něco na výsledku?), a, konečně! Místo věrohodně působící právní autority... najali zoufalí tvůrci soudkyni B/bramboru, aby přísně shlížela na ty nebohý herecký prvničky, a čas vod času temně pronesla: ,,Uděluji Vám další pořádkovou pokutu ve výši... 5 000 korun!". Cha. Ale tak jako.. co čekáte od televize, která jako upoutávku na ňáký další velepřevratný dílo od Steelový (?) upozorňuje slovy: ,,Když srdce potřebuje transplantaci... řešením je operace. Ale někdy pomůže i láska!" ()

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

Ty krávo! Už před časem jsem si všiml, že obdobnou vykrádačku extra dementního emerickýho originálu s retardovanou soudkyní Judy dávají naši bratia. Chudáci. Teď konečně dorazila tahle zaručeně pravá imitace i do naší bezbřehé televizní žumpy a tak i vy máte možnost vidět parodii parodie spravedlnosti a to přímo u vás v obýváku. Nenechte se mýlit, není to ženská verze soudce Dredda, ani toho staršího a trapnějšího se Silvestrem Stallonem v plastovým brnění, i když obsah je asi tak stejně reálnej. Nějaká ženská za pultíkem hraje soudkyni v mírně poupraveném studiu Pošta pro tebe představujícím arénu spravedlnosti a (asi) tučně placenej komparz dělá jakože sporné strany. Pak se to pohádá a vyplácá si játra (nebo co je zrovna ve scénáři), aby nakonec nesmlouvavá, neomylná a spravedlivá soudkyně Simona... ééé... Pavlína... sakra, zas vedle... Barbara určila, jedinou a neomylnou pravdu. Hurá! ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

V práci mám zopár klientů, kteří mají v kolonce narození data, která gentleman nezmiňuje a hle, jsem u nich a v televizi cosi běží... A já se tomu pochechtávám a jsem zvědavek, kdo vysílá tuhle parodii na to nejcéčkovější z tv produkce... Ale pak jsem pobledl a prchl se schovat do sklepa, to mi totiž došlo, že TOHLE mohl někdo myslet vážně, upřímně, fakt nemá smysl dlouze popisovat a házet jednu humorně odpornou závadu za druhou, tohle je prostě tak špatné, že se na to nedá koukat, aniž by se člověk začal tlemit jako Joker na válečné stezce za účelem odlovu netopejrů, leč obávám se, že ty dva celé díly, kterejma jsem z akademických důvodů zbičoval svou nebohou mysl, na mě zanechali mnoho ohavných následků a fóbií. A teď mě omluvte, jdu si sehnat nafukovací soudcovské kladívko. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Herci Lenka Vacvalová a Jaroslav Mendel jsou ve skutečnosti původem ze Slovenska, ovšem jejich čeština je na tak vysoké úrovni, že v pořadu vystupují jako čeští advokáti. (ČSFD)
  • Za jeden natáčecí den se natočí celkem 4 díly. (ČSFD)
  • Nakrúcanie prebiehalo v Bratislave v kulisách totožných so slovenskou verziou. (VasylDeBylak)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno