Reklama

Reklama

Soudkyně Barbara

(pořad)
Reality-TV / Drama
Česko, 2015, 60 min

Obsahy(1)

Skutečné příběhy ze soudních síní. Nesmlouvavá, neomylná a spravedlivá – soudkyně Barbara rozhoduje, kde je pravda. (TV Barrandov)

Recenze (263)

bohhous22 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle nemá obdoby.Všechny blitky,sračky,hleny či zbytky žrádla vylizující z protézních mezizubních prostor strčí tenhle shit do kapsy,sežere je k snídani ,vykálí je a znovu pozře...a tak stále dokola do 15tistého dílu.Enjoy. -----------------------3.12.Další 3 minuty v Apocalypse..........---.-..-.--.-...-----..-.---...---.....-.-.--.-.....-.Mám pocit,že po další projekci těch pět špičatejch Barka a její sebranka ode me dostane,ty vole.... ()

RendaVahala 

všechny recenze uživatele

Toto je nejlepší TV pořad na Barrandově. Lidé tady jsou ovlivňování masy médií a ostatními, aby zapadli do klubů super lidí se stejnými názory, i když na pořad mají zcela jiný názor a proto očividně je tento pořad tak špatně hodnocený, ale já dám 4 hvězdičky, protože prostě rád sleduju, co všechno lze u soudu potkat o životech lidí a problémy a podobně. ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

Tohle musíte brát s nadhled, panebože! Já u toho se ségrou naprosto umírám smíchy a opravdu jsem nikdy od toho ani Sudne siene nečekal vážný drsný a reálny pohled do soudní síně. Asi je to dost lehká forma zábavy, ale pořád lepší než mnohé tuctové komedie, u kterých se za ty dvě nesnesitelný hodiny ani náznakem nezasměju. ()

Katcat odpad!

všechny recenze uživatele

Je fakt smutný, že když už se češi chytnou něčeho, co na Slovensku běží dobrejch 10 let, nejsou ani schopný okopírovat naše soudní případy. Ne, ty hovada prohnilý vyberou 40 náhodnejch slovenskejch dílů, NAPŮL to přeložej, přehrajou to český herci, který jsou oproti slovákům 1000x efektovanější, že by je člověk fackoval od rána do večera a ztrapněj tim náš národ takovým stylem, že bych blila. Tohle je největší česká mrdka, jakou jsem kdy viděla. ()

animario

všechny recenze uživatele

Konečně autentickej seriál ze soudního prostředí, nabízející skutečný (a po čertech napínavý) případy, žádný nesmysly typu Matlock nebo Perry Mason,který nám léta podsouvali kapitalisti z USA. Soudkyně Barbara je skutečná Žena za soudním pultem! A ať mi safraporte nikdo netvrdí, že ty přelíčení jsou zinscenovaný! ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Nakrúcanie prebiehalo v Bratislave v kulisách totožných so slovenskou verziou. (VasylDeBylak)
  • Herci Lenka Vacvalová a Jaroslav Mendel jsou ve skutečnosti původem ze Slovenska, ovšem jejich čeština je na tak vysoké úrovni, že v pořadu vystupují jako čeští advokáti. (ČSFD)

Reklama

Reklama