Reklama

Reklama

Most - Série 2

(série)
Krimi / Thriller / Mysteriózní
Švédsko / Dánsko / Německo, 2013, 9 h 34 min (Minutáž: 57–60 min)

Tvůrci:

Hans Rosenfeldt

Hrají:

Sofia Helin, Kim Bodnia, Dag Malmberg, Rafael Pettersson, Lars Simonsen, Vickie Bak Laursen, Henrik Lundström, Daniel Adolfsson, Puk Scharbau (více)
(další profese)

Epizody(10)

Recenze (62)

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoiler! Jako ano, je to skvělý seriál. Druhá série už není tak vygradovaná, ani atmosférická, přesto stále skvělá. Výtka směřuje k neuzavření případu s jeho otevřeným koncem, ale třeba se to ještě v budoucnu dořeší... Ale s Pernille mě fakt naštvali, ta byla moc fajn! Rozhodně lepší, než ta robotická a nehezká blondýna, na kterou jsem si fakt dvě série nezvykl a tím, že potopila Martina to fakt nijak nevylepšila!! Tahle část se moc nepovedla! Že ta androidka sama přiznává, že spáchala zločin (stále nevíme jaký), ale Martina okamžitě potopí, je hnus největší!! Scénáristi to mohli udělat mnohem lépe, protože vyšachovat Martina pro další série, je opravdu moc špatný tah!! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série mi přišla o něco lepší v tom smyslu, že už člověk postavy zná a že je docela zvědavý na to, jak se bude jejich osud dál vyvíjet. A popravdě i celkový příběh je docela dobrý a odhalení toho, kdo za všechno může, se mi líbilo něco více než u první série. Nutno ale říct, že už se mi nelíbí to, kam se dostalo finále, i když musím uznat, že to je docela pořádná rána. Skoro škoda, že seriál ještě dál pokračuje. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série neměla chybu. Líbila se mi nepoměrně víc, než série předešlá. Tam byla nerealističnost do očí bijící (za jedinou noc vystavěná zeď v garáži - člověkem nuceným zvládnout ve stejné době desítky dalších zásadních úkonů). Tady je pouze tušená, ale tím, že se na páchání zločinů podílela skupina lidí, ji nemám potřebu hlouběji analyzovat. A na povrch ty možné nedostatky nevypluly. Všechno se řešilo a (téměř) všechno se vyřešilo. Což znamenalo konec a za to jsem v tu chvíli nebyl moc rád, protože se jim ten Most podařilo navést z Malmö přes Kodaň až ke mně do srdce. ()

Coleator 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi, jak tvůrci přišli s trochu jiným přístupem a seznámili nás s prvotními pachateli hned na začátku... Helin a Bodnia hrají v této sezóně snad ještě lépe než v té první a ačkoliv se mi zápletka první série asi líbila víc, finále je nakonec možná velkolepější... Co dodat - jestli jste ještě tuto sérii neviděli, rychle to běžte napravit... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I do druhé série jsem šel bez jakýchkoli obav z možného zklamání; přestože jsem si už nepamatoval samotný příběh, stejně, jako tomu bylo v případě první řady, mi zůstal v paměti dojem, kterým na mě tato záležitost zapůsobila. Ne vždy úplně spolehlivá výplň mé lebeční dutiny mě v tomto ohledu nezklamala; i při repríze na mě druhá série udělala skvělý dojem díky výborně napsanému (ač na provedení v reálu extrémně náročnému) příběhu, fantastickou atmosférou, napětím a obsazením obou hlavních rolí. Takhle se točí kriminální seriál. / Poučení: Nedůvěřuj a prověřuj. ()

Galerie (214)

Reklama

Reklama