Reklama

Reklama

Sherlock - Unaired Pilot

(TV film)

Recenze (78)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Ta modernizace není ještě ani zdaleka úplná. Ostatně stejně jako stylizace, celková hravost, vražedné tempo, atmosféra pulzujícího Londýna či celková filmovost; s tím vším přišel až regulérní pilot, který ani zdaleka není "jen" to samé v o půl hodiny delším balení. Naopak lépe je tu podáno rozuzlení hlavní zápletky, tady na to Sherlock přijde spolu s divákem. Co naopak je již zde evidentní, tak to je chemie ústředního dua. V téhle podobě by z toho byl zdařilý seriál, který by i tak způsobil nemalý rozruch, ne že ne. Ovšem stejně se ve výsledku vůbec nedivím, že BBC ihned zastavila produkci dalších epizod... A objednala rovnou celovečerní stopáže s výrazně štědřejším rozpočtem. Není se čemu divit, ten ohromný (i když pohříchu ne zcela využitý) potenciál je v tom cítit v každém momentu. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Je to horší, než regulerní první díl? Jo. Zaslouží si to míň jak pět hvězdiček? Rozhodně ne! Tady funguje co fungovat má a to skvěle, to nejlepší se samozřejmě přelilo do prvního dílu, takže žádné zvláštní překvapení, ale i tak neskutečná funkčnost prostě potěší, včetně chemie Freeman - Cumberbatch, Molly furt roztomilá... No, co víc si přát.... A navíc je závěrečný vyvrcholení podaný líp než v celovečerní verzi, ačkoli tam zas dost pomáhá změna finální lokace. ()

Reklama

GeusX 

všechny recenze uživatele

Tento pilotní film jsem viděl až následně (v podstatě ihned) po shlédnutí první oficiální epizody seriálu. Což byla tak trochu má chyba. První epizoda je v podstatě do dokonalosti dovedený, vyšperkovný, lehce přepracovaný (jiné scény, poupravený děj) a prodloužený tento Unaired Pilot. Vzhledem k tomuto porovnání, Sherlock-Unaired Pilot pro mne vyzněl jako nedodělaná, beta verze. Což ona více-méně (více než méně) je. # 85% ()

Sabiana 

všechny recenze uživatele

Samo o sobě fantastické (až na romantického Sherlocka ve svitu měsíce), ve srovnání s oficiálním pilotem těžce neúplné. Kde je Mycroft, kde je honička Londýnem, kde je zapalovač ve tvaru pistole? Něco zde schází, něco se bohužel do novější verze nedostalo (všechny ceny pro opilého a zdrogovaného Sherlocka). Stále ironicky vtipná a řízná hodinka s fantastickou ústřední dvojkou. ()

Tucqa 

všechny recenze uživatele

Kdybych před tímto dílem neviděla žádný jiný, řekla bych, že je dost dobrý, ovšem po shlédnutí dvou sérií musím říci, že je pouze průměrnějšího rázu. Jsem ráda, že nakonec první díl vypadá jinak a to ať už jde o délku, se kterou souvisí celkové tempo, přes propracovanost a přeobsazování rolí, myslím si, že vše, co bylo změněno bylo jen vylepšeno. Každopádně když dosledujete těch pár dílů, které nám tatím BBC poskytla a nemůžete se dočkat na další, příjemně zkrátí čekání (a že ho bylo...) ()

Reklama

Reklama