Reklama

Reklama

Paranormal Activity 4

  • USA Paranormal Activity 4 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh hororu Paranormal Activity 4 volně navazuje na druhý díl, v němž démonem posedlá Katie vyvraždila rodinu své sestry s výjimkou nemluvněte Huntera, které unesla neznámo kam. Uběhlo pět let a tahle dvojice s velice pohnutou minulostí se přistěhuje na poklidné americké předměstí, které záhy poklidné být přestane. Paranormální sílu na vlastní kůži pocítí především matka s dcerou, které žijí v sousedství Katie. Po prvních nevysvětlitelných událostech instalují v domě kamery a další bezpečnostní prvky a nestačí se divit tomu, co na nich uvidí. Jenže u toho se temné síly, které se nad nimi stahují, nezastaví. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (368)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5miliónovTržby USA $53,921,300Tržby Celosvetovo $142,793,842Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,062,516 //počet predaných kusov 97,625Tržby za predaj DVD v USA $8,525,008 //počet predaných kusov 492,822║ čistá amatérčina ostane len amatérčinou, nechápem význam tejto prázdnej statickej série, jedine v tom že by to chcelo prekonať zívačkový Twilight /20%/ ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Seriál o tom, jak Američani nejraději mají doma padesát kamer a točí na ně i jak vypadají při vaření, spaní a záchodě se dočkal dalšího dílu 4. Předchozí díly dokázaly postrašit i pobavit. Tento obludně natahovaný díl youtube - bloncka, která nosí notebook sebou i do sprchy. Hodinu a půl jste natahování nudným záběrem z notebooku, telefonu a dojde i na kinect (jediná zajímavá věc). Bloncka je jediná sympatická postava společně s jejím kamarádem v celé dosavadní sérii PA - to musím uznat, ale zbytek je neskutečná zrecyklovaná s.acka. Už samotný příběh dokazuje bezradnost a další díl s dílem bude mít s předchozím společného jen kameru. Pokud ve své době Záhada Blair Witch budila kontroverze a dokázala i něco vzbudit, pak je série PA velký kalkukl. Za málo peněz udělat více peněz. Předchozí díly bavily a dokonce trojka je nejlepší a měla by se osamostatnit. Mimochodem stává se přesně, co se sérií SAW. Jeden seriál skončil a tak se bude točit jiný. V hororu se to překousne, ale v jiném žánru by se už asi skončilo. Hodnocení OST: žádná hudba, žádné hodnocení. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Filmu sa darí v niekoľkých scénach budovať strašidelnú atmosféru a napätie. Potešil ma tiež záver, aj keď je mi jasné, že sa v tom tvorcovia začínajú strácať a zamotávať, ak k tomu mimochodom náhodou nedošlo už v dvojke. Dosť výrazne som sa nudil a preto dávam 40%. Tak málo som doteraz ešte žiadnemu dielu tejto ságy nedal. Ale inak to vlastne bolo celkom fajn a potešila tiež sexi tínedžerka v titulnej úlohe. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Někdo se zase dozvěděl, že je teď FF v módě a tak vyndal pár noteboků, Kinectů a mohlo se zvesela natáčet další pokračování onoho PA. Většina fandů tušila, že to nejspíš klesne, ale až tak? I s mým čsfďáckým přítelem jsme se shodli, že nás snad z celého filmu nejvíc vylekala ta rezatá kočka. Pár efektů docela ušlo, opravdu jen místečky to bylo trochu strašidelné, ale handycamerové filmy se začínají stávat zvykem a čeho je moc, toho je příliš. Můj exoskeleton začíná být působením těchto filmů tvrdší a tvrdší, takže už jsem všemi těmi nočními scénami omlácená ažaž. No a ten závěr, jak je to tu už po tisícáté opakováno - děs, krátký, kraťoučký děs běs. Titulky byly teda pětkrát delší než celá záverečná scéna. Velice zbytečný film. ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

S PA je to jako na houpačce. Na jednu stranu to je žánrová a sériová fádnost, kterou její tvůrci zcela nekontrolovaně vedou k tomu, že ji nebude možné nějak solidně (a nedej bože racionálně) zakončit. Díl od dílu zachází rozuzlení do takových krajností, že dřív nebo později to páni scénaristé natolik zazdí, že ani sami nebudou vědět, jak se jim to podařilo. Na druhou stranu - co asi tak od čtvrtého pokračování čekat? Něco originálního? Když to takhle funguje a vydělává? To asi těžko. Ale závěr delší pěti minut by to pro příště rozhodně chtělo... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (22)

  • V kinectové kameře je vidět, jak se Alex (Kathryn Newton) jde podívat do prvního patra, co shodilo míč. V dalším záběru z normální kamery, kterou Alex nese dolů po schodech, ale míč není. (t.mon)
  • Postava Robieho (Brady Allen) je pomenovaná podľa Robbieho Mannheima, chlapca, ktorý bol v roku 1959 údajne posadnutý diablom a vďaka exorcizmu sa mu podarilo zachrániť život. (katherine.)

Reklama

Reklama