Reklama

Reklama

Paranormal Activity 4

  • USA Paranormal Activity 4 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh hororu Paranormal Activity 4 volně navazuje na druhý díl, v němž démonem posedlá Katie vyvraždila rodinu své sestry s výjimkou nemluvněte Huntera, které unesla neznámo kam. Uběhlo pět let a tahle dvojice s velice pohnutou minulostí se přistěhuje na poklidné americké předměstí, které záhy poklidné být přestane. Paranormální sílu na vlastní kůži pocítí především matka s dcerou, které žijí v sousedství Katie. Po prvních nevysvětlitelných událostech instalují v domě kamery a další bezpečnostní prvky a nestačí se divit tomu, co na nich uvidí. Jenže u toho se temné síly, které se nad nimi stahují, nezastaví. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (368)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že v kině je sledování PA 4 naprostá pecka! Sice se občas více smějete než bojíte, ale to samozřejmost. Myslím, že je to lépe zpracované než kterýkoliv díl předtím - lepší kamera, vychytávky, efekty a v neposlední řadě postavy. Jediné, co mi vadilo, bylo to, že se téměř celý film jakoby nic neděje a vše je taková pohodička a všechno se to semele v posledních nadupaných 10 minutách. I tak, to cením. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Někdo se zase dozvěděl, že je teď FF v módě a tak vyndal pár noteboků, Kinectů a mohlo se zvesela natáčet další pokračování onoho PA. Většina fandů tušila, že to nejspíš klesne, ale až tak? I s mým čsfďáckým přítelem jsme se shodli, že nás snad z celého filmu nejvíc vylekala ta rezatá kočka. Pár efektů docela ušlo, opravdu jen místečky to bylo trochu strašidelné, ale handycamerové filmy se začínají stávat zvykem a čeho je moc, toho je příliš. Můj exoskeleton začíná být působením těchto filmů tvrdší a tvrdší, takže už jsem všemi těmi nočními scénami omlácená ažaž. No a ten závěr, jak je to tu už po tisícáté opakováno - děs, krátký, kraťoučký děs běs. Titulky byly teda pětkrát delší než celá záverečná scéna. Velice zbytečný film. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

To pořád někomu přijde normální, že barák je prošpikovaný kamerami víc, jak v nějakém špionážním filmu, a kde není kamera v místnosti, tak běhá kdejaký pošuk s kamerou v ruce? Tohle mi už přijde tak nedomyšlené a tak svazující pro tento typ filmů, že to odvádí hodně pozornost od toho, co by možná tvůrci chtěli říct. Problém je, že všechny tyto filmy jedou ve stejném mustru - nějaká rodinka, sem tam divné věci, šok na závěr bez jakéhokoliv vysvětlení. Jestli se tahle série má pohnout dál, musí dodat nějaká vysvětlení, a hlavně se zbavit těch kamer. Může reflektovat třeba policejní vyšetřování, jak co bylo, ale už normální, statickou kamerou. Tady u tohoto filmu se nějak celou dobu neděje ani náznak nějakého logického chování postav, ani pokusy zjistit víc o podivném klukovi, prostě se objeví a je, no problemo. Chlápek stojí po půlnoci uprostřed pokoje s nožem, a manželka mu řekne, pojď spát, vůbec se nediví? Zmatek v postavách. Naprosto nudný a zbytečný ani ne film, ale skutečně home video, nebo spíše YouTube video. Včetně těch divných střihů... ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu, že som veľký fanúšik serie P.A. - toto bolo viac ako zlé. Sklamaných bude veľmi veľa fanúšikov hororu. Je tu toľko negatív, že nemá zmysel ich vymenovávať. Čo hodnotím, ale najviac negatívne je záver. Smiešny, pateticky, trápny natoľko, že pobavil nejedného diváka v kine. Pre mňa osobne táto séria skapala treťou častou. A ani neviem či by som chcel aby sa to niekto snažil napraviť ďalším "vydareným" pokračovaním - 20%. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Filmu sa darí v niekoľkých scénach budovať strašidelnú atmosféru a napätie. Potešil ma tiež záver, aj keď je mi jasné, že sa v tom tvorcovia začínajú strácať a zamotávať, ak k tomu mimochodom náhodou nedošlo už v dvojke. Dosť výrazne som sa nudil a preto dávam 40%. Tak málo som doteraz ešte žiadnemu dielu tejto ságy nedal. Ale inak to vlastne bolo celkom fajn a potešila tiež sexi tínedžerka v titulnej úlohe. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (22)

  • Natáčelo se v Hedesonu v americké Nevadě. (rafix)
  • Stephen Dunham (Doug) a Alexondra Lee (Holly), kteří ve filmu hrají rodiče, byli manželským párem i ve skutečnosti. Stephen Dunham zemřel 14. 9. 2012 na infarkt krátce před uvedením filmu do kin. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama