Reklama

Reklama

Paranormal Activity 4

  • USA Paranormal Activity 4 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh hororu Paranormal Activity 4 volně navazuje na druhý díl, v němž démonem posedlá Katie vyvraždila rodinu své sestry s výjimkou nemluvněte Huntera, které unesla neznámo kam. Uběhlo pět let a tahle dvojice s velice pohnutou minulostí se přistěhuje na poklidné americké předměstí, které záhy poklidné být přestane. Paranormální sílu na vlastní kůži pocítí především matka s dcerou, které žijí v sousedství Katie. Po prvních nevysvětlitelných událostech instalují v domě kamery a další bezpečnostní prvky a nestačí se divit tomu, co na nich uvidí. Jenže u toho se temné síly, které se nad nimi stahují, nezastaví. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (368)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Když se vám miniklon vzbudí ve dvě ráno, snaží se vám hodinu jen tak pro zábavu rozeškrábat krk i ksicht a potom si zase spokojeně usne, zatímco vás jako obvykle postihne insomnie, možná si vyberete nějakou ukolébavku v televizi. Vsadila jsem na PA4, od začátku páchnoucí odérem nudného rodinného videa. Puberťáci, spratci, nikdo nepoužívá mozek, nikdo se nechová logicky, sem tam něco spadne, sem tam šmouha... děsivé. Opravdu děsivě nuzáživné. A já jako na potvoru pořád ne a ne usnout. Jak hodnotit úplně zbytečný film, který není navzdory tagu "horor" vůbec strašidelný, ani nesplní očekávanou funkci barbiturátu? Vydojím ze sebe jednu upocenou, mouchami hojně obletovanou hvězdu. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

No tak čtvrtý díl je vážně dílo na které nezapomenu, ale bohužel ne z toho důvodu, že by to bylo mistrovské dílo, ale protože je to totální výsměch. Po většinu filmu se díváme na pubert'ačku, která pořád čumí do notebooku a stále řeší kraviny. Když jsme se prokoukali skoro ke konci, kde mělo všechno gradovat a konečně nás vyděsit, tak všechny scény byly totálně skurvené. Co už jsem chtěl říci minule, tak největším problémem PA není téma, ani tolik příběh, ale rozhodně málo talentované osoby na postech režisérů! Dejte mi kamery, pošlete mě do domu a za ty prachy se budu snažit více jak oni a myslím, že i další polovička z csfd, co má něco nakoukáno, co se týče hororů a stvoříme něco 2x lepšího jak tohle. Finále u PA4 by dokonce i šlo, ale když už tam ta kráva blbne s tím autem, tak než aby to nějak pořádně vyděsilo, tak to hodí záběr z jiné kamery, aby totálně spláchli atmosféru. PS: Ten zelený pohled byl teda opravdu katastrofa! Nejhorší díl série! 15% ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu, že som veľký fanúšik serie P.A. - toto bolo viac ako zlé. Sklamaných bude veľmi veľa fanúšikov hororu. Je tu toľko negatív, že nemá zmysel ich vymenovávať. Čo hodnotím, ale najviac negatívne je záver. Smiešny, pateticky, trápny natoľko, že pobavil nejedného diváka v kine. Pre mňa osobne táto séria skapala treťou častou. A ani neviem či by som chcel aby sa to niekto snažil napraviť ďalším "vydareným" pokračovaním - 20%. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Nové postavy, nové prostředí, další nudný a zbytečný díl. Ne, to není upoutávka na Rodinná pouta, ale na další díl PA. Tentokrát můžu říct, že celý film se čeká jen na konec . Atmosféra se vytratila, ale nebudu tady psát (jako spousta z vás), že jsem se nelekl, lekl jsem se a nejednou. Celý film se nic neděje a směřuje to sice k dobrému, ale krátkému konci, kde se vlastně hodně vysvětlí a naladí to na případný 5. díl. Kromě dobrého konce, který trvá 2,01 sekundy je film vlastně o tom, že si nějaká holka pořídila notebook. ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Další do sbírky filmů o rodinách, v nichž nikdo neposlouchá nikoho, všichni se chovají jako retardovaní lemurové a kromě totálních hororových i dramatických klišé (dcera: "Věřte mi!" matka: "Běž do svého pokoje!") vyvádějí choromyslné hovadiny: Matka dopuje dcerku prášky na spaní, protože se včera chuděra nevyspala; ta zase naříká, že jí cizí děcko leze do pokoje, ale zavřít dveře jí nenapadne. Největší vopruz na celé čtvrté paranormalitě je však její třídenní stopáž - přesně takovou dobu jsem potřeboval, abych po kouskách tu nesnesitelně nudnou variaci na stokrát viděné dorazil do konce. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (22)

  • Filmový kritik Pidde Andersson uviedol, že na premietaní filmu v Malmö pribehol ku plátnu jeden tínedžer a začal doň kopať a kričať, ako veľmi sa mu film nepáčil. (katherine.)
  • V kinectové kameře je vidět, jak se Alex (Kathryn Newton) jde podívat do prvního patra, co shodilo míč. V dalším záběru z normální kamery, kterou Alex nese dolů po schodech, ale míč není. (t.mon)
  • Postava Robieho (Brady Allen) je pomenovaná podľa Robbieho Mannheima, chlapca, ktorý bol v roku 1959 údajne posadnutý diablom a vďaka exorcizmu sa mu podarilo zachrániť život. (katherine.)

Reklama

Reklama