Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Diskuze

Crybaby

Crybaby (hodnocení, recenze)

Jednotka bola dobra, o tom neni pochyb. Dvojka bola uz priemerna, vlastne to bol ako keby remake jednotky. Ak bude trojka rovnaka ako prvy a druhy diel tak nad 2* podla mna urcite nepojdem. Nema niekto nejake blizsie info?

Rugero

Rugero (hodnocení, recenze)

já se těším dvojka se mi moc líbila, puvodní záměr rejži byl aby se to odehrávalo v Amsterdamu. Nakonec to bude asi jinak

Jamper

Jamper (hodnocení, recenze)

Vůbec nechápu jak tohle může mít úspěch jedničku beru ta byla skvělá ale dvojka ??? vždit to byla vykradačka jedničky úplně na stejný principu že se to odehrávalo v Bangkoku jinak úplně stejný .Jde vidět že ti mamlasové co píšou scenáře umí maxmimalně velké hovno .Jsem zvědav na trojku ale podle dvojky se nemusím ani dívat  já vím už jak to dopadne zas pojedou do naké prdele a zas se ráno vzbudí po opici a z velkým oknem a zas budou hledat svého kamaráda jak u debilů pořád do kola , zrobte 20dílů s toho vy chuji nenažraní když neumíte vymyslet pořádný scénař a ne vykrádání sama sebe .

LEGACY

LEGACY (hodnocení, recenze)

jarkolar: vím, že byla dvojka dost ve stylu jedničky, ale asijské prostředí + nové postavy + skvělý písničky, mě uchvátili víc.

LEGACY

LEGACY (hodnocení, recenze)

těším se, bohužel dost dopředu. (jednička byla super, dvojka však kupodivu ještě lepší)

jarkolar

jarkolar (hodnocení, recenze)

dvojka stála za velký houby ... od trojky nečekám výraznej posun vpřed

CrashONE

CrashONE (hodnocení, recenze)

Tak snad to bude stát za to. Jednička pro mě skvělá dvojka propadák. :-) Jsem zvědav.

coscarelli

coscarelli (hodnocení, recenze)

Obidve casti su super,a tesim sa na dalsie tri alebo styri,napadov nikdy neni dost.:)

Aluminium

Aluminium (hodnocení, recenze)

Ak sa to bude aspoň v takom duchu ako dvojka, tak to bude ešte dobré, pretože jednotku neprekoná. Som zvedavá, že pre koho bude tá bachelor party. 

dj-chrosto

dj-chrosto (hodnocení, recenze)

Jednotka po prvom pozreti fajn, po druhom otravna. Dvojka otravna uz po prvom pozreti. Naco preboha trojka? OMG

Sygi

Sygi (hodnocení, recenze)

Chipsonator: pokud se nestane něco jako s prcičkama....

Chipsonator

Chipsonator (hodnocení, recenze)

dongorgoyle: proč? Však toto má být zakončení trilogie, a já věřím že to tak bude.

 (hodnocení, recenze)

Hangover bude asi jedna z těch nekonečných filmových sérií

Lady Jane

Lady Jane (hodnocení, recenze)

No už aby to bylo :D.. pro takový kaliče jako jsme já.. :D svatý film :D

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama