Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (942)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Nečekaný návrat skoro na úroveň jedničky. Timing je tu vše a i ty nejlacinější vtipy se daří prodávat vhodným načasováním a provedením ze strany herců. Pokud se něco nevydařilo, tak natahovaný závěr. Přijetí má tenhle film nejslabší ze tří dílů, což nechápu - rozhodně je lepší než dvojka, po které už jsem nečekal skutečně nic. Milé překvapení za 3 a 1/2 (mezi třemi a čtyřmi se mi rozhoduje těžko). ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

V porovnání s předchozími díly je ten třetí s paradoxním názvem "Pařba" na třetí ten nejmíň vydařený. Příběhově to nebylo zas tak hrozné, vcelku se mi líbili i určité zápletky a humor byl místy též povedený, ale bohužel už to nemá takový nádech jako předešlé pařby ve Vegas a v Bangkoku. Celý film by se vlastně mohl jmenovat Hon na Číňana, protože co je to vlastně za pařbu (dokonce na třetí) když se zde vůbec nepaří? ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Rozhodne lepsi nez druhej dil, ale na prvni to nema. Pribeh docela sikovne vyuziva udalosti z minulejch dilu, ale jinak na me celej film pusobil spis jako nejakej thriller a komiku tu obstaravaj vicemene jen Galifianakis a Jeong, coz sice neni vylozene na skodu, tyhle dve hovada umi sebetrapnejsi for perfektne podat, ale ve vysledku tu tech masakralnich foru zas tak moc neni. Ale celej film svizne odsejpa a i kdyz se clovek vylozene nevali smichy po zemi, bavi se vicemene neustale. Takze ja jsem spokojenej. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Parádne rozbehnutý dozvuk série, ktorému chýba iba krkolomnejšie finále. Hoci vsuvka v záverečných titulkoch ho takmer plnohodnotne nahrádza. Kadencia a originalita vtipov božská. Galifianakis a Jeong filmu dominujú, Cooper a Helms iba prihrávajú. Goodman je príjemným osviežením. Jednotka mi prišla divná, v dvojke som začal chápať podstatu "WolfPack humoru", pri trojke som sa rehotal ako kôň. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Doktor Nešpor to sice nerad uslyší, ale když jsou chlapi střízliví, není už s nimi taková zábava.. Phillips dle očekávání vsadil na dvě nejsilnější karty (úchyl Alan, perverzní úchyl Chow), ale „zločinecká linie“, ani změna stylu vyprávění nezměnily pachuť rozředěného recyklátu, který si jen se setrvačností nevystačí.. Na puzzle-kocoviny legendární vlčí kompanie zkrátka kladu mnohem vyšší nároky. Netřeba však věšet hlavu. Závěrečné titulky ukázaly, že pro potenciální pokračování jsou notičky rozdány s noblesou - jen to mini-torpédo v rákosí pana Chowa není něco, co bych musel vidět vícekrát.. ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • Natáčení začalo 10. 9. 2012 v Los Angeles. 8. října 2012 se filmaři přesunuli do města Nogales v Arizoně, které ve filmu zastupuje Tijuanu. Natáčení skončilo v Las Vegas 16. listopadu 2012. (GeusX)
  • Herec Zach Galifianakis (Alan) musel být v některých scénách odehrávajících se ve velkých výškách nahrazen dublérem, kvůli své fobii z výšek. (Duoscop)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama