Reklama

Reklama

Machři 2

  • USA Grown Ups 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lenny se po letech vrací z Los Angeles do svého rodného města na východním pobřeží. Usazuje se se svou ženou Roxanne a třemi dětmi ve velkém domě na předměstí. Opět se setkává se svými přáteli Ericem, Kurtem a Marcusem, kteří mají své rodičovské a manželské strasti. Navíc jim všem pomalu dochází, že začínají stárnout. Marcus se poprvé setkává se svým dospívajícím synem Bradenem. Zpočátku to mezi nimi hodně jiskří, ale když se trochu poznají, tak se vzájemně vezmou na milost. Čtveřice „machrů“ zjistí, že i po čtyřicítce se musí člověk vyrovnat se šikanou, a také, že uspořádat pořádnou party není žádná legrace. Nikdo z nich však netuší, že na ně i jejich potomky se řítí nečekané události, které s sebou přinese poslední den školního roku. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (501)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

První Machři byli opravdu fajn komedií s jakýmsi příběhem a minimem WTF momentů. Dvojka to už je bohužel jiný příběh. Tedy abych byl přesný: příběh nemá žádný a trochu mi to připomínalo filmovou koncepci Kameňáku, kdy jsou za sebe nalepeny různé skeče, které v celku vlastně nedávají smysl. Vlastně už samotná první scéna je určitým varováním, že dvojka Machrů rozhodně nebude komedií roku. Pár slibných scének tu bylo (Lautner, policajti, černošká famílie...), ale od Sandlera jsem zkrátka čekal víc. P.S. Opravdu někomu přijde vtipný močící los/sob? ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Jednička, ač kostrbatě, měla co vyprávět. Dvojka nikoli, je ale o to uvolněnější. Nejde tu o žádné životní pravdy, postavy se jen poflakují, klábosí, porůznu vylučují tělní tekutiny a rádoby vychovávají své potomky. Buď vám to sedne nebo ne, mně vcelku ano. Třetí hvězda za Buscemiho kreaci a vtípek Hayek k Shaqovi na závěrečné party. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Velmi solidní pokračování. Dalo by se dokonce srovnávat s kvalitami jedničky a v určitých okamžicích možná i lepší. Je tu opět spousta skvělých situací a u některých jsem i pořádně vybuchoval smíchy. Kdyby bylo každé pokračování jako toto, vůbec bych se nezlobil. Trojka by proto neuškodila. Jen co mě mrzí byla absence Roba a jeho povedené rodinky. :-) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Přímá úměra mi našeptává, že čím bude větší hromada komiků, tím větší by měla být hromada vyprodukovaného humoru. Machři to v podstatě potvrzují, i když se zaměřili spíše na kvantitu, takže se mezi povedenou zábavu dostaly i vtipy stupidní, trapné a samozřejmě také ty prdící, smrdící a vyměšující. Škoda jich, protože u mne tahle osmdesátková párty měla rozhodně našlápnuto výše než první díl. Za skandální ovšem považuji skutečnost, že seznam herců účinkujících v tomto snímku k dnešnímu dni obsahuje úctyhodných 32 jmen, ale jméno April Rose v něm chybí, přestože její baletní kreace patří v tomto snímku k tomu nejpřínosnějšímu, neboť zcela nahrazují viagru. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Pro koho je film určen? Milovníkům Sandlera, trapných stereotypů, zvracení, výstřihu Salmy Hayek a hloupých vtipů. Co oslovilo mě – hudba, dobrá atmosféra v části s mejdanem, asi tři vtípky a velehod Shaquilla O'Neala. S lítostí musím uznat, že od Sandlera jsem viděl ještě větší sračky; ale i tak jsou v tomhle případě 2* možná moc. # [viděno: monitor, 5.1 # příběh 4 | hudba 7 | humor 2 | akce 4 | napětí 0 | pustil bych si znovu 4 ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • Pro Adama Sandlera je film i přes jeho letitou kariéru prvním pokračováním, na kterém se podílel. (Dr Lizal)
  • Ve scéně, kdy Marcus Higgins (David Spade) skáče do lomu, je nahý. V dalším záběru, kdy zvedá z vody ruku a pomalu se potápí, je ale jasně vidět, že na sobě má pod vodou černé plavky. (Ruuzha)

Reklama

Reklama