Reklama

Reklama

Tajemství rodu

(seriál)
všechny plakáty
Rozhovor  - Karel Šíp
Česko, (2013–2015), 19 h 11 min (Minutáž: 52–53 min)

Hrají:

Karel Šíp, Veronika Freimanová, Michal Viewegh, Květa Fialová, David Vávra, Ester Janečková, Viktor Preiss, David Koller, Halina Pawlowská, Tereza Kostková (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Unikátní seriál, v němž se známé osobnosti stávají detektivy a vydávají se na dobrodružné pátrání do minulosti. Na základě svého rodokmenu odhalují to, jak žili jejich předci, objevují netušené souvislosti, překvapivé informace, dojemné osudy. Historie naší země v příbězích jednoho rodu podle slavného formátu BBC. (Česká televize)

Recenze uživatele VaHo k tomuto seriálu (2)

Tajemství rodu (2013) 

Výborný pořad, který mě donutil konečně zmapovati můj rod a zároveň jsem si díky němu našel skvělý koníček, za což jsem mu vděčný. Úroveň dílů, je poměrně stejná, záleží na osobním zájmu o jednotlivou osobnost nebo období o kterém, ten či onen díl vypráví. ()

Série 2 (2015) (S02) 

Kvalita je stejná jako u první řady, jen je škoda, že dílů je méně. Já bych ocenil víc zajímavostí a detailů, které jsou někdy pouze stručně zmíněny, na druhou stranu ale chápu, že na rozsahu 50 minut a pro běžného diváka to musí být jen výcuc... I tak tomu cyklu ale pořád moc fandím, doufám, že další řada bude dřív než zas za dva roky. ()

Reklama

Reklama