Reklama

Reklama

Dva studenti střední školy, Dean a Emma, uvízli na tropickém ostrově. Aby přežili, musí se spoléhat jeden na druhého. Zatímco poznávají sami sebe a zároveň i jeden druhého, vzplane mezi nimi láska. Dva spolužáci – premiantka Emma a flákač Dean - jedou společně s dalšími studenty lodí na školní výlet do Trinidadu. Přestože mají pramálo společného, ocitnou se oba na divoké party na palubě. Během zákroku policie přepadne Emma do moře a Dean ji přes palubu skočí zachránit. Dvojice pak na bezmotorovém člunu pádluje tak dlouho, než narazí na opuštěný ostrov. Zatímco je zoufale hledají rodiče, Emma s Deanem se ve snaze přežít spoléhají jeden na druhého. Čím více času spolu tráví, tím jsou si také bližší. Navzdory rozdílným povahám mezi nimi vzplane láska. Jak se však dny na ostrově mění v týdny a týdny v měsíce, začínají Emma s Deanem pochybovat o možné záchraně. Co když v Modré laguně zůstanou až do smrti? (HBO Europe)

(více)

Recenze (77)

gu-staff odpad!

všechny recenze uživatele

Takze si to shrneme: parek studentu ztroskota na vostrove. Stravej tam cca 6 nebo kolik tejdnu, pricemz von je porad hladce oholenej, ona ma nejspis permanentni depilaci nohou a cici, pac ji necumej chlupy z bikin. V tech bikinach se tak dlouho promenuje pred tim donchuanem, az neodola a na luzku z palmovych listu ji ukaze tu svoji palmu, pri te prilezitosti palmu ubytuje u stetky v jeskynce. Celou dobu jsou umyty, ostrihany, v čistejch hadrech atd....no, zrejme je na druhe strane nakupak s drogerkou, lazebnikem a nehtovym studiem. Nakonec je - buhviproc - zachranej. Doma po sobe porad tak dlouho cumej, az se pestitel palem rozhodne ubytovat v jeskynce nafurt. Brokkie Shields je holt trochu jiny pokoukanicko. J O ! Malem bych zapomnel, ze ten chlapec mel naprosto nemozny voboci. Proste mu nad vocima visely dve obrovsky chlupaty housenky, no xbliti. Cela tahle sracka je fakt ciry zoufalstvi a zlo. Kdyby holka ukazala cicu, dam jednu, takhle nedam nic. ()

lucijelucije odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, ani tu jednu hvězdu si tahle nic neříkající věc nezaslouží. Ani za ty pěkně kýčovité záběry, na které jako jediné se dalo dívat..Laguna, moře..ostrov, nestačily na to, aby tvůrci, strašní herci a kdokoliv, kdo se na tomto nefilmu podílel, měl sebemenší zásluhu na tom, aby padlo aspoň půl hvězdy z lítosti nad tím, že tohle opravdu nemohli myslet vážně. ()

Reklama

prezdivaka odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejstupidnějších filmů, jaké si můžete představit. Děti by takový nesmysl nenapsaly. Už samotný základ je nemožný. Opuštěný velký ostrov v Karibiku? Tři měsíce bez hladovění, strádání, spálení kůže, stále v jedněch čistých šortkách učesaní a dívka nalíčená. Scéna se zabitím jaguára je jako by to natočil neschopný amatér na mobil. V tom filmu chybí vše, co film dělá a nějak nechápu jak tomu někdo může dát víc než jednu hvězdičku. ()

klapqua 

všechny recenze uživatele

Na tomto filme nebolo krom toho vodopádu, akože lagúny, fakt nič pekné ani dobré... Herci nula bodov (to že sú krásni mi je u prdele, keď kolo herectva ani nešli), príbeh nula bodov, prostredie "najs" a soundtrack dajme tomu znesiteľný. Je fakt vtipné a až zázračné, že tie deti tam mali prežiť tri mesiace a prakticky žili len z banánov, ale na váhe nič nestratili!! Nemali žiletky, ale stále boli do hladka oholení... Nemali vlasové príslušenstvo, ale účesy mali nonstop perfect.... sladký holý úd, pardon, hollywood... Keď to všetko podtrhnem a sčítam, tu jednu hviezdu dať môžem, ale vidieť to už nikdy v živote nechcem! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Že se k té Modré laguně ještě někdo vrací. Jako je hezké, že to daly do současného hávu, že tam daly větší rámcový příběh a lidé se zde soustředí na pátrání po dvou mladých lidech, kteří se ztratili na moři. Průběh na ostrově je už jen čistě romantický a jde o to, jestli se najdou. Prostě nudná romance bez onoho naivně erotického náboje. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama