Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Největším úspěchem skupiny Strange Fruit byl festival Wishbeach 1978. Dvacet let poté se hráč na klávesy Tony rozhodne vzkřísit zašlou slávu a doplnit značně prořídlá konta tím, že uspořádají koncert. Tony zatím pracuje jako dealer kondomů na Ibize a jeho práce chce změnu. Zbývá už jen přesvědčit zbylé členy kapely. Baskytarista Les zase zahradničí, ale rád by se vrátil do starých dobrých časů. U zpěváka Raye to také nebude problém, protože ten uvítá možnost, jak se ztratit před svojí žárlivou manželkou a Brian, který hrával v kapele na kytaru, je určitě nenechá na holičkách. (Bonton Home Video)

(více)

Diskuze

topi80

topi80 (hodnocení, recenze)

Je to opravdu ze života. Každý, kdo někdy hrál v kapele, tam pozná sebe i své spoluhráče. Jinak, až po přečtení tiráže mi došlo, že klávesák prodává kondomy. Celou dobu mi vrtalo hlavou, co to v té skříni je :-D Asi nějaká velká balení. 

Mušlovka

Mušlovka (hodnocení, recenze)

snad nejlepší hudební film co jsem kdy viděla. hlášky jsou prostě super, není možný je nepoužívat v běžným životě. stejně tak jako celej film je docela hudebně přesnej:o) super zábava, co nikdy nezklame

 (hodnocení, recenze)

still crazy je jeden z nejlepších filmů. je úžasný. Zasměji se u něj i nějaká ta slza v dojemné chvíli ukápne. Prostě úžasný. a navíc se mi dnes po nějakých třech letech podařilo sehnat soundtrack takže jsem ten nejštastnější člověk. still carzy je prostě nej!!!!!!!!

Reklama

Reklama