Reklama

Reklama

MasterChef

(pořad)

Obsahy(1)

Najväčšia svetová kuchárska šou MasterChef prvýkrát vstupuje na Slovensko a do Česka! Vášeň pre jedlo, odvaha, talent a odhodlanie zmeniť svoj život – to sú základné vlastnosti tých najlepších slovenských a českých amatérskych kuchárov, ktorí budú týždne pod dozorom odborníkov z oblasti gastronómie bojovať o titul MasterChef. Fenomenálnu kulinársku show moderuje známa modelka a milovníčka varenia Daniela Peštová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (280)

Bauer odpad!

všechny recenze uživatele

Nova opět těžce nezvládá další reality show, která jde ve stopách televize Prima s pořadem NA NOŽE! Je fajn, že se Nova ohání luxusní kuchyní, vilou a product placementem v podobě Billy (děkujeme za sponzorský dar), ale to nestačí, když to uvádí někdo, kdo neumí moderovat a v porotě jsou tři namyšlení hovada, kteří si nastudujou nějaké rádoby drsné hlášky a nic není z jejich hlavy. Nejhorší je, že se snaží podobat panu Polhreichovi. Snaží se, ale jemu nesahají ani po paty. U mě jsou to obyčejní ubožáci, co si něco dokazují na ostatních. Myslím, že polovina soutěžících umí vařit lépe než oni. Některá jídla vypadají vážně skvěle, ale bohužel vše to kazí Nova s jejím provedením!!! ()

boshke 

všechny recenze uživatele

O cokoli televizního nejevím absolutní zájem už nějakou dobu. "Osudným" mi bylo mé nachomýtnutí se k ženě, když se na jeden díl koukala, což vzbudilo můj zájem, a tak jsem se od poloviny více méně koukal. No ano, byla to novácká kokotina napraná reklamou a s vypatlanou moderátorkou, ale nějakým zvráceným způsobem mne to celkem bavilo... 60% ()

Reklama

zdenny odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi se stydím za to, že figuruji mezi lidmi, kteří tuto sračku hodnotí a navíc i komentují. Ale zase mám o jeden komentář víc... Sledovala to manželka s dcerou a já jsem se k tomu tak nějak přichomítl. Celkem jsem jim to znechutil, protože musely poslouchat mé řeči o urážce inteligence atp. Čeho jsem si za těch pár minut všiml byla soutěž týmů. Kurva na co mám vařit v tým a k čemu má být kapitán týmu? Vždyť tam má být každý sám za sebe. Přece dostanu úkol něco uvařit - od těch jednodušších do fakt super těžkých pokrmů - a postupně postupuji dál. Ale to by asi nebyla taková šou, no šou... Každopádně z toho, co jsem viděl, mohu konstatovat, že se v žádném případě nejedná o soutěž o nejlepšího kuchaře, jedná se jen a pouze o lacinou šou z jakoby kuchařského prostředí. PS: Pro ty, co se zastávají soutěžících, že je porotci urážejí a že přece soutěžící nejsou žádní profíci... No a co? Když uráželi Aničku Dajdou, Dýdžeje Turka atd. atd., tak vám to u Superstar taky nevadilo. Když už se seru do debilní soutěže, musím čekat, že ze mě debila budou dělat. A jestli se ucházím o titul Master Chef, tak taky musím vařit minimálně na úrovni hotelového kuchaře. ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Od kamery ve stylu Zastav a nepřežiješ, hudby epické jak z Hvězdných válek, přes pózy lacinější než na zahradě vypěstovaný šnytlík, výrazy a kecy drsné tak, že extrémní bondage je proti tomu Počasíčko, až po plýtvání jídlem pro načančané prdy o průměru tři centimetry, je tohle jeden monstrózní MasterShit. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Neviděl bych to tak špatně jako ostatní uživatelé. Peštová je sice otřesná ale naštěstí jí není v pořadu tolik. Zbytek je jen průměrný převod se všemi neduhy které poskytují ostatní české variace zahraničních frančíz v produkci televize nova. Trojka porotců není nejhorší, nicméně uvidíme dále. Zatím lepší dvě. Ostatně nechápu co mají ostatní uživatelé za problém s porotci. Pokud někdo očekává zacházení v rukavičkách v boji o prestižní titul, nejspíše se dívá na špatnou šou. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Kuchařskou show MasterChef měla původně vysílat pouze Markíza ve slovenské verzi, nakonec se k ní ale přidala i Nova a vznikl společný česko-slovenský projekt. [Zdroj: digizone.cz] (hippyman)
  • Nabídka Novy a Markízy na účinkování zastihla Danielu Peštovou nečekaně při plnění pracovních povinností v New Yorku. (hippyman)
  • Show se vysílala již ve třech desítkách zemí světa. Například v Británii, Francii, Řecku nebo Indonésii se stala jedničkou ve sledovanosti. V Austrálii nebo Izraeli se stala dokonce do t0 dobz nejsledovanějším pořadem v historii. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama