Reklama

Reklama

MasterChef

(pořad)

Obsahy(1)

Najväčšia svetová kuchárska šou MasterChef prvýkrát vstupuje na Slovensko a do Česka! Vášeň pre jedlo, odvaha, talent a odhodlanie zmeniť svoj život – to sú základné vlastnosti tých najlepších slovenských a českých amatérskych kuchárov, ktorí budú týždne pod dozorom odborníkov z oblasti gastronómie bojovať o titul MasterChef. Fenomenálnu kulinársku show moderuje známa modelka a milovníčka varenia Daniela Peštová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (280)

flawi.f odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo sleduje a má rád Masterchefa, kde v porotě zasedají vynikající a charismatičtí Gordon Ramsay, Joe Bastianich a Graham Elliot, tak mu tenhle amatérský, ubohý a laciný pokus od tandemu Nova&Markíza zvedne žaludek. Rádoby drsní porotci působí nepřirozeně - to zřejmě z důvodu toho, že jim bylo nařízeno "buďte drsní" - a veskrze působí spíš směšně. Hodnotím sice po prvním díle, ale pochybuji, že názor změním. Česko-Slovenskou verzi beru jako naprostou urážku originálního Masterchefa!!!!! ()

zdenny odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi se stydím za to, že figuruji mezi lidmi, kteří tuto sračku hodnotí a navíc i komentují. Ale zase mám o jeden komentář víc... Sledovala to manželka s dcerou a já jsem se k tomu tak nějak přichomítl. Celkem jsem jim to znechutil, protože musely poslouchat mé řeči o urážce inteligence atp. Čeho jsem si za těch pár minut všiml byla soutěž týmů. Kurva na co mám vařit v tým a k čemu má být kapitán týmu? Vždyť tam má být každý sám za sebe. Přece dostanu úkol něco uvařit - od těch jednodušších do fakt super těžkých pokrmů - a postupně postupuji dál. Ale to by asi nebyla taková šou, no šou... Každopádně z toho, co jsem viděl, mohu konstatovat, že se v žádném případě nejedná o soutěž o nejlepšího kuchaře, jedná se jen a pouze o lacinou šou z jakoby kuchařského prostředí. PS: Pro ty, co se zastávají soutěžících, že je porotci urážejí a že přece soutěžící nejsou žádní profíci... No a co? Když uráželi Aničku Dajdou, Dýdžeje Turka atd. atd., tak vám to u Superstar taky nevadilo. Když už se seru do debilní soutěže, musím čekat, že ze mě debila budou dělat. A jestli se ucházím o titul Master Chef, tak taky musím vařit minimálně na úrovni hotelového kuchaře. ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tento pořad patří dle mého skromného názoru do kategorie zábavných a to jistojistě, protože vidíme legrační scénky rozčilujících se porotců, nebo dojetí soutěžících. Pobavil kluk v prvním díle, který pořád tvrdil a asi ještě tvrdí dnes svým známým, že jeho špagety byly opravdu domácí a přitom vypadaly úplně stejně, jako ty co kupujeme v supermarketech:) V jiném dílu vidíme akční scény s agresivní hudbou, které některé diváky mohou i vystrašit. Trochu mě připadá, že se v soutěži klade i důraz na prosazení soutěžících, kteří mají nějaký handicap, jako např. u toho kluka v brýlích. Dle mého názoru už ze soutěže měl dávno vypadnout. Jsem zvědav na další díly. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Já teda předpokládám, že v roce 2012 byl tento pořad na úplně jiné úrovni, takže rozhodně hodnotím, aktuální sérii. Nejsem žádný kulinářský expert, spíš jsem rád, že si sám dokáži něco někdy ukuchtit, ale z mého pohledu ti tři nejsou žádní Kašpaři, a rozumí tomu, hlavně ale vystupují profesionálně (ne jak dlaždič Pohlreich), pořad příjemně vedou a jsou sympatičtí. Soutěžící taky nejsou žádní jantaři, chut neohodnotím, ale výtvory i výborně vypadají a celkově příběh jednotlivých dílů je tak nějak dobře splácán dohromady. Je to reality show, takže od toho neočekávám kdo ví jakou přidanou hodnotu, ale rozhodně nemůžeme srovnávat s hovadinama jako je Big Brother nebo Výměna manželek, tady ti lidi opravdu něco umí. Jestli to dnes někdo hodnotí pod 3 hvězdy, tak at mi ukáže, co dotyčný dokázal... 3.4.2019 jsem změnil hodnocení ze 4 na 5. Pro mě jsou tam všichni zúčastnění úžasní lidi, kteří něco umí, porotci to parádně vedou a hlavně v životě něco dokázali. Má to i dramatický drajv a přiznám, že mě to v mnoha situacích dojalo. Nemůžu hodnotit hůř. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Asi se vzácně shodneme všichni. Tak nesympatickou, necharismatickou a nepřirozenou trojici porotců si snad štáb nemohl přát ani v tom nejhorším snu. Formát kulinářské show s úctyhodnou stopáží není tak úplně zlý, ale ta nabubřelá velkolepost si jen neumně pohrává s trpělivostí diváka. Daniela Peštová nemoderuje, jen zoufale a zbytečně komentuje to, co všichni okolo vidí. Pár momentů to přeci jen má, přesto ponižování (házení talířů o zem) a povyšování se nad (nutno podotknout amatérské) soutěžící je ubohé, a hlavně naprosto zbytečné!! Pohlreich na Hrad!! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Více než sto kuchařů-amatérů z celého světa se stalo po účasti v show úspěšnými profesionály v oblasti gastronomie. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)
  • Nabídka Novy a Markízy na účinkování zastihla Danielu Peštovou nečekaně při plnění pracovních povinností v New Yorku. (hippyman)
  • Kuchařskou show MasterChef měla původně vysílat pouze Markíza ve slovenské verzi, nakonec se k ní ale přidala i Nova a vznikl společný česko-slovenský projekt. [Zdroj: digizone.cz] (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama