Reklama

Reklama

MasterChef

(pořad)

Obsahy(1)

Najväčšia svetová kuchárska šou MasterChef prvýkrát vstupuje na Slovensko a do Česka! Vášeň pre jedlo, odvaha, talent a odhodlanie zmeniť svoj život – to sú základné vlastnosti tých najlepších slovenských a českých amatérskych kuchárov, ktorí budú týždne pod dozorom odborníkov z oblasti gastronómie bojovať o titul MasterChef. Fenomenálnu kulinársku show moderuje známa modelka a milovníčka varenia Daniela Peštová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (280)

flawi.f odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo sleduje a má rád Masterchefa, kde v porotě zasedají vynikající a charismatičtí Gordon Ramsay, Joe Bastianich a Graham Elliot, tak mu tenhle amatérský, ubohý a laciný pokus od tandemu Nova&Markíza zvedne žaludek. Rádoby drsní porotci působí nepřirozeně - to zřejmě z důvodu toho, že jim bylo nařízeno "buďte drsní" - a veskrze působí spíš směšně. Hodnotím sice po prvním díle, ale pochybuji, že názor změním. Česko-Slovenskou verzi beru jako naprostou urážku originálního Masterchefa!!!!! ()

kapsomut odpad!

všechny recenze uživatele

První díl mi stačil. Big UP pro týpka co překonal rakovinu!!! Tomu tu výhru přeju! Jinak moderátorka úplně v *****; šéfkuchaři/rozhodčí si hrajou na něco, co nejsou (podle mě se snaží hrát na jiné známé úspěšné kuchaře - Pohlreich i Gordon Ramsay); hraní na city; kamera a vlastně celý pořad chce vyznít neuvěřitelnou kvalitou, napjatou atmosférou a světovou třídou. To že má být nejlepší pořad?! Navíc v příštím díle co jsem viděl budou soutěžit v krájení cibule, což bylo před několika lety v pořadu Na nože se Z. Pohlreichem!!! V tomhle jde jen o zasranou komerci... největši SHIT!!! 10% ()

Reklama

A.L.E.S. odpad!

všechny recenze uživatele

Nezlobte se na mě, ale jakkoliv je tahle rádoby soutěž v zahraničí oblíbená, můj zájem si rozhodně nezíská. A nejde o to, jestli jde o jídlo nebo o vítěze soutěže. Jde mi především o nehorázné chování poroty, která si dovolí s jídlem dělat neskutečné věci. Všichni přece nějak začínali a mám pocit, že lidé v porotě, i když jsou teď možná elita v gastronomii, také nějak začínali. Takže jednoznačně odpad za příšerný formát, který utváří především chování porotců k soutěžícím. ()

zdenny odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi se stydím za to, že figuruji mezi lidmi, kteří tuto sračku hodnotí a navíc i komentují. Ale zase mám o jeden komentář víc... Sledovala to manželka s dcerou a já jsem se k tomu tak nějak přichomítl. Celkem jsem jim to znechutil, protože musely poslouchat mé řeči o urážce inteligence atp. Čeho jsem si za těch pár minut všiml byla soutěž týmů. Kurva na co mám vařit v tým a k čemu má být kapitán týmu? Vždyť tam má být každý sám za sebe. Přece dostanu úkol něco uvařit - od těch jednodušších do fakt super těžkých pokrmů - a postupně postupuji dál. Ale to by asi nebyla taková šou, no šou... Každopádně z toho, co jsem viděl, mohu konstatovat, že se v žádném případě nejedná o soutěž o nejlepšího kuchaře, jedná se jen a pouze o lacinou šou z jakoby kuchařského prostředí. PS: Pro ty, co se zastávají soutěžících, že je porotci urážejí a že přece soutěžící nejsou žádní profíci... No a co? Když uráželi Aničku Dajdou, Dýdžeje Turka atd. atd., tak vám to u Superstar taky nevadilo. Když už se seru do debilní soutěže, musím čekat, že ze mě debila budou dělat. A jestli se ucházím o titul Master Chef, tak taky musím vařit minimálně na úrovni hotelového kuchaře. ()

slatkac odpad!

všechny recenze uživatele

Tři namyšlení nagelovaní postižení kokoti co si hrajou na Pohlreicha sedí za stolem a čekají, až jim nějaký amatérský kuchař donese blivajz který navařil, aby s ním pak mohli mrdnout o zem a říct mu, že se to totálně nedalo žrát, protože do svíčkové se dává solamyl. Hlavně že sami dokázalý velký hovno, ale kritizování jim jde. Jestli si mám vybrat tohle, nebo konkureční Recept na bohatství, volím kulku do hlavy. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Nabídka Novy a Markízy na účinkování zastihla Danielu Peštovou nečekaně při plnění pracovních povinností v New Yorku. (hippyman)
  • Kuchařskou show MasterChef měla původně vysílat pouze Markíza ve slovenské verzi, nakonec se k ní ale přidala i Nova a vznikl společný česko-slovenský projekt. [Zdroj: digizone.cz] (hippyman)
  • Více než sto kuchařů-amatérů z celého světa se stalo po účasti v show úspěšnými profesionály v oblasti gastronomie. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama