Reklama

Reklama

MasterChef

(pořad)

Obsahy(1)

Najväčšia svetová kuchárska šou MasterChef prvýkrát vstupuje na Slovensko a do Česka! Vášeň pre jedlo, odvaha, talent a odhodlanie zmeniť svoj život – to sú základné vlastnosti tých najlepších slovenských a českých amatérskych kuchárov, ktorí budú týždne pod dozorom odborníkov z oblasti gastronómie bojovať o titul MasterChef. Fenomenálnu kulinársku show moderuje známa modelka a milovníčka varenia Daniela Peštová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (281)

Casablanca 

všechny recenze uživatele

Na původní formát to nemá, ale než se pustím do výhrad - konečně se objevilo aspoň trochu invenční vaření i v českém pořadu "o vaření". A teď ty výhrady: Nechápu roli Peštové. Porotci si někdy na zlé hrají. A hrají to blbě... No a Billa jako sponzor, propagace značky "clever", o jejíž kvalitě by se dalo polemizovat... Protože když se podíváte na realitu v obchodě - české (to zdůrazňuji) Bille - a na to, z čeho vaří soutěžící a co mají k dispozici, je v tom diametrální rozdíl... Úkoly jsou od původní verze dost okleštěné - vařit 40 porcí místo 200... Poslední výtka se týká bulváru a jeho chytání se každé blbosti... A další díly ukáží, jestli z toho tvůrci udělají pořad poplatný české touze po skandálech a konfliktech (kam tak úspěšně má namířeno Prostřeno!), nebo to bude od toho oproštěné a zaměřené na "haute cuisine". ()

corona odpad!

všechny recenze uživatele

Netuším čo tí traja páni také úžasné v živote dokázali, keď sa tým stále musia chváliť (veľa ľudí je dobrých v tom čo robia a nie sú kvôli tomu kreténi), ale ani to ich neoprávňuje sa správať ako debili. MasterChef je obyčajná Superstar, kde miesto amatérskych spevákov vystupujú amatérski kuchári, samozrejme je to okorenené pár psychopatmi a stratenými existenciami a celé sa to tvári akoby šlo niekomu o život. ()

Reklama

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Koukat se na to dá, ale sestříháno tragicky, ta blocka - WTF OMG??? Raději nocoment - kuchaři se celkem dají, ale na Gordona ani na Polraicha se mi zdají slabí, a to jsou tři. Co se vaření týče, je to amaterská soutěž, což jasně určuje limity kam to mohou někteří z účastníků dotáhnout, ale musím uznat některá jídla, na amatery úžasné... (podle vzhledu chutnat bohužel nelze). ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

O vaření to není. O jídle to není. O nadšených kuchtících plnící si sny to není. O zábavě to už tuplem není. Tak o čem tamhle seriálová reklama na Billu, která má mylný dojem, že dramatičnost se navodí čistě jen použitím hudebního podkresu à la Zimmer, vlastně je? Bohužel jen a pouze o rádoby drsném macho triu, které svou špatně předstíranou nekompromisností aspiruje na titul "šašc... ehm, ubožáci roku". To je od Ramsayeho, Bastianiche i Elliota na žalobu, jestliže tihle pánové mají být jakože oni. Jestli vůbec něco vzbuzují, tak rozhodně ne strach či respekt, ale výsměch a vlastně i lítost nad tím, že si své (dle jejich chování evidentně nemalé) komplexy řeší v hlavním vysílacím čase. ()

drake31 

všechny recenze uživatele

MasterChef, MasterChef ... svetová kulinárska show dorazila k nám a stala sa klasická vec - sprznilo sa čo sa dá. Možno som zaujatý lebo som fanúšikom US verzie, možno som zaujatý pretože naše prevzaté show nikdy moc nefungovali a možno to je preto lebo to celé stojí za hovno. Naozaj neviem čo napísať aby som dokázal opísať svoje pobúrenie touto našou verziou, (najlepšie to vyjadril asi Ján Liška z Gorilla.cz svojou rekapituláciou ), ale tak to trochu zhrniem - Peštová ku*evsky zbytočná a o jej moderátorských schopnostiam pochybujem (aj keď ešte nemala priestor, nič sa na tom asi nezmení). Porotcovia sa celý čas tvária akoby mali roxor v prdeli a hrajú sa na neskutočných gangstrov, vyzerajú pritom smiešne, prehrávajú a človek im to neverí ani na sekundu. Celá show postráda tempo, je to nudné, zdĺhavé a každú chvíľu nejaká sku*vená reklama. Po dvoch častiach si nepamätám ani jedno meno zo súťažiacich , žiadne skvelé jedlo, a ani jeden zaujímavý moment - to je tak trochu zlá vizitka pre túto show. Ešte sa rozhodujem či vytrvám v sledovaní, keby sa náhodou niečo udialo, ale veľké šance tomu nedávam. [Po skončení] To odpísanie na začiatku bolo zaslúžené a vôbec na to názor nemením, ale ako show pokračovala nemohol som sa zbaviť pocitu že predsa len to zlepšenie sa tam objavilo a bol to celkom zaujímavý kuchársky boj. Stále mi tam aspekty vadili, niektoré diely (úlohy) moc nebavili, ale od tej vyraďovacej fázy sa to dalo sledovať. Peštovú by som odtiaľ však najradšej vyštval, tak nesympatickú osobu som v TV dlho nebol nútený sledovať ... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Více než sto kuchařů-amatérů z celého světa se stalo po účasti v show úspěšnými profesionály v oblasti gastronomie. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)
  • Nabídka Novy a Markízy na účinkování zastihla Danielu Peštovou nečekaně při plnění pracovních povinností v New Yorku. (hippyman)
  • Show se vysílala již ve třech desítkách zemí světa. Například v Británii, Francii, Řecku nebo Indonésii se stala jedničkou ve sledovanosti. V Austrálii nebo Izraeli se stala dokonce do t0 dobz nejsledovanějším pořadem v historii. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama