Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (229)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Slabsi odvar Projektu X. Cekal jsem typickou pubertackou komedii, kde particka blbecku vyrazi zbavit se panictvi ala Superbad, ale film jde nastesti trochu jinou cestou. Zatimco Projekt X byla giga kalba na jednom mista, tady se v ramci jednoduchyho pribehu - dostat zlityho kamose domu, pari vsude kde se da, obrazej se hospody a vecirky a tak se furt neco deje. Hlavni particka je klasicky slozeni vseho schopny hovado a slusnacek, ale nastesti to nejsou nejaky vylozene pubertaci, coz ale neznamena, ze by delali o neco mensi kokotiny. Vylozene vtipnejch situaci tu moc neni, ale film tak nejak lehce bavi celou dobu, obcas se odehraje slusnej naklad, takze ve vysledku v zasade spokojenost za lepsi 3*. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Nakoniec to fungovalo. Zo začiatku som si myslel, že som na niečo také starý. Postupne ale film naberie grády a zasmiali sme sa celkom dobre. Sú tu nechutnisti, sú to otrepané veci a sú tu hluché miesta. Keď ale človek dobre pozerá nájde aj dobré vtipy. A nie málo. Po Prcičkách druhá naj teen komédia, ktorú som videl za posledný rok. 70%, 4* ()

Reklama

zolo23 

všechny recenze uživatele

Opäť jedna z amerických teenagerských komédií o chlaste ,ženských a ešte raz o chlaste. Nič nové pod slnkom, 21 & Over zapadá do šedého priemeru bežných komédií, nemá čím prekvapiť a tentoraz som nepostrehol ani jednu scénu, ktorá by mi stála za to si ju zapamätať. Po prvé : nieje možné, aby 20 ročný chalani toľko vypili a v podstate im nič nebolo (samozrejme okrem Jeff Chenga) A po druhé : stále neverím, že toľko udalostí sa môže stať za jediný večer. A prečo až 3 hviezdy? Pretože sú aj väčšie, stupídnejšie sračky. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

"21, BLACKJACK MOTHERFUCKEEER!" Já vím, já vím, já vím. Ale když mě tohle zrovna perfektně sedlo do nálady. Přesně takovýhle typ filmu jsem potřeboval na odreagování. Je to sice dost podobné Projectu-X a nebo Pařbě, ale to vůbec nevadí. Děj není zas až tak uplně pitomý a bezduchý. Všechno se to v podstatě točí kolem Jeffa a jeho nejlepších kamarádů. Mám z toho filmu opravdu dobrý pocit a výbornou náladu a to by přeci mělo být to hlavní, ne? PS: TOWER OF POWER je hodně luxusní nápad! :D ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Nenechte se ošálit zavádějícím originálním titulem: 21 & over je pompézní hovadina pro nízkointeligentní omladinu 21 & under, která je dovedena až do krajní absurdnosti jen proto, aby tvůrci zamaskovali nedostatek vtipné kaše. Samozřejmě nesmí chybět u teenagerů tolik vděčná dávka nějakých těch exkrementů. Na šrot se snaží svézt na (pro mě nepochopitelném) úspěchu Projektu X s tím rozdílem, že je obsazen mnohem sympatičtějším hereckým obsazením, které se nejeví tak zoufalým dojmem jako ve zmíněném filmu, což je jedno z mála pozitiv, spolu s nepřítomností otravného found footage. Proti Projektu X však uberu ještě jednu hvězdu navíc pro naprosto trapné pokusy o jistou míru citové hloubkovosti. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • Vo filme si strihol cameo aj známy anglický hudobný producent a dubstepový DJ Rusko. (Hamaradža)
  • Justinu Chonovi (Jeff Chang) bylo v době natočení filmu již 32 let, ve filmu ztvárnil postavu, které bylo čerstvě 21. (Sancoo)
  • Byla natočena i čínská verze filmu, jejíž natáčení probíhalo ve městě Linyi v čínské provincii Shandong. (Terva)

Reklama

Reklama