Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Je rok 1924, dva roky po Epsomském derby. Tommy navenek pořádá dostihy a prodává auta. Tajně pracuje pro Winstona Churchilla. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čím víc PB zasahují do vyšších kruhů, tím víc je seriál strhující. Zatím se tedy určitě jedná o nejlepší sérii. Rusové, Angláni, otec Hughes a jeho linka s Charliem, Arthur, Alfieho monolog v 6. dílu tnoucí do živého a závěrečné zúčtování. A skvělý Kilián. Opravdu nevím, co vyzdvihnout dřív. Jediné minus je absolutně nesympatická herečka Poll - nyní po botoxu, takže se z ní chce zvracet. Zato vývoj tě své kreténky zahrála perfektně, to je fakt. Čtvrtá série bude mít co dělat, aby se třetí alespoň vyrovnala. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Marná snaha, tenhle seriál mi k srdci nepřirostl a to jsem se vážně snažil Dal jsem mu třikrát šanci a stále nic. A to se mi stává málokdy, většinou to hned zabalím, ale tady jsem vydržel až do konce třetí série, která byla asi definitivně poslední. Ale to jsem po prvních dvou říkal taky a zase jsem se mým druhým já nechal ukecat. Nevím, co by se muselo stát, abych pokračoval. Předelat scénář a výpravu a hlavně místo Murphyho dosadit do hlavní role Hardyho, kvůli jehož vedlejší roličce jsem večer uvažoval i trojce. Za prvé to v případě Tomova vyřízení asi nehrozí a za druhé mě to smělé hodnocení ráno zase hned přešlo. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[90%] Tak zatím nejlepší série! První byla hodně vydařená, druhá také i když trochu zaostávala za první a tahle? Téměř bez zásadních výtek. Divák se zde ponoří do příběhu a už jen sleduje a sleduje. Postavy mě naprosto baví a to nejen Cillian Murphy. Víc napíši po viděné komplet seriálu … ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"There you go ladies, made in fucking Birmingham!" _____________ Už prvá a druhá séria boli miestami celkom konverzačné a pomalé, ale o sérii č. 3 to zatiaľ platí asi úplne najviac... Mám pocit, že akcie miestami trošku ubudlo, ale inokedy sa zase vyšvihla na naozaj nevídanú a ohromne vysokú úroveň, ale aj mi príde, že jej v tejto sérii mohlo byť o niečo viac... Ak by sa počet akčných scén aspoň o trochu zvýšil, neprišla by mi táto séria úplne naťahovaná, avšak to sa nestalo a preto sa párkrát naozaj vliekla... Avšak vyzdvihnúť musím perfektnú kameru, ktorá je zo všetkých sérií zatiaľ najlepšia a myslím si, že práve tretia kapitola Peaky Blinders ponúka doposiaľ najdokonalejšiu audiovizuálnu kombináciu... A to je jedna z mála vecí, ktoré by som v tejto sérii nazval skutočne bezchybnými (herci a soundtrack sú stále rovnako vynikajúci) – prvýkrát sa dokonca stalo, že sme tu nemali ani žiadneho výraznejšieho záporáka. Rusi síce boli obstojní (a k tomu ešte aj poriadni úchyláci, tak ako to má byť, kto videl piatu epizódu, ten pochopí 😅😈), ale podľa mňa by to chcelo niečo viac... Som naozaj zvedavý na Adriena Brodyho v štvrtej sérii... Tejto sérii dávam 7,5 prekliatych zafírov z 10, verím, že latka teraz o poriadny kus stúpne... "What fucking line am I supposed to have crossed?!" ()

kri.tino 

všechny recenze uživatele

Pre zatiaľ najlepšie čo Peaky Blinders ponúkli. Nepochybne najdramatickejšia séria, v ktorej zároveň vidieť najkrajšiu kresbu postáv, ich rastu a prerodu. Śtýlovosť ustúpila o krôčik do úzadia, v popredí sa naplno prejavila kvalita scenára. Tom Hardy bezchybný. Celkovo by som hodnotil za štyri, záverečný diel zdvihol latku. Teším sa na ďalšiu sériu. ()

Galerie (195)

Zajímavosti (8)

  • Když odchází Johnny (Packy Lee) ve 13. minutě z kuchyně, tak nemá nasazenou čepici a ani ji nedrží v ruce. V dalším záběru už ale čepici má nasazenou. (Duoscop)
  • Když si Thomas (Cillian Murphy) sedne v 9. minutě ke stolu, tak si vytáhne cigaretu. V dalším střihu už ale pije ze sklenice a kouří. (Duoscop)

Reklama

Reklama