Reklama

Reklama

Slibná kariéra u pořádkové policie, potomek na cestě, půjčka na nový dům od rodičů: vše se v Marcově životě podle všeho ubírá správným směrem. Pak se ale na policejní akademii objeví jeho nový kolega Kay. Společný trénink jako by do Marcova života přinesl závan svěžího vzduchu – a on sám poprvé pocítil náklonnost k muži. Marc, rozpolcený mezi důvěrně známým světem a novými neznámými pokušeními, ztrácí kontrolu nad svým životem. Zažívá volný pád, ze kterého nebude mít prospěch nikdo. A ze všeho nejméně on sám. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Mladý policajt, ktorý so svojou ženou čaká potomka sa náhodne zabuchne do svojho kolegu. Zrazu sa celý jeho život obráti hore nohami a on samotný bojuje so svojou nevyjasnenou orientáciou. Napriek stokrát ohranému námetu je tu mnoho pôsobivých momentov, či odvážne natočených "homo" scén. Ono je to v podstate taká skrotená hora na skopčácky spôsob. Herci sú schopní, ale režisér i scénaristi si mali dať viacej roboty s psychológiou postáv a hlavne napísať správne vypointovaný záver. ()

EllienPM 

všechny recenze uživatele

Prvních deset minut mi přišlo tak nechutně německy testosteronově strojených, že jsem to málem vypnul. Díky první vášnivé scénce s těhotnou manželkou jsem ale začal být zvědavý a díval se dál. Začalo se mi to líbit, místy velmi. Konečně někdo poukázal na fakt, že největší homofob bývá sám latentní géčko. Docela s chutí bych mu rozbil hubu, škoda že je to jen jako :). Nicméně... Já fakt nevim, opět mi přijde, že to, co se dá říct narovinu se říká oklikou a nebo se to neříká vůbec. Asi jsem příliš moderní a kašlu na názory druhých? Film je vyprávěn klasickým německým strojovým jazykem, ale ono to asi v policejním prostředí jinak nejde. Konec nekonec mě taky mrzí. Ale tu čtyřku dám, i proto, že je to další ze snímků, kde se tolik nemluví - velmi osvěžující (narozdíl od těch emerických komunikaček). A opět opakuju své oblíbené - díky za každý g-film, který má koule. ()

Reklama

Mikeel 

všechny recenze uživatele

Takové standardní teplé drama s decentní atmosférou a gradací. Nic, co bychom už dávno neviděli - ani konec nebyl nikterak překvapivý, možná spíš naopak. Je to celé takové uhlazené a celkem sympatické, ale v rámci žánru byly už natočeny lepší filmy, a nemám na mysli zrovna zprofanovanou Zkrocenou horu. ()

octopuska 

všechny recenze uživatele

To je tak, když to má někdo pěkně nalajnované a celé to pošle do kytek a nemůže si pomoct. Tvrdá realita se všemi následky.Líbí se mi že to není zabalené do těch Hollywoodských cukrátek.I když je to syrové,tak je to mezi hochy velkej oheň. Dobře se na ně dívá a člověk jim to žere i s navyjákem. Osobní boj Marca rozhodnout se mezi Kayem a rodinou mě fakt ,dával zabrat. ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Tak nám chlapci nemeckí policajtskí zase raz predviedli ako má vyzerať kvalitný 4% sex! Neviem hodnotiť aké to je ak sa zamilujete do človeka rovnakého pohlavia. Nikdy v živote som to nezažila. To čo však viem je, že je veľká chyba podceniť silu skutočnej lásky. Myslím, že milovať je ľudská prirodzenosť, nezávislá na pohlaví, fyzickej kráse, veku, postaveniu, rase, alebo situácii. Ak sa človek vzoprie láske, ide proti svojej vlastnej podstate. Presne tak, ako vás dokáže láska posilniť a urobiť vás šťastným ak sa jej podvolíte, tak vás dokáže zničiť, ak jej odporujete a popierate ju. Môže byť tým čo vás pozdvihne do nebeských výšin, alebo tým, čo vás spáli na prach! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Film má pár věcí společného s filmem také z německé produkce a točí se kolem homosexuality, Letní bouře (2004). Tento film začíná běžící dvojicí kluků, což je scéna, která se v tomto filmu mnohokrát opakuje a i v onom filmu si homosexuála zahrál Hanno Koffler. (vyfuk)
  • Film byl poprvé uveden 8. února 2013 na Mezinárodním filmovém festivale v Berlíně, na kterém byl mimojiné režisér nominován na cenu za nejlepší debut. (..Lucas..)

Reklama

Reklama