Reklama

Reklama

Studentka literatury Anastasia (Dakota Johnson) je podle vlastních slov nezajímavá a nudná „šedá myš" s nízkým sebevědomím, pravý opak tajemného podnikatele Christiana Greye (Jamie Dornan), kterého přišla vyzpovídat pro článek do studentského časopisu. Přestože se ji Grey svým chladným a odměřeným chováním snaží odradit, má ho plnou hlavu, což ještě prohloubí jejich opakovaná pracovní setkání. Bez ohledu na to, že ji varuje, jak je komplikovaný a ve zlověstných náznacích mluví o svém specifickém vkusu, není Anastasia jeho přitažlivosti schopná odolat. Ani Grey však není vůči téhle plaché dívce imunní a postupně ji začne otevírat dveře do své třinácté komnaty. Pokud do nich Anastasia vstoupí, pozná pravého Christiana Greye. Na posteli určené jen pro vyvolené zároveň pozná pravou Anastasii – své touhy, své vášně, svou živočišnost. Až z toho jde strach. (Cinemart)

(více)

Diskuze

FaiThe

FaiThe (hodnocení, recenze)

Ikente

do téhle role by mi Tatum fakt neseděl, i když ho mám ráda.. ale prý řekl, že by si Christiana zahrál jedině, pokud by jeho žena hrála Anastasiu a ta je teď těhotná.. takže myslím, že Tatum je ze hry :))

na příspěvěk reagoval Ikente

Ikente

Ikente (hodnocení, recenze)

za mě jednoznačně Matt Bomer - když čtu knížku, úplně ho v něm vydím

Eviian

Eviian (hodnocení, recenze)

Komentovat nerozhodnuté asi nemá cenu, ale v roli Greye prostě vidím Joela Kinnamana!

Uživatel Char_lotte smazal svůj příspěvek.

BLANIK.

BLANIK. (hodnocení, recenze)

Alexis by se do toho dokonale hodily, ještě jí není tolik a krom toho pořád vypadá o dost mladší a má ten pravý nevinný výraz. No škoda, že to nenapadá ty podstatné lidi :D

Uživatel Dianka.DL smazal svůj příspěvek.

TTwigy

TTwigy (hodnocení, recenze)

Já jsem taky pro Matta, ale v poslední době čím dál víc spíš pro Henryho Cavilla

 (hodnocení, recenze)

Já bych v hlavní roli ráda viděla  Matta a Alexis, ale to už vím, že nevyjde.

na příspěvěk reagoval BLANIK.

evita1523

evita1523 (hodnocení, recenze)

Linda.csfd

Nie som ani proti Lili Collins ale ak môžu napríklad v Glee hrať herci ktorý tiež majú nad 30 a hrajú 18 ročných, tak si myslím že ani Alexis nie je až taká zlá voľba :) 

Liliee

Liliee (hodnocení, recenze)

Obdivuji spisovatelku, muselo stát hodně úsilí, než posbírala dost informací pro tento příběh. Pro mě velmi fajnová knížka.

Moc ráda bych viděla v roli CG Matta Bomera, už jen ty pohledy ze sestaveného fanouškovského traileru na 50 odstínů šedi mě dostávají do kolen. Hodil by se tam skvěle - vypadá tajnůstkářsky, šibalsky, není tolik okoukaný, a hodí se mi na něj i ta "Červená mučírna" :-), a hlavně má jistý sex-appeal (což třeba pro mě Ian Somerhalder vůbec nemá). Ať už je gay nebo není - myslím, že na tom nezáleží, spousta ženskejch ho vidí ve svých představách..žádná ho nebude mít doma, tak proč řešit sex. orientaci ;-)

Oproti tomu..proboha proč Emma Watson v roli Any?? Vždycky v ní budu vidět (i když je teď moc krásná ženská) malou kudrnatou Hermionu, a ne Anu Steelovou...chtělo by to nějakou neokoukanou dívčinu, aby to bylo více uvěřitelné..no jsem na to zvědavá, snad mě výběr herců nezklame.

TTwigy

TTwigy (hodnocení, recenze)

souhlasím s tím že by mohla Anastasii hrát nějaká ještě né moc profláklá tvář..Lili Collins bude letos myslím o dost známější už jen protože bude hrát ve filmu Mortal Instruments..ta se mi do 50 odstínů až tak nehodí...ale každopádně ty hlavní představitele tutlají už nějak moc dlouho..:D

LEGACY

LEGACY (hodnocení, recenze)

Mě teda více zajímá, kdo dostane roli Kate (Aninu nej. kámošku), protože ta byla z knížka má nejoblíbenější postava

Linda.csfd

Linda.csfd (hodnocení, recenze)

Navíc Alexis je už 32 let, tohle by měla hrát o 10 let mladší herečka a třeba i nějaká neokoukaná. Můj tip je třeba Lily Collins. :)

na příspěvěk reagoval evita1523

FaiThe

FaiThe (hodnocení, recenze)

tejuczka

Konečně první, která se mnou souhlasí :D Rory má zůstat Rory... a Ryan by byl skvělý na Christiana :) a to jsem teda nechtěla slyšet že je Hostitel zprzněný :/

Související novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Twilight sága se vrací

Twilight sága se vrací

20.04.2023

Mysleli jste si, že nic horšího než remake Harryho Pottera v podobě televizního seriálu už nehrozí? Pak vězte, že studio Lionsgate čerstvě oznámilo také návrat Twilight ságy. Stmívání se pak rovněž… (více)

Reklama

Reklama