Reklama

Reklama

Toy Story: Strašidelný příběh hraček

(TV film)
  • USA Toy Story of Terror! (více)

VOD (1)

Veselý výlet party z „Příběhu hraček“ se změní v noční můru, když jsou hračky nuceny přenocovat v poloprázdném motelu. Poté, co se jedna z hraček ztratí, dojde ke sledu záhadných situací, které bude třeba vyřešit dřív, než hračky potká děsuplný osud. (HBO Europe)

Recenze (54)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tak tento kraťas ma ozaj pobavil. Síce ako halloweensky špeciál ma to až tak nebavilo, ale na druhej strane to priehrštie postavičiek a skvelých nápadov tvorcovia vyvážili. Už len ten pohľad na postavičku PEZ, ako grcia, to je proste úlet ako vyšitý. A takýchto uletených situácií je tu viac. Ja som bol spokojný a štvrtú hviezdičku jednoducho musím pridať. 70 % ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Podle názvu a plakátu bych čekala strašidelnější podívanou ve stylu halloweenských epizod "Simpsonových", ale v tomto kraťasu se dočkáme obdobného příběhu jako ve druhém celovečeráku o Woodym a Buzzovi. Pohodička na jedno zhlédnutí, která pobaví hlavně v detailech (mě dostala zvracející PEZ figurka ;)). ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tieto dlhšie Toy Story animáky ma bavia viac ako tie kratšie. Hlavne sa to ma kam rozbehnúť a čo ponúknuť ako v tomto prípade. Hororový príbeh zaujal, priestor pre štýlovú akciu a dobre nápady opäť nechýba (bezruký Carl Dillon Weathers s Predatora pobavil) a ako celok je to kvalitne rovnako dobre ako film. 90% - 5* ()

Fryštok 

všechny recenze uživatele

Toy Story vždy byla moje neodmyslitelná srdcovka z mládí, ale až teď jsem čirou náhodou na této bohapusté stránce narazil na tento kraťas, který vypráví Příběh hraček v horroru :O no, teda až asi do poloviny, potom se děj přepna na klasickou "Escape from weird guy" záležitost, se kterou jsem už dávno obeznámen z předchozích dílů, ale to na kvalitě snímku určitě nic neubírá. Každopádně, rozhodně tuto pěknou krátkometrážní věcičku doporučuji, hlavně lidem, kteří stejně jako já chtějí nějak oblafnout „hlad“ po Toy Story 4, jenž snad vyjde v roce 2019, jak bylo předpovězeno. ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Výsledky z ostatních webů: IMDb - 7,5/10 | Rotten Tomatoes: Tomatometer - 94%, Audience Score - 84%| FDb.cz - 87.1% | Tohle jsme se pokoušeli sehnat docela dlouho A ONO NIC! ..... Až včera, díky HBO GO jsme tento minifilmík z naší milované série zhlédli a opravdu je to TOP! V první napínavé půlce jsme měli v gatích i my, a to jsme na horory docela zvyklí :D, druhá už je spíše typicky vtipná a dobrodružná, nciméně to co vznikne, je opravdu nezapomenutelné! :-) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (7)

  • Když manažer hotelu posílá Woodyho za 2 000 amerických dolarů tomu, kdo nabídne nejvyšší nabídku, adresa na přepravním štítku je Al care z Al's Toy Barn. To odkazuje na Ala, sběratele hraček z Toy Story 2: Příběh hraček (1999), který ukradl Woodyho a zamýšlel ho prodat do muzea hraček v Japonsku. (KGBelik)
  • První film Toy Story (ať už celovečerní nebo krátký film), který nezahrnuje Prasátko. Režisér Angus MacLane vysvětlil, že to bylo proto, že Bonnie měla v batohu omezený prostor pro hračky a že: „Kdo si bere na dovolenou pokladničku?“ (KGBelik)
  • Náklaďák Pizza Planet je vidět na letáku v Ronově kanceláři. Na stěně Ronovy kanceláře je také malba dinosaurů stojících pod stromy, což je odkaz na Hodného dinosaura (2015). (KGBelik)

Reklama

Reklama