Reklama

Reklama

Vařte jako šéf!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2013, 25 min

Režie:

Jiří Charvát

Kamera:

Adam Kruliš

Účinkují:

Zdeněk Pohlreich

Obsahy(1)

Nejrespektovanější kuchař u nás několik let napravoval české hospody v televizním hitu Ano, šéfe! a naučil diváky správně grilovat v pořadu Šéf na grilu. Správný kuchař musí nejdříve zvládnout základní řemeslné znalosti – a zábavná kulinářská podívaná Vařte jako šéf! je plná praktických rad, které pozvednou vaše kuchařské schopnosti. Dostanete v ní tipy na suroviny, techniku i recepty, které vás pasují na opravdové kuchaře. Během šesti dílů zaměřených na vejce, polévky, omáčky, úpravy masa, lehká jídla, gril a saláty, ryby a těstoviny dostanou tři mladí kuchařští učni – a s nimi i vy – od Zdeňka Pohlreicha užitečně informace o základech řemesla, surovinách a správné technice vaření. Nenechte si proto ujít jedinečnou novou kuchařskou show a povzneste spolu se Zdeňkem Pohlreichem své kuchařské schopnosti na umění! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

Košoun 

všechny recenze uživatele

Jsem rozpolcený. Určitě dávám 5* za gastronomickou osvětu a snahu předat divákům něco jiného než "vysypeme obsah instatní polévky do hrnce a mícháme". České domácnosti (a nejen ty) to potřebují jako sůl! Ovšem kontrastně k tomu mě neuvěřitelně štvalo provedení pořadu, především ti tři "pomocníci" á la tupci. A ještě jejich srdceryvný kecy na kameru á la americká reality TV. Dávám proto 3*, ale rozhodně doporučuji každému, kdo se chce o vaření dozvědět ty nejchutnější věci! ()

Moena 

všechny recenze uživatele

Bravo tleskám! Konečně pořad o vaření kde se učí VAŘIT a ne jen DĚLAT jídla. Hezky od základů se postupně propracovat. Jinak jestli to někomu přijde jako "nuda" jenom proto, že v tom nekřičí, nenadává a nebrečí tak je mi ho trochu líto. A jelikož TV pořady na ČSFD nehodnotím tak tu pětihvězdu berte spíš jako projev radosti, souhlasu nebo uznání. ()

Reklama

stration 

všechny recenze uživatele

Zdéňa opět dokázal, že patří nejen do kuchyně, ale i na televizní obrazovky. Perfektní show, která je tentokrát opravdu čistě o vaření, a to pěkně od základů. V jednoduchosti je síla. To dokazuje Zdéňa už v prvním díle o vajíčkách. Vy, co Zdéňu nemusíte, se schválně na nějaký díl podívejte, věřím, že změníte názor. A vy, kteří máte Zdéňu rádi, se kochejte krásným, čistým vařením, nechejte se inspirovat a zasmějte se u Zdéňových hlodů. Jen tak dál! ()

PanZahadnyCZ 

všechny recenze uživatele

Zdeňka mám rád, ale zde, kde se snaží učit, a kuchaříci se ho ptají na různé otázky, tak jak to mají obě strany ve scénáři a je na ně milý, semtam něco vysvětlí rozhodně není to, co jsem očekával. Tento pořad se bohužel nepovedl, radši jsem si šel lehnout, než koukat na něco co mě nebaví. To, že zde hraje hlavní roli Zdeněk nemusí nutně znamenat to, že bude stejně perlit jako při natáčení skvělého Ano, šéfe. ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Kvalitně udělaný pořad. Od toho, co účinkující v kuchyni předvádí, přes interiér, vybavení... Formát šéf a tři sympatičtí kuchtíci má ten správný edukativní šmrnc a Pohlreich se tu chová jako člověk a ne jako bestie (což skalní fanoušci samozřejmě nepochválí, ti mají raději tu bestii);-). Kritiku těch tří kuchtíků v komentářích moc neberu. Mě naopak ten kontrast zkušený mentor / žáci baví. Ocenil bych podrobnější vysvětlování postupů. Mám dojem, že hodně přeskakují (asi aby toho ukázali víc) a pro začátečníka jsou některé momenty trochu moc honem, honem. Ale zase má pořad celkem odpich a neukolébává, což se mi občas u kulinářských pořadů stává. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama