VOD (1)
Obsahy(1)
Nová série návratů do podniků, jež znáte z pořadu Ano, šéfe!, společně s oblíbeným šéfkuchařem a moderátorem Zdeňkem Pohlreichem. (oficiální text distributora)
Recenze (63)
Hm, tohle sice ne... Zdendovi jsem vděčný, že mě naučil jíst. Už bych nepozřel něco tak odporného, jako je "šunka" z pultu v Albertu, Blille nebo snad dokonce Tescu. Vše vakuované, přečíst složení a pod 85% poctivosti nechodit - ten rozdíl je zatraceně moc znát! A to jsem prosím chudý student. Díky, Zdeno. ()
Příjemné ohlédnutí za "reštykami" které Šéf v minulosti navštívil. V řadě z nich se poměry diametrálně změnily, někde k lepšímu, někde k horšímu a někde se nezměnilo nic, aneb završení bludného kruhu, či chcete-li sysifovské práce, aby nás, běžné strávníky a spotřebitele na každém rohu restauratéři zaseknutí někde v minulém režimu, neustále "neojebávali". Čest výjimkám. ()
Dárek pro skutečné fanoušky pořadu Ano, šéfe! Jen oni si totiž můžou užít návraty do nejvýraznějších restaurací, které Pohlreich navštívil. Klusák navíc velice přesně dávkuje sentiment, jenž k té dlouhé cestě za úspěchem prostě patří a zvlášť poslední epizoda jasně dokazuje, že Zdéňovo drsné nakopnutí může vést k obrovskému úspěchu v branži. ()
Tenhle pořad by se taky mohl jmenovat "Pohlreichovy věčné návraty", "Tentokrát už opravdu naposled" aneb "Jak si Zdenda do huby nasral". První díl z památečné restaurace Bohemia je skutečně výživný, neboť představuje šílenou, hysterickou Slověnu, která zoufale potřebuje pro svůj podnik reklamu, nafoukanýho Pohlreicha, kterej se předvádí snad ještě víc než jindy a taky výbornou babku - matku bývalýho šéfa podniku, která se pro mě stala hlavní hvězdou večera. No je to ovšem stále ještě solidní zábava a pořád povedenější projekt než ostudný přehmat jménem Česko vaří s Pohlreichem. Jednu * navíc dávám za tu obrovskou brněnskou nostalgii, kterou asi pociťuje každej bejvalej brněnskej student. ()
Po dvou dílech hodnotím stejně jako předchůdce. Lehce upravený koncept a návrat do podniků, kde už šéf byl, je dobrý nápad, a je vidět se, že se restaurace zlepšily, zatím. Od druhého dílu je v jednom díle více restaurací (dvě restaurace, pokud tam ještě není "bonus" neboli odbočka k bývalých zaměstnancům či majitelům atd.), to hodnotím pozitivně. ()
Galerie (8)
Photo © Archiv TV Prima
Reklama