Reklama

Reklama

Už dost, šéfe!

(pořad)
  • Slovensko Tak už dosť, šéfe!
Reality-TV
Česko, 2013, 6x51 min

Režie:

Vít Klusák

Účinkují:

Zdeněk Pohlreich

Obsahy(1)

Nová série návratů do podniků, jež znáte z pořadu Ano, šéfe!, společně s oblíbeným šéfkuchařem a moderátorem Zdeňkem Pohlreichem. (oficiální text distributora)

Recenze (63)

insurgentes 

všechny recenze uživatele

Tento člověk má tak silné charizma a jeho každá věta by se měla tesat do kamene, že to zkrátka bude fungovat vždycky. Navíc tenhle formát, i když je převzatý zvenku, vypadá, že byl vymyšlen přesně pro Zdeňka Pohlreicha. Každý díl sleduji se zatajeným dechem a myslím, že to je vrchol toho, co vůbec televize jako médium může nabídnout. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Příjemné ohlédnutí za "reštykami" které Šéf v minulosti navštívil. V řadě z nich se poměry diametrálně změnily, někde k lepšímu, někde k horšímu a někde se nezměnilo nic, aneb završení bludného kruhu, či chcete-li sysifovské práce, aby nás, běžné strávníky a spotřebitele na každém rohu restauratéři zaseknutí někde v minulém režimu, neustále "neojebávali". Čest výjimkám. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ono je jen a jen dobře, že se člověk vrací na místa, která se snažila zviditelnit v televizi a po skončení natáčení kvalita nabízených produktů měla opět nevalnou kvalitu – dát jim to pořádně sežrat. Jiní to dokázali udržet a to všechna čest. To je jak ve fabrice – má dojet audit, vedení se může posrat, hraje se divadlo jak je všechno super a jen co odjede, zase se nedodržuje spousta věcí… ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Dárek pro skutečné fanoušky pořadu Ano, šéfe! Jen oni si totiž můžou užít návraty do nejvýraznějších restaurací, které Pohlreich navštívil. Klusák navíc velice přesně dávkuje sentiment, jenž k té dlouhé cestě za úspěchem prostě patří a zvlášť poslední epizoda jasně dokazuje, že Zdéňovo drsné nakopnutí může vést k obrovskému úspěchu v branži. ()

Zemi11 

všechny recenze uživatele

Hm, tohle sice ne... Zdendovi jsem vděčný, že mě naučil jíst. Už bych nepozřel něco tak odporného, jako je "šunka" z pultu v Albertu, Blille nebo snad dokonce Tescu. Vše vakuované, přečíst složení a pod 85% poctivosti nechodit - ten rozdíl je zatraceně moc znát! A to jsem prosím chudý student. Díky, Zdeno. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama