Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Watsonová (Hailee Steinfeld) slaví osmnáctiny, ale moc důvodů k radosti nemá. Na čele jí vyrazil čerstvý megabeďar a naděje, že od rodiny dostane vysněné auto, se rozplyne ve chvíli, když rozbalí mimořádně trapné dárky. Až majitel bazaru a vrakoviště, u kterého brigádničí, se nad ní smiluje a daruje jí žlutý Volkswagen Brouk, jenž ovšem spadá spíš do kategorie dar nedar. Jen ten největší optimista by totiž vsadil na to, že tahle kraksna bude ještě někdy provozuschopná. Charlie ho dokáže rozchodit aspoň natolik, že s ním doskáče domů do garáže, kde se ho pokusí opravit. Když se ale poprvé zespodu podívá na podvozek, zírají na ni dvě veliké modré oči a Charlie okamžitě dojde, že tohle nebude obyčejné auto. S Autobotem Bumblebeem se dívka spřátelí pozoruhodně rychle, navzdory tomu, že ten s ní kvůli poškození nemůže komunikovat jinak než prostřednictvím útržků písniček z autorádia. Vzhledem k tomu, že Bumblebeeho poměrně intenzivně hledají nepřátelsky naladění Deceptikoni z jeho rodné planety a podobně nebezpečný vládní agent Burns (John Cena), nebudou mít Charlie a Bumblebee na bližší seznamování čas a prostor. Na útěku před nepřáteli však zjistí, že navzdory všem předpokladům můžou být v tomhle nesourodém tandemu neporazitelní. (CinemArt)

(více)

Recenze (472)

mira007 

všechny recenze uživatele

Transformerová oddechovka dějově před prvníma Transformers (2007) odehrávající v osmdesátkách. Po předimenzovaných pokračováních je to tak nějak návrat k Bayově trans prvotině. Sice zacíleno na ještě mladší publikum než minule, ale mně to sedlo. Dneska při Velikonočním pondělí a v době covidu jsem to ocenil jako pohodovku s osmdesátkovou muzikou . ()

rotel 

všechny recenze uživatele

Zaujala ma hudba, tak som to skúsil. Nemal som to vôbec pozerať, veková kategória je niekde okolo 10 rokov. ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Mladším teenagerům za deštivé neděle odpoledne v televizi se to líbit bude. Škoda, že to je určené jen a pouze pro ně, starší si tam nenajdou nic, ani na tu Hailee se zde nedá koukat, o herectví všech ani nemluvě. Ale nejvíc mě tam iritovala ta její přehrávající matka. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

U posledních Transformerů jsem se zmiňoval, jak Bay celou sérii potopil... no a Bumblebee je film, od kterého se musí začít úplně od znovu. Rozhodně to není nic přelomového, řekl bych na úrovni prvních Transformers, ale tady se nám dostává parádní retro 80's doby, neskutečně roztomilého Bee-ho, super hereckých výkonů (Hailee a John Cena potěšili) a celé té emocionální stránky filmu, dokáže to zaujat a dojmout. Jak říkám, je to film od kterého by se to mělo znovu rozjet, tak jsem zvědav. Jako restart to ale u mě má velké plus. Čisté 4* ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Od tejto casti Transformerov som necakal fakt nic, lebo posledne dve casti som prakticky pretrpel a tento diel som si pozrel len kvoli tomu, ze som videl vsetky casti a bol som zvedavy ako to dopadne bez Baya. Neviem cim to je, ale mne sa to celkom pacilo. Premisa filmu je sice cisty odpad, lebo tolko krat omielana tema je uz fakt nezaujimava. No mne sa pacilo akym sposobom to bolo natocene. Sice to bolo ponate viac rodinne, no ubralo sa aspon s preplacanej digitalnej akcie, ktora tie posledne filmy uz fakt prznila. Uplne spokojny este nie som, ale pre mna bola tato cast posunom vpred. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Rodinný film s Bumblebeem , nejako takto by som charakterizoval tento prírastok do série. S pôvodnou sériou to má spoločné akurát tak začiatok a koniec, inak je to skôr malý zlatý film kde je Bumblebee strašne zlatý a vy sa smejete na tom čo robí. Hailee je sympatická a sadla mi , čo sa deje týka tak odsýpa rýchlo a hudba vo filme vybratá skvelo. Akcie je celkom skromne ale baví a mne sa páčila. Chýbal mi hrozne nejaký typický soundtrack . Mne sa to páčilo a 5* je istých. Akurát nechápem koniec ktorý úplne poprel celú jednotku. ()

M1k9 

všechny recenze uživatele

Auta, roboti, holky. Recyklace úspěšného námětu pokračuje. První tři díly T byly fajn. Moc fajn. Jsem fanoušek. Obzvláště z důvodu přítomnosti ikonických sexy hereček. Pak následovaly dvě totální slátaniny a teď něco tak trochu mezi tím! Hailee Steinfeld svoji roli zvládla na jedna hvězda. Podle mě jedna z nejkomplexnějších a nejtalentovanějších umělkyň současnosti. Ženský herecký výkon roku. Krom Hailee potěšila (částečná) stylizace a hudební výběr. Roboti jsou zase o kousek propracovanější. Celkově film splnil co od něj mainstream čekal. Mezihra však tentokrát byla totálně kýčovitá! John Cena má být náhrada za Vin Diesala nebo Dwayna Johnsona? To určitě. 5.5/10 ()

Muel 

všechny recenze uživatele

| Paramount Pictures | Pekná blockbusterová oddychovka, ale extrémne klišoidná. Ale asi/ževraj aspoň lepšie ako ostatné Transformers filmy (videl som len 1ku, do ostatných sa mi nechce). Trocha viac originality a lepšej akcie, takto nejako by som si vedel predstaviť reboot série. Uvidíme. | Hodnotenie: 6/10 | ()

Cartmof 

všechny recenze uživatele

Nebýt kamaráda, na film bych se nikdy nepodíval. Transformers jsou pro mě takový přežitý fenomén, který je spíše akčním Béčkem. Nebýt kamaráda, nevěděl bych, že už šel Michael Bay dopiče a tenhle film je restart. Nicméně jsem to poznal dost brzo, když mi úvod na Cybertronu připadal lepší, jak všechny filmy od Michaela Baye. Nicméně to pak jde akorát dolů. Z příjemné teenage hovadinky o přátelství holky bez táty a robota se vyvine to, co jsem přesně čekal. Nudná akce, nudné výbuchy a nudné všechno. Nebýt příjemných detailů jako fakt, že se film odehrává v 80. letech a hereckých výkonů by to byl podprůměr. Už takhle mám menší pocit, že si to tu 3. hvězdu moc nezaslouží a dávám jí spíše z milosti. ()

AndreyCSFD 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádný superfanda Transformers, vlastně znám jen 1 a 2 a na Bayových filmech mě nejvíce bavily military scény a fotogenické záběry Shii a Megan. Na tenhle film jsme šli jen z nudy a ono to bylo fakt dobré. Jednak mi vyhovuje retro 80's filmů a druhak prostě film s broukem. Žlutým. I kdyby to bylo supertupé, tohle auto je roztomilost sama. Už od Herbieho mám pro něj slabost. Nicméně k filmu. Děj svižně odsýpal, výprava fajn, CGI fajn, soundtrack musím sehnat. Některé scény a postavy byly trochu navíc. Hlavní hrdinka sympaťanda a dal se zkousnout i ten její parťák s účesem a la Feri. Matka a bratr mírně šustili papírem. A mohlo být víc scén se spolužáky. Nicméně po celou dobu tam byl cítit tak nějak Spielberg, jako v Ready player one, což se mi potvrdilo hned jak naběhly titulky... Prostě poctivá osmdesátková věc, kdy to ve vás vyvolá takový ten pocit - jo, takhle se to má dělat ()

Mallyyy 

všechny recenze uživatele

Upřímně Transformers nesleduji od 3 filmu a tomuhle jsem dal šanci, že na to byla nálada a jsem velice spokojen a překvapen. Rozhodně stojí za zhlédnutí. ()

Chundys 

všechny recenze uživatele

Kdyby Michael Bay přenechal poslední dva díly Transformerů Travisu Knightovi, řekl bych, že z toho vyždíme koukatelný film, ba dokonce film, na který by šli lidi i do kina! Jako B-127 není akcí našlapanej, ale to s jakou pohodou je to vyprávěný a jak je to celé přehledné si troufám říct, že pokud bude dvojka a nijak se to nezvoře, tak by se to dalo vyrovnat jedničce Transformers :-) ()

drozdy1 

všechny recenze uživatele

No, musím uznat, že jsem po otřesném Posledním rytíři už nic horšího nečekal. Nakonec jsem od filmu dostal to, co jsem tak nějak očekával. Klasický šablonovitý, neškodný a několikrát ověřený hollywoodský scénář, na kterém se nedá nic zkazit. Film se nicméně snaží jít ke kořenům již dobře ověřených prvních Transformers. Což značí, že tvůrci už podruhé vaří z vody ten samý scénář, který už prakticky nemá čím překvapit. Jak už je u této série nějakou dobu zvykem, na každý jeden povedený vtip, přijdou tři trapné a většina postav je tu úplně zbytečných. Co bych chtěl ale pochválit jsou o dost přehlednější robotí souboje a vztah mezi Bumblebeem s mladou Charlie je roztomilý a vtipný. Je to taková milá blbina na jedno podívání, ale znovu bych to vidět opravdu nemusel. Hodnocení: 55%. ()

artas 

všechny recenze uživatele

Mohol by som sa rozpisovať o tom ako veľmi a čo mi vadilo, aké je to všetko nelogické, ale nechce sa mi ako vždy. Našťastie, dá sa to opísať jedným slovom: chujovina. ()

Aurus odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film je vážně velká sračka. Příběh je stupidní, postavy jsou blbé a hudba je špatná. Akce nic moc. Za mě 0/10. ()

Související novinky

Nový Transformers našli režiséra

Nový Transformers našli režiséra

27.03.2021

Studio Paramount oznámilo nový film ze světa Transformers, jenž nebude mít nic společného se sérií Michaela Baye ani spin-offem Bumblebee. Nový robotí snímek pak natočí Angel Manuel Soto (Charm City… (více)

Další Transformers našli režiséra

Další Transformers našli režiséra

17.11.2020

Po dlouhém a náročném hledání zdá se studio Paramount konečně našlo režiséra příštích Transformers. Snímku, jenž si klade za cíl restartovat celý vesmír a začít s čistým štítem, se tak nakonec ujme… (více)

Animovaný prequel Transformers na cestě

Animovaný prequel Transformers na cestě

02.05.2020

Společnost Hasbro a studio Paramount najali režiséra a scenáristu Joshe Cooleyho (V hlavě, Toy Story 4) aby natočil animovaný prequel robotí série Transformers. Film by měl mít gigantické měřítko,… (více)

Další Transformers na cestě?

Další Transformers na cestě?

30.01.2020

Akční blockbusterová série Transformers je na scestí, dosavadní filmovou sérii pohřbil Michael Bay posledními dvěma filmy, které zaznamenaly vůbec nejhorší kritické přijetí v rámci značky a v případě… (více)

Reklama

Reklama