Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Watsonová (Hailee Steinfeld) slaví osmnáctiny, ale moc důvodů k radosti nemá. Na čele jí vyrazil čerstvý megabeďar a naděje, že od rodiny dostane vysněné auto, se rozplyne ve chvíli, když rozbalí mimořádně trapné dárky. Až majitel bazaru a vrakoviště, u kterého brigádničí, se nad ní smiluje a daruje jí žlutý Volkswagen Brouk, jenž ovšem spadá spíš do kategorie dar nedar. Jen ten největší optimista by totiž vsadil na to, že tahle kraksna bude ještě někdy provozuschopná. Charlie ho dokáže rozchodit aspoň natolik, že s ním doskáče domů do garáže, kde se ho pokusí opravit. Když se ale poprvé zespodu podívá na podvozek, zírají na ni dvě veliké modré oči a Charlie okamžitě dojde, že tohle nebude obyčejné auto. S Autobotem Bumblebeem se dívka spřátelí pozoruhodně rychle, navzdory tomu, že ten s ní kvůli poškození nemůže komunikovat jinak než prostřednictvím útržků písniček z autorádia. Vzhledem k tomu, že Bumblebeeho poměrně intenzivně hledají nepřátelsky naladění Deceptikoni z jeho rodné planety a podobně nebezpečný vládní agent Burns (John Cena), nebudou mít Charlie a Bumblebee na bližší seznamování čas a prostor. Na útěku před nepřáteli však zjistí, že navzdory všem předpokladům můžou být v tomhle nesourodém tandemu neporazitelní. (CinemArt)

(více)

Recenze (472)

bigmatko 

všechny recenze uživatele

milý a hanblivý Transformer v retro kabáte v garáži mladej Hailee, ktorá je očarujúca. V iných filmoch som si ju nikdy tak výrazne neuvedomil ako tu. 80 te roky sú teraz v kurze a naštastie majú čo ponúknuť svojim Spielbergovským štýlom. Príbeh je priateľský a málo akčný ale o to viac ponúka pohľad na samotného Beeho. Svet Transformerov sa otvára novým možnostiam a som zvedavý čo nám prinesie. ()

Ja.Malachi 

všechny recenze uživatele

na jedno videnie to ujde ...ale je tam až mooc amerického klišé pre dorast(škola-drbnutá americká mládež-svalnatý tupý kapitán-tupá blondínka-tupý poskoci-1000xomielaná zápletka)......v 4-5ke nadávate že tam hrajú deti..tu je to zrazu ok...ako vravím raz vidieť stačí...radšej si pozriem po xté fajn akciu a triky v 4a5ke.:D ()

Gerity 

všechny recenze uživatele

takže co jsem nepochopil je, že BB přiletěl na zemi v 80-tých letech, když v T5 říkali že byl ve 2.světové, pak jak byli na Cybertronu byli už transformovaní do auto módu, přitom v jedničce když přišli na Zem měli neurčitý humanoidní tvar a až poté co si oskenovali auta mohli se měnit na auta. Jinak boj na Cybertronu nic moc, asi nejslabší díl z Universa. 50% ()

Doffy 

všechny recenze uživatele

Sice to někdy bylo až dětsky naivní a s pár klišé momenty (postava vezme zbraň a natáhne její závěr i když z ní ještě půl hodiny nebude střílet). Ale na druhou stranu to mělo něco, co Transformers ne. A to, že tu postavy měli třetí rozměr. Není to přehnané a nenudí to. Takže jsem spokojený. ()

ANATHREIUS 

všechny recenze uživatele

Když opomenu, že tu máme několikátý film z tohoto prostředí, tak musím poznamenat, že nejlépe zpracovaný, škoda, že toho nebylo více z prostředí na Cybertronu, protože transformeři nejlépe ze všech těchto filmů přivolali vzpomínky na animované transfromers mého dětství. Jinak je to pořád dokola to co už tu bylo a nic nového to nenese. ()

asdfasdf 

všechny recenze uživatele

Pokud někdo nemusí filmové zpracování Transformerů, tak alespoň musí uznat, že jde o velice dobrý nápad. Že to potom někdo podělal filmové zpracování (toto není narážka na režiséra), to je jiná věc. Protože i přes ne moc dobré hodnocení posledních Transformerů, série vždy něco vydělala a těší se stále velké oblibě, tak proč neudělat prequel o jednom z nejznámějších Transformerů a to o Bumblebeem. Musím říct, že když jsem se dověděl, že něco takového má vzniknout, tak jsem se i dost těšil, po shlédnutí traileru jsem si říkal, proč ne, trailer vypadal celkem slušně a hlavní hrdinka taky byla celkem sympatická. Ale po shlédnutí filmu moje nadšení rychle kleslo. V efektech se moc nového neobjevilo, děj byl hodně chabý, napětí by možná fungovalo, kdyby to nebyl prequel a nevědělo by se jak to dopadne, souhra mezi Charlie a tím černochem byla divná, rozmluva po konečné bitvě mezi tím vojákem (John Cena), Charlie a Bumbelbeem taková divná. Celkově mě tento film zklamal a možná, že bych se i odvážil tvrdit, že i 4 díl Transformerů byl lepší..... ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Emoce v tomto filmu nemají co dělat. Už jsem jenom čekal, kdy si dají s Bumblebee pusu. Příběh dobrý, Deseptykoni byli pěkní prevíti, a zabíjeli na počkaní. Brouk byl pěkný, ale na konci byl hezčí. 😊 Ta holka mi tam vůbec nesedla. Není to komedie, tak proč jí z toho dělají? Hvězdiček 2** ()

RoyBatty444 

všechny recenze uživatele

Pre deti pubertálne a menšie. Patetické do mrku kosti. Dosť jednoduché čo sa zápletky týka. Pár čiže dva frky a hudba 80tych rokov sú plusy. Očakával som niečo zábavnejšieho a odľahčenejšieho ale teraz to musí byť samí pátos veľkolepé emócie hodiace sa k bombastickej hudbe. Hlúposti ako skok do vody na zachránenie niekoľko tonového kolosa, odolávanie vrtuľníku útoku niekoľko násobne vyspelejšieho a lepšie vyzbrojeného robota, neschopnosť zabiť Bumblebeeho ale to by nám skončil film a nezistili by sme ako prišiel o hlas. ()

HMTD 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy jen pro to, že jsem už kdysi stejné hodnocení jednomu dílu dal, a musím říci, že tenhle díl není o moc horší než laťka z první trilogie. Jinak mám ale velký problém s tím, proč sakra nemohou odstranit ani nelogičnosti scénáře typu transformace v auto či stíhačky na mateřské planetě, jasně proč by se vyspělí roboti transformovali na stoje ze zaostalé planety dřív než tam dorazí. Takových chyb které šli odstranit tam pár je, ale já se hodně snažil je ignorovat tak už vám nebudu kazit vaše snažení o totéž. Jedná se o popkornové skoro béčko, tak si to užijte. ()

chytri 

všechny recenze uživatele

Po úvodních cca 20 ti minutách jsem chtěl dát něco mezi 4 a 5*. Bohužel se pak ve filmu začala kupit spousta klišé jak v nějaké robotické telenovele, a tak to spadlo na 3*. Ty * jsou zejména za skvělé akční scény, které zde nepůsobí až tak moc přemrskaně, jako to u transformers bývá. ()

Fracek 

všechny recenze uživatele

Chybí tomu opravdu dobrý příběh ... už dlouho se mi nestalo, aby mě řemeslně skvěle odvedený film uspával jako ta nejlepší báchorka na dobrou noc. ()

intheend 

všechny recenze uživatele

Miluju americký osmdesátky. Takže zasazení a hudba super. Každopádně nesnášim když mam u filmu nutkavej pocit ho vypnout, protože se blíží nějaká stupidní emocionální scéna, stupidní dialog apod. A že jich v tomhle filmu bylo víc než dost. Jeden z mnoha filmů dokoukanejch asi na desetkrát. 3* za zasazení, hudbu a celkově ne úplně špatnej film. Ale jakejkoliv díl Transformers je lepší než tohle. ()

TThom 

všechny recenze uživatele

Taká oddychovka na jedno pozretie. Popravde som čakal viac. Ako fanúšik pôvodného komiksu si veľmi cením, že boli použité originálne podoby niektorých transformerov. No bohužiaľ to logiku nedáva, kedže tí ju nadobudli až po tom, čo stroskotala Archa na zemi, (v komixe). Ale ako nápad fajn. ()

jenspifa 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl řekl, že samotný B bude hezčí film, než několik posledních Transformers dohromady. Cena potěšil. 75% ()

Související novinky

Nový Transformers našli režiséra

Nový Transformers našli režiséra

27.03.2021

Studio Paramount oznámilo nový film ze světa Transformers, jenž nebude mít nic společného se sérií Michaela Baye ani spin-offem Bumblebee. Nový robotí snímek pak natočí Angel Manuel Soto (Charm City… (více)

Další Transformers našli režiséra

Další Transformers našli režiséra

17.11.2020

Po dlouhém a náročném hledání zdá se studio Paramount konečně našlo režiséra příštích Transformers. Snímku, jenž si klade za cíl restartovat celý vesmír a začít s čistým štítem, se tak nakonec ujme… (více)

Animovaný prequel Transformers na cestě

Animovaný prequel Transformers na cestě

02.05.2020

Společnost Hasbro a studio Paramount najali režiséra a scenáristu Joshe Cooleyho (V hlavě, Toy Story 4) aby natočil animovaný prequel robotí série Transformers. Film by měl mít gigantické měřítko,… (více)

Další Transformers na cestě?

Další Transformers na cestě?

30.01.2020

Akční blockbusterová série Transformers je na scestí, dosavadní filmovou sérii pohřbil Michael Bay posledními dvěma filmy, které zaznamenaly vůbec nejhorší kritické přijetí v rámci značky a v případě… (více)

Reklama

Reklama