Reklama

Reklama

No Limit

(seriál)
Trailer
Francie, (2012–2015), 19 h 4 min (Minutáž: 52 min)

Hrají:

Vincent Elbaz, Anne Girouard, Hélène Seuzaret, Christian Brendel, Damien Jouillerot, Sarah Brannens, Vanessa Guide, Tchéky Karyo, Moussa Maaskri (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Vincent Liberati v podání Vincenta Elbaze se potýká s nevyléčitelným nádorem na mozku. Aby mohl být na blízku své dospívající dceři Lole a bývalé manželce Alexandře, opouští napínavý a nebezpečný život tajného agenta a vrací se zpět do Marseille. Jedinou šancí na Vincentovo uzdravení je experimentální léčba, kterou mu nabízí záhadná státem řízená organizace Hydra výměnou za spolupráci. Vincent nabídku přijme a zapojí se do boje s organizovaným zločinem za použití nelegálních prostředků. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Ouwen k tomuto seriálu (1)

No Limit (2012) 

1. Série - Už od začátku to má příjemný feeling, ohledně té léčby těžko formulovat, jak moc to má blízko realitě, ale i když dialogy působí hodně vážně, vzápětí se přitulí slušná porce vtipů a kuriozit. Akce solidní, akorát ozvučení střel mohlo být lepší, jinak spokojenost, zejména co se týká osobních soubojů, Vincent moc pěkně prezentuje Systemu, zejména ve druhém díle na záchodě s přesilou, anebo na konci šestého dílu vytasil brutální kadenci úderů. Dost dobrý dialogy, humor nepůsobí trapně a potavy jsou bezvadný. Navazování zápletek a situací chválím, to se mimořádně povedlo. Mno a v posledním díle dva kurevský zvraty, po kterých dávám hodnocení na plnou palbu. Naprostá spokojenost, těch několik klišé odpustím, pač Frantíci umí! 9/10 2. Série - Ještě nadupanější jízda. Možná mi trošku vadilo, že všechny díly, ačkoliv jich bylo tentokráte osm, tak každý na sebe navazoval. Byl jeden hlavní záporák a už to nebylo rozseknutý na jeden případ po dvou dílech. Přesto o zábavu není nouze, akční scény vypilované, sice kamera občas nezachytí nějaký chvat, ale choreografie bitek je naprosto precizní, kontaktní a Vincent Liberati v roli Elbaze všechny suveréně přechcává, ta unavenost, pot, vypadá to, že se v té roli fakt našel a maká pro ní jak pes. Líbí se mi, že scénář má pramálo děr a trapných kolapsů, navazování situací je hezky sestaveno a taková ségra Vincenta je aj vtipná, ehm hlavně její tlustej parťák Bago, kterej hlásá fakt neskutečný kecy. Nechybí ani napětí a i když linie ohledně dcerky a jejímu vztahu s Arturem jsem zrcadlil lhostejnost, bavil jsem se náramně. Už jen čekat na třetí sérii, pač konec druhý je otevřený. 9/10 ()

Reklama

Reklama