Reklama

Reklama

Mladý agent FBI (Utah) v utajení inflitruje zlodějský gang, jehož členové si libují v extrémních sportech. Žijí s totálně uvolněným přístupem k životu . . i k zákonům. Ten jediný zákon, který jsou ochotni respektovat, je zemská gravitace. Skupina nezná žádné limity a právě daleko za hranicemi běžných omezení a pod vedením charismatického vůdce Bohdiho provádí nevídané a velmi propracované zločiny. Utah postupně získává informace i důvěru a sympatie Bohdiho a celého gangu. Zároveň ale začíná pochybovat o svých oficiálních povinnostech. Je čím dál více pohlcen opojným a nespoutaným životním stylem, kde je hlavním krédem svoboda a adrenalin. Bez ohledu na to, kolik pravidel se poruší a kolik lidí zemře. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (344)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Toto je přesnej příklad toho, kdy si řeknete, že trailer je super a vypadá to na dobrej adrenalinovej akčňák, a nakonec zjistíte, že je to hrozná kravina. Bohužel. A čím víc postupuje film k závěrečným titulkům, je to horší a horší. Na začátku to vypadá slušně, akční scény baví, ta konverzační vata mezi tím už ne. Příběh je ve výsledku hrozně lacinej a plnej všelijakých známých klišé (jakože se hl. hrdina zamiluje do ženské hlavního záporáka..), no ale nejhorší na tom je, že další a další akční scény jsou čím dál tím víc přitažený za vlasy. Tzn. pomyslný body dávám za první polovinu filmu, kde to ještě nebylo tak tupý a pak za přehled všelijakýho tetování, protože v tomhle filmu je potetovanej snad každej. Hm a pak už nic. Podruhé už se na to nepodívám. ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Partia nezaujímavých športovcov zoberie medzi seba nováčika, ktorému okamžite ide všetko od ruky. Ale kde je chémia typu Swayze-Reeves, alebo Diesel-Walker? Proste nám poukazujú digitálne akčné kúsky, potom sa odkryje identita, o ktorej všetci vedeli a koniec. Nemá to pamätné scény, len soundtrack sa podaril. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda navíc za krásné záběry přírody a akci...zbytek raději nekomentovat. tomuto filmu asi nejvíce uškodilo, že se veřejně hlásí k svému úspěšnému předchůdci..stačilo film jinak pojmenovat, dát hrdinům jiná jména a nevzbudilo by to tolik vášní. A ani bych se nedivil, kdyby na konci bylo uvedeno ´sponzored by greenpeace´...nic proti, ale všeho moc škodí... ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Od premiéry som to nevidel, ale dobre si pamätám prvé pocity a to kvôli zrovnaniu s pôvodným snímkom, ktorému kraľovala dvojica Swayze a Reeves a jednoducho Luke Bracey sa snažil, ale nemal šancu to zachrániť. Malo to spád, malo to zaujímavú akciu, ale popravde tu ťažko forma dala na prdel obsahu a bolo to fakt že vidieť. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Kdybych to chtěl porovnat s originálem, tak bych musel zběsile prskat. Tahle srágora není film, jen spousta líbivejch a atraktivních obrázků, které jsou poskládané v něco, co nedává smysl. Ten kus papíru, podle kterého film natočili (scénář se tomu fakt říkat nedá!) napsal někdo hodně zhulenej. Snad jen jednou děj dokáže trochu zaujmout, a sice když hlavní hrdina (pěknej kripl mimochodem…) přijde na to, jak „zlodějští“ parašutisté nechcípli, když sebou švihli o zem. Jinak totál o hovně. Tenhle německej film, natočenej za čínský peníze, prošpikovanej českými triky a distribuovanej americkým studiem sice atraktivně vypadá, ale jinak je především zoufale bezduchá kravina, postrádající jakoukoli řemeslnou kvalitu. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Hodně špatné. A to ani nemusím brát v potaz, že jde o remake jedinečné kultovky. Bylo mi líto Ramireze, který jediný disponoval slušným charismem a fakt se snažil. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

počítačem upravené scény tomu tedy daly korunu.Když už, tak tedy v nějakém fantasy kýči ale tady to vyznělo velmi, velmi lacině ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že L. Bracey není sympaťák, ale v téhle roli se mi nelíbil, nelíbil se mi nikdo. Jo remake, je někdy sebevražda. Neříkám, Point Break nebyl zlej, ale chyběla mi jiskra, chybělo mi něco, co jsem našla v původním Point Breaku s P. Swayzem. Efekty krásný, koukatelný, ale ten příběh, kterej byl tou třešinkou na dortu, tady prostě nebyl. ()

Sochorisko 

všechny recenze uživatele

Povídejte si co chcete ale mě tento snímek dostal. Jakožto milovník přírody jsem se vyžíval v každé scenérii, která byla zrovna na scéně. Vlny, hory, řeky, vodopády.. Geniální! A co se mi líbí je, že vše je točeno realisticky a vše na diváka působí, že je úplně běžné. Nehodnotím herecké výkony, nehodnotím dějovou linku, hodnotím spíš přírodní scenérie a schopnost zachytit krásy a nástrahy naší Země. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Remake neskutečně předimenzovaný až to ruší. Je to na úkor dějové linky, která je teda hodně bizardní. Polovina filmu je malou reklamou na adrenalinové sporty, ale protože to je dělané často počítačem, tak i tenhle klad je vlastně tím srážen. A hrozně je znuďovací těma dlouhosáhlejma dialogama s myšlenkama ekofylozofie. Vizuelně to je celkem dobrý, ale jako smysluplný film se mi to nezdá. Původní Bod zlomu měl smysluplnou dějovou linku, charismatické herce a opravdovou sportovní akci ( na svou dobu hodně povedenou ), tohle se úplně nepovedlo. ()

Pettas 

všechny recenze uživatele

Ericson Core se kouknul na originál, vytřel si s ním prdel, vzal pár extrémních sportovců a natočil tudle píčovinu! Jdu blejt... ()

bidja 

všechny recenze uživatele

Napodobenina 7 úkolů Kouzelníka Žita44 Ozakiho osmička se radši měla držet původního seznamu, který mimo č.5 šel nafilmovat bez animace. 1) Zaplavat si na ploutvi tygřího žraloka freedive 2) Umístit se v mistrovství světa v autorallye do 4. místa 3) Podplavat Blue hole na Bahamách 4) Vyhrát v thaiboxerském zápase proti zkušenému bojovníkovi 5) Dostat se s fotbalovou Olomoucí do finále Ligy mistrů 6) Uspořádat koncert pro 100 000 lidí 7) Položit základní stavební kámen chrámu Zlatého draka Tajný 8 úkol Ověřovat pasy šmejdů přímo v Afganistánu ()

RomeroIsGod 

všechny recenze uživatele

Tenhle víkend jsem jel ve znamení remaků a po Cabin Fever lousknul Point Break. Pocity smíšený. Akce slušná, i když samozřejmě přestřelená, ale ten příběh - to je fakt výkal. Zůstalo to rozkročený mezi remakem a novým zpracováním, s tím, že si to vzalo to horší z obou možností. 60% ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Remaknout (nebo lépe řečeno překonat) Swayzeho a Reevese nejde!! I když máte lepší natáčecí techniku a větší akční scény, tak film z roku 91 měl v sobě něco víc. P.S. - A charisma herců si taky jen tak nekoupíte. ()

theSaint 

všechny recenze uživatele

Překvapení se nekoná. Bod zlomu má s původním snímkem pramálo společného. Schopnosti bývalého motocrosového závodníka jsou vskutku úchvatné-bullshit. Film staví na záběrech extrémních sportů a tím to začíná i končí. Kult je kult a bod zlomu pouze jeden. Pokud Bodhiho, tak vzdy toho původního. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Slabota. Druha hviezda za slusne vykony niektorych kaskaderov a slusnu pracu s kamerou. Inak je to prakticky zostrih youtube-videi z extremnych sportov. S tym rozdielom, ze tam su to ozaj majstri svojho sportu. Kravinka. Neodporucam. ()

Reklama

Reklama