Reklama

Reklama

Grimsby

  • Velká Británie The Brothers Grimsby (více)
Trailer 2
Velká Británie / Austrálie / USA, 2016, 83 min

Obsahy(1)

Nobby (Sacha Baron Cohen) má všechno, co si muž z Grimsby může přát – 9 dětí a přítelkyni (Rebel Wilson), kterou nade vše miluje. Chybí mu jen jediné: jeho mladší bratr Sebastian (Mark Strong), kterého už 28 let marně hledá. Když Nobby svého bratra konečně najde, netuší, že má před sebou nejnebezpečnějšího agenta MI6, který právě odhalil tajné plány teroristického útoku. Sebastian je však křivě obviněn a dává se na útěk. S hrůzou si uvědomí, že pokud má zachránit svět, neobejde se bez pomoci největšího blbce na zemi - svého bratra. (Falcon)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (611)

castor 

všechny recenze uživatele

Sacha Baron Cohen se toho nebojí, opět popustil uzdu své šílené fantazii, znovu se pohybuje na hranici vkusu. Ali G, Borat, Bruno, Diktátor a teď fotbalový chuligán Nobby. Sice už není tak zajímavý jako postavy, které tohle přerostlé hovado stvořilo dřív, ale vtipný je pořád. Zatímco na začátku své kariéry pracoval s živým publikem, dělal bordel a naštval kde koho, nyní se nadobro přiblížil klasické filmové podobě. Grimsby je akční komedií s jakýms takýms dějem, ač předkládá scény, na které běžný divák není moc zvyklý. A drtivá většina herců by si na ně vůbec netroufla (penisový souboj se slony, vysátí jedu z varlete). Mnohokrát se ale trefil do černého (ukrajinský Ben Affleck, nakažení Harryho Pottera, žaloba na frontmana Oasis ad.). Po řemeslné stránce je to díky ostřílenému Leterrierovi fajn, scény z pohledu agenta podařené (Mark Strong láme vazy a vypadá u toho hodně naštvaně), dějově ovšem nic nečekejte. Výsledkem je další z příspěvků do subžánru tajný agent plus vše stěžující hovno na podrážce. Spojení chladnokrevného drsňáka a dobrosrdečného hňupa, který všechno zvrtá, bývá divácky vděčné, ani tady to nebude jinak. Beru nicméně všechny výkřiky od „hrůza“ po „oba palce nahoru“. S dovolením zůstanu někde uprostřed. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

VÍTÁ VÁS GRIMSBY, SESTERSKÉ MĚSTO ČERNOBYLU… /// Můj brácha má prima bráchu, aneb vlhkej sen všech hooligans (zachránit svět? Hovno, vyhrát FIFA World Cup!) dostal konkrétní podobu – ksicht Sachi Barona Cohena! Mimochodem, ten se konečně ve fekálních zvratcích našel s Rebel Wilson (a sluší jim to!). Nechutnosti (připravte se na neuvěřitelně hnusácký gagy!) jsou uzemněný dobrejma (vobčas fakt skvělejma) perlama! Do toho akce, kterou Louis Leterrier zvládá i „z první osoby“. Cože? Dávám čtyři? Začínám si myslet, že „Rychle a zběsile“ se točí kvůli mně… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Během jednoho dne dokážu vysát chlapovi koule a mít natrhlou řiť od sloního ptáka. 2.) Mám dojem, že mi hrabe. Pletu se? 3.) Thx za titule „pablo_almaro“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR **** AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

Reklama

FTP 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu absurdní píčovina:( a na druhou absudrní píčovina:), takže za tu originalitu takové hodnocení... za to, že se tvůrci nebáli vykročit z nějakých hollywoodem stanovených hranic, zatáhlii do toho fotbalový fandy, donalda trumpa, radcliffa, rychle a zbesile a mnoho dalsiho... někdy jsem jen kroutil hlavou, kam až může nechutnost zajít a někdy se smál jak dlouho u filmu ne ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Sacha Baron Cohen zachází s každým filmem o kus dál (respektive, ehm, hlouběji) a tentokrát to na můj vkus bylo místy až moc daleko (hluboko). Jenže co naplat, pobavil jsem se určitě více než u Bruna a o něco více než u Diktátora a myslím, že jednou za čas ani takováto komedie neuškodí. Můj obdiv má Mark Strong, který do toho všeho šel. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Dost rozporuplný snímek, který si na tělo napsal Sacha B. Cohen. Film neskutečně kombinuje nechutnou buranskou komedii, (kde nechybí cucání mužských koulí a orální sex s obtloustlou ženou) a akční komedii parodující všemožné superagenty. Vtipy se pohybují na hranici absolutní trapnosti, ale dost často se vytasí s hláškou, která dokáže rozesmát i inteligentního diváka. Prostě průměr po všech směrech, na který se ale musíte naladit jinak se Vám zvedne kýbl. P. S. pro fanoušky komedií Adama Sandlera, TOPka roku. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Slávna "slonia scéna" mala pôvodne 9 minút a až na naliehanie americkej komisie pre udeľovanie cenzúry MPAA bola skrátená na tri minúty. Film by bol s pôvodným zámerom klasifikovaný na neslávny rating NC-17, aký by sa výrazne podpísal pod tržby z amerických kín. (Paldiny)
  • Hned jak byl film uveden, starosta městečka Grimsby na svoje náklady nechal natočit propagační film, který ukazoval město jako krásné a bezpečné místo k životu. (cihlenka)

Reklama

Reklama