Reklama

Reklama

Skautův průvodce zombie apokalypsou

  • USA Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (více)
Trailer 1

Tři skauti a dlouholetí přátelé spojují své síly s drsnou servírkou, aby se stali tím nejnepravděpodobnějším týmem hrdinů. Když jejich město zpustoší invaze oživlých mrtvol, je na čase složit toho nejdůležitějšího bobříka ze všech a pomocí skautských dovedností zachránit lidstvo před zombie zkázou. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (386)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Ty vole, tys sejmul Bambiho!" Poněkud nevyvážená komedie s výborným rozjezdem, ubíjejícím skautingem a večírkovým masakrem. ,,Já musi, musi, musim...sah sem si! ale asi silikonky..." Zombie jelen, zombie kočky, zombie město, natahovací (a následně utržený) pinďour, trampolina a skákající zombie. Nejvíce se mi líbily právě ty drobné vtípky mimo obraz - nakukující zombie při první puse, zombie na tříkolce a podobně. Jinak stále nemohu přijít zcela na chuť zombíkům, co běhají rychleji než živí...uznejte, jak může člověk po smrti své tělo zrychlit? V tomhle jsem měl, vlastně mám raději osmdesátky. Jako vždy mě nenadchlo digitální gore, songy (kromě téměř kultovní skladby od Scorpions) nebyly zrovna moje káva, ba co dím, byly strašné, ale chvílemi jsem se bavil. 3,5* ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Ta evidentní přisprostlost u zombie žánru mě moc nelákala a navíc mám moc rád Zombieland a tohle na mě působila jako laciná kopírka... Ale byl jsem hloupý. Tohle je ve skutečnosti vynikající svébytná zombie komedie. Fajn příběh plný puberťáckého humoru doopravdy funguje. Je to ujetý, sprostý, je tam hodně brutality i nějaká ta nahota, ale zároveň to stále funguje i jako dobrodružství party kamarádů, jejichž přátelství je v ohrožení. Nenechte se zmást, tohle není jen nějaká bláznivá parodie, ale poctivá a dobře natočená komedie. (8/10) ()

Reklama

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[FOD 2016] Ten pocit, když jste chodili do skauta… Nejlepší film o skautingu ever! A překvapivě na mě tahle teenagerská komedie fungovala od začátku do konce. Na zombie horor tam bylo dost svěže zahnilejch nápadů (cumlání zadku bezzubou zombie babčou) a asi ještě nejsem tak starej, aby mi puberťáci v hlavních rolích přišli trapní. Hlavně si dejte pozor na jeleny :) A otrlecký titulky jsou skvostem nedozírné hodnoty. Přeložit „I would fuck her so hard“ jako „Tak tohohle bobříka bych rád plnil celou noc“… Nádhera :) Hledejte na titulky.com. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Což o to, nápad je to sám o sobě originální, herci hrají dobře, kamera, střih, načasování fungují, a i když jde zas o teenagery, chovají se postavy docela normálně a uvěřitelně, což je co říct, protože žánr parodie (který by tady měl být uveden spíše než komedie) svádí k tajtrlíkování. Ale překvapivě mě to moc nebavilo, První půlhodina je vážně vleklá nuda k uzoufání, a i když se to potom rozjede, pořád se střídají skvělé fórky s vyloženě trapnými až nechutnými (skvělým fórkem myslím např. zpívání písničky Britney Spears se zombíkem, trapným ožužlávání zadku bez protézy nebo držení se zombie za penis). Docela mě potěšilo, že tlustý kluk není za pitomce, jak to často bývá, ale vlastně nejchytřejší z nich, který často ostatní vytáhne z bryndy (i když občas je svou nešikovností i do nějaké dostane, aby byla legrace). Jinak nevím, dalo se z takového nápadu podle mě vytřískat víc, takhle to vypadá jako sled nápadů, které si po ránu před školou na tabákové narychlo kluci vymysleli, Btw, zombie kočky mi připomněly Critters. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tahle zombie komedie určitě patří do žánrové TOP3. Z počátku jsem se obával, aby film nesklouzl k fekálnímu humoru a ohraným sexuální vtípků, ale v tomto případě byly mé obavy liché. Ne že by sexuální narážky chyběly, ale nebylo jich tolik a navíc byly, dá-li se to tak říci, vkusné. Jinak Landon servíruje hromadu gagů, které mají na to stát se kultovními, hromadu vybuchujících hlav, hektolitry stříkající krve, nebo třeba nemrtvého jelena a penisovou scénu, při které si člověk zakřičí "Wau" i "Jau". Casting tady nebyl zase až tak důležitý, ale i ten se povedl. Takhle by to šlo. 85% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Podle ukazatelů u silnice je jedním z blízkých měst od dějiště filmu Haddonfield, ve kterém se odehrává hororový snímek Halloween (1978). (hansel97)
  • Při finální likvidaci zombí na diskotéce je vidět, že má Augie (Joey Morgan) jen pár kulečníkových koulí v zásobníku. V průběhu filmu jich ale vystřílí veliké množství, aniž by munici doplňoval. (Danny F.)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno