Reklama

Reklama

Padesát odstínů temnoty

  • USA Fifty Shades Darker (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Odstíny šedi skončily ve chvíli, kdy Anastasia přestala hrát podle Greyových pravidel a bez okolků ho opustila. Dosavadní lovec a dravec se ocitá v pro něj neznámé životní situaci a navíc si uvědomuje, že se do Anastasie zamiloval. Té se sice nechce vrátit do světa, ve kterém naplňovala roli poddajné studentky, ale Christianovu kouzlu odolat stejně nedokáže. Nevědomky se tak vystavuje velikému nebezpečí. Z Greyovy minulosti se náhle začnou vynořovat temné stíny, které pomáhaly vytvořit jeho komplikovanou osobnost. A těm rozhodně není po chuti, že „jejich" Christian podlehl tak banálnímu a slabošskému citu, jakým je láska. (CinemArt)

(více)

Recenze (398)

Scaevola 

všechny recenze uživatele

Nezcela fungující systém předchozího dílu rozkročeného mezi romantikou a skándálním "ničím" zůstal zachován a k tomu se připojila scénáristická bezradnost, jež ústí v otázku, o čem že to vlastně oněch 117 minut bylo. Jednotlivé snahy o výstavbu děje žalostně selhávají, nové postavy rychle mizí ze scény nestačíce zaujmout a finální hra na drama s pádem letadla vyznívá směšně a ploše. Nutno však přiznat, že někdy je nálada romanticky cukrkandlově zasněná a - alespoň takový je můj dojem - erotické scény tentokrát působí mnohem přitažlivěji a řemeslně dovedněji. ()

nicolePavs 

všechny recenze uživatele

Když jsem na film šla do kina bála jsem se co to bude za "sra*ku". Ale mě se příběh skutečně líbil. Nečekala jsem od toho tolik, a proto jsem byla velice mile překvapena, jak se mi nakonec celý film zalíbil. Je to méně sadistické než byl předchozí díl, a tím se mi film zdál spíše romantický. (první díl bylo takové spíš porno ve filmu s pokusem o rádoby romantickou zápletku..) ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Podle mě to bylo skoro stejné jako první díl. Jelikož jsem to sledoval v nějaké asijské verzi, tak jsem tam neměl žádné zajímavé scény a musel jsem je dokoukávat potom, což mě mrzí. Jinak to bylo docela fajn. Na to, že nemám rád romantické filmy, tak mě to s tou mírnou BDSM tématikou baví. 55% ()

haack 

všechny recenze uživatele

Dostane kytky, dá je do vázy a pak je chce vyhodit i s tou vázou do koše... Takhle nějak to začíná... Dále už to kráčí v zajetých kolejích prezentujících ty nejnepravděpodobnější situace, které by se kdy v životě mohly udát. Aby to nebylo všechno tak jednotvárné, tak se objevý "záhada dne" - dívka s ovázanou rukou před nakladatelstvím... Zatímco první díl byl absurdní, tak druhý to "povýšil" na otravně trapný. V prvním díle dostane naplácáno a smrtelně se kvůli tomu urazí a v druhém si o to sama řekne (párkrát jí lehonce plácne a ona trpí jako pes)... Kontroverzní? Nebo hanbaté? Leda tak pro puritánského katolíka.. nebo starou pannu. Většina dialogů se odehrává na úrovni podprůměrné telenovely a postavy jsou tak čitelné, že až se nechce věřit, že by tohle někdo mohl dopustit. Co mě nejvíc rozčilovalo, jak ona se všemu divý, nad vším se pozastavuje, vše po něm opakuje... Existují i tupější lidé, ale tohle už je fakt moc. Malé plus za hudbu - ta ušla... 1/10 ()

Insomniac odpad!

všechny recenze uživatele

:D :D :D Keby to bolo o hodinu kratšie, bolo by to o 1/2 hviezdy lepšie. Hrozné. A tá hviezda by bola asi len za guličky a takú stupiditu a gradáciu deja, že to bolo až smiešne :). Spojler: Keď sa rodina dozvedela zo správ, že Christian sa kdesi v lesoch zdrbal s vrtulníkom a je nezvestný - všetci zdesení a obhrýzajúci si nechty. O minútu reportérka zahlási, že už nezvestný nie je a o sekundu stojí zafúľaný vo dverách a so všetkými sa objíma... :D :D :D No nemiluj to!!! PS: Mal som jednu hviezdu, mal. Ale keď sa ma už frajerôčka spýtala, že "PREČO???", musel som aj tú jednu dať preč. A mala pravdu. Takéto filmy sú hrozne zbytočné veci v tomto svete a peniaze by boli lepšie využité aj keby si nimi niekto kúril... ()

v.indruchova 

všechny recenze uživatele

Tak obrovská medializace a dostane tohle. (Některý) Člověk má díky ní velká očekávání, které s tímto scénářem prostě nemůže dostát. Jaké by z filmu plynulo ponaučení? :D Tenhle film- takové pozlátko, ne že bych někomu nepřála takový život v luxusu. Ano, přijdeme mi to, jako laciný film o sexu. Vše kolem je balast. Ana je průměrná holka, týpek není nějak pěkný-ale mají hezká těla, pokud hledáme pozitivní věci. :) Herečce jde vidět že jí není dvacet. Nedokžete se vžít do postav ani do situace...dle mě chyba scénáře. Skoro každá žena touží po krásném zdravém muži s penězi a tady to dostanete? A realita? Pokud by byl film zařazen jako pohádka, proč, ne. Důkazem jsou rozhovory mezi párem. Holka je tak najivní, protože čte červenou knihovnu, a borec jí má s toho probudit, jak říká sám. To je takový výsměch :D Máte pocit, že čtete tento druh přeslazenosti, i když vám děj je nachystán poněkud jinak. Aby jste si toho vlasně nevšimli? Dle hodnocení tu je to většině jasné. Vážně kdyby mi bylo tak o 10 let míň tak na to možná skočím? :) V jiné době by to byl možná dobrý film. Co ta scéna, když CH., Aně říká ať mu řekne kdyby to bylo moc. SOrry, ale to že jí párkrát pleskne po zadku a ona vzdychá jako divá. :D Ta scéna mě opravdu odsrdce rozesmála. Chudinky holky které, si myslí, že je to tak normálně v životě :). Bohužel je to často trapné, až na několik vzrušujících chvil. ()

Ace.A.T.L. 

všechny recenze uživatele

Tam, kde jednička byla v něčem inovativní, tak dvojka už nemá ani to. Neděje se tady nic novýho a děj se tak nějak oddaluje od původní myšlenky a rapidně rychle klouže do setsakra velkýho klišé. Za mě 1* a NEDOPORUČUJU ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 6/10 ... Vizuální stránka: 8/10 ... Soundtrack: 8/10 ... Didaktický potenciál: 2/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

PanPyzamo 

všechny recenze uživatele

No moc mě to nechytlo. Za mě bohužel nic moc pokračování. Nebyl jsem ani nijak hotový z jedničky, ale nebyla podle mě špatná a bylo to celkem fajn, ale tohle mě neoslovovalo. Erotika samozřejmě opět. Jestli lepší nebo horší těžko říct. Tu tady ale zkrátka opět dostanete. Příběh mě ale více chytal v předešlém filmu. Tam mi to připadalo zajímavější. Zde v mých očích docela nic moc. Pro fandy erotiky asi supr. Pro běžného diváka asi nic moc. Za mě to byl průměr. Jak film skončil, tak jsem necítil nějakou náplň nebo něco. Nic, co by mě lákalo si pustit další díl. Ten první jsem si po skončení řekl fajn. Docela fajn. Proč ne. Tady si říkám to ne. To mě nebaví. Jednička byla něco novýho a tak to bylo zajímavý, ale tady mě to už nechytlo. Doporučil bych jen fandům erotiky a hlavně fandům série. Ti si to nejspíš užijí. Za mě průměrný film. 5/10 ()

trojkolka 

všechny recenze uživatele

K omezencům jako je RedAK se nemá smysl vyjadřovat... K filmu bych řekla asi toto: mrzí mě, že jak v prvním tak druhém díle nebyli schopni natočit potencionálně zajímavé scény tak, aby se člověk necítil trapně a v horších případech se jim nemusel smát... Jinak jak bylo řečeno níže či výše, je to pohádka a kdo to nedokáže brát s nadhledem, tak ať na to nechodí... ()

ver22 

všechny recenze uživatele

Upřímně, nechápu jednu věc, proč na to někdo jde, když ví o čem to je/bude, že ho to neláká, dokonce se mu/jí třeba ani nelíbil první díl a už dopředu na to nadává.....takže shlédne film, aby pak mohl nadávat znovu a napsat na to nějakou tu "krutopřísnou" recenzi? Celkově kolem tohoto filmu i knihy byl jeden velký BUM, který si vždy, chtě-nechtě, najde své příznivce i odpůrce. Ale stejně jako to bylo například u Stmívání, mi připadá, že to spousta lidí nesnáší už jen z principu. "Protože kamarád mýho kamaráda říkal, že je to totální blbost, tak to budu říkat taky, abych byl hustej a vůbec, je to teďka in, ne?" No, zpátky k mému názoru na film. Mně se tento film líbí, ovšem nic převratného to také není (né tolik, co bych od toho mediálního mega "BUMu" čekala), ale vždy se na to ráda podívám...je to taková "romanťárna" pro ženský, tak se nám do toho, chlapi, nemíchejte, nerozumíte tomu, chichi. :-)) jediné, co mi tam nesedělo byla ta scéna s vrtulníkem... :-D ()

everything 

všechny recenze uživatele

Nuda Nuda NUDA!!! bacha na spoilery! kozy fajn, ale jinak jen furt brečí!! děj 0 zápletka 0 vlastně uplně zbytečný film.. kdyby natočili místo toho životopis kokosového ořechu bylo by to zajímavější :) ()

mr.okurek 

všechny recenze uživatele

Překvapivě to není vyloženě špatné, navíc na rozdíl od prvního dílu jsem to po pár minutách nebyl nucen vzdát. Spoustu věcí je špatně, někdy slabé herecké výkony,tu do příběhu zapasujeme něco, co vůbec, ale vůbec nedává smysl... on vlastně ten příběh sám o sobě ani moc smysl nedává, ale to nevadí. Je to počin, který si najde své diváky, čtenářky knih si na konci spokojeně povzdechnou a hlavně je to něco, co má možnost obměkčit puritánství v některých ložnicích. ()

dennieko 

všechny recenze uživatele

No jako takhle...jediná dobrá scéna byla, kdy si ta poněkud nevyrovnaná slečna se zbraní klekla, když ji to přikázal. :-D To byl jako strop. Řekněme že tohle jediné bylo poněkud nečekané a trochu se to odchýlilo od přeslazených keců a sexu. ()

Lillyilly 

všechny recenze uživatele

Tak toto je oprvdu zlé. Jednička byla celkem v pohodě i na tři hvězdy, tak jsem čekala prostě průměrnou slaďárnu. Ale tohle? Tak stupidní dialogy, přijde mi že tam chtěli strašně moc narvat vše co v té knížce bylo a z toho vznikla sračka, která něměla děj, žádný vyvrcholení (teda krom těch milostných). No a když tam přilítl s tou helikoptérou tak to už jsem se fakt neudržela a začala jsem se fakt smát. ()

Snakefinger odpad!

všechny recenze uživatele

Padesát odstínů zoufalství, nicoty a neskutečného hlupství by se měl správně jmenovat tento výpotek impotentního páru spisovatelky a jejího manžela, který to natočil. Ale věřím, že pro domácí tlusté mochny trávící většinu času u plotny v květované umaštěné zástěře mezi loky z lahváče ideální zážitek. ()

Viiny 

všechny recenze uživatele

*za hudbu, *za Dornana a *za boty, spodní prádlo a šaty :D - teď vážně, nebylo to tak hrozný, jak zde někteří říkají. Je to prostě nenáročná oddechovka, která se jistě dá zvládnout s přehledem, aniž byste usínali apod. Na hlavní aktéry je pěkný pohled, scéna s kuličkami je hot a není tam tolik pitomých dialogů jako v jedničce. Ale víte co mě nejvíc zarazilo? že furt v posteli maká jen Christian, to jako Ana není schopná jít na chvíli nahoru a dobře ho vojet?! ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Hodnotím stejně jako "jedničku", opět se do filmu podařilo dostat všechno důležité z knihy. S požadovanou délkou a přístupností to těžko mohlo dopadnout lépe... Těším se na "trojku", kterou jsem ještě nečetl a tudíž mě zajímají další peripetie všech postav. A rozhodně nebudu producentům bránit ani ve zfilmování "prequelu" Grey :-) ___ No a těch, co s filmem spokojeni nebyli, bych se rád zeptal, co od něj čekali a proč na něj vlastně chodili... ()

Euros 

všechny recenze uživatele

Jděte všichni do háje, mě se to LÍBILO!!! Až na nějakého chcípáka, co za mnou v kině neustále kašlal, jsem si to s přítelkyní užil... ()

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Kdy se vrátí Blade Runner a John Wick?

Kdy se vrátí Blade Runner a John Wick?

20.02.2016

Pokud máte rádi drsnější filmy, nejspíš vyhlížíte comeback Ricka Deckarda i Johna Wicka. První jmenovaný se vrátí pod dohledem Denise Villeneuvea (Zmizení, Sicario), a to 12. ledna 2018. Harrisona… (více)

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

13.11.2015

Pokračování letošního hitu o snovém miliardáři a jeho vysokoškolské "kámošce" samozřejmě budou. Studio Universal je potvrdilo už dávno, doteď ale nebylo jasné, jak přesně se dají dohromady. Premiéra… (více)

Reklama

Reklama