Reklama

Reklama

Padesát odstínů temnoty

  • USA Fifty Shades Darker (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Odstíny šedi skončily ve chvíli, kdy Anastasia přestala hrát podle Greyových pravidel a bez okolků ho opustila. Dosavadní lovec a dravec se ocitá v pro něj neznámé životní situaci a navíc si uvědomuje, že se do Anastasie zamiloval. Té se sice nechce vrátit do světa, ve kterém naplňovala roli poddajné studentky, ale Christianovu kouzlu odolat stejně nedokáže. Nevědomky se tak vystavuje velikému nebezpečí. Z Greyovy minulosti se náhle začnou vynořovat temné stíny, které pomáhaly vytvořit jeho komplikovanou osobnost. A těm rozhodně není po chuti, že „jejich" Christian podlehl tak banálnímu a slabošskému citu, jakým je láska. (CinemArt)

(více)

Recenze (398)

nakelan odpad!

všechny recenze uživatele

Sorry jako, ale tohle fakt není můj šálek čaje. Tohle nebyl ani romantickej film a ani porno, prostě ODPAD! ()

Sathine 

všechny recenze uživatele

Ach jo, tohle už opravdu točit neměli :-( První díl se ještě dal, docela tam byla zajímavá i hudební složka, ale tohle... to už nešlo. Veškeré milostné scény jsem přeskočila, ke konci už jsem si říkala, že nejhůř hraje asi Dakota Johnson a že knížka ještě ujde, ale jakmile se to převede na plátno, tak to opravdu nemá žádný děj, vše je strašně přehnané a jasné, ještě než ta scéna přijde a tak nechutně sladké, úžasné a zamilované (a to bych netvrdila, že jsem nějaký cynik). Hrůza, děs, proboha, opravdu chcete ten třetí díl dávat v kinech?! Pláču za herce... ()

pan_Bily 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zjišťuji, že jsem sem ještě nepověsil hodnocení, přestože jsme na tom už "tenkrát" v kině :-) Teď, když tak činím je to ale poněkud zvláštní, protože se musím přiznat, že po zhlédnutí třetího dílu, se moje nahlížení na tento změnilo k horšímu. Původně připravený komentář po prvním dojmu: "Pro mě osobně žádná změna. Pokračování ve stejném duchu i kvalitě jako první díl. Trochu romantické, trochu erotické, trochu humoru, tentokrát i trochu „detektivní“. Dějová linka okořeněna přidáním trošky napětí v podobě zápletek s některými postavami (některé budou zřejmě pokračovat i dalším dílu), což není vůbec na škodu. Dakota opět super a pěkné pokoukáníčko pro pány ;-) Ale ani dámy nepřijdou zkrátka :-) Tady mi přijde o něco slabší hudba." A chtěl jsem dát rovněž 3*. Ovšem po třetím dílu je jednoznačně vidět, že tento druhý je slabší než ty dva. Pro mě tady nejvíc vyvstala, v porovnání s třetím dílem, hlavně taková dějová nesourodost. Ty "detektivní" či napínavé zápletky jsou sice dobré, ale jako kdyby do filmu ani nepatřily, a jak se v některých případech už připravuje půda pro pokračování, tak to tak vyšumí jakoby nic. ()

Fracek odpad!

všechny recenze uživatele

Asi podobná bezmocnost, jako když mizí ze sáčku poslední celistvý brambůrek a ruka nahmatá jen solnou drť .... a tu pak s dojezdem předešlých hezkých pocitů dorazíte .... what the fuck ()

Feacher 

všechny recenze uživatele

Jednička ještě ušla, u mě na 4*, ale dvojka už je taaaak přeplácaná, má to kousek jedničky a k tomu se přidala střelba, svatba, ples, havárie vrtulníku a kdesicosi. Film by měl mít všechno, ale někdy je méně trochu více. Když přihlédnu k tomu, že to je v podstatě o ničem, měl bych jít možná ještě níž, ale tak strašné to ještě nebylo. Lehce podprůměrný romantický film, 55%! ()

Tunisanka 

všechny recenze uživatele

Úvodní poznámka, nejtrapněji bohužel působí komentáře pánu typu RedAK, (čekám dál na Verbala) dost mi to připomíná, když jsem před lety byla v kine na Bondovi a nějakej pán vedle mě neustále vykřikoval: " to neni možný, ježisi to je blbost, dyk to nikdo nedokáže". Nepochopil, že největší debil byl on. Hezky to shrnula Tina00, pod to se můžu podepsat. Sama za sebe jsem dostala přesně to, co jsem očekávala, na co jsem šla, a rozhodně mi film neponičil nervové buňky, abych se nemohla těšit třeba na Manchester by the Sea. K samotnému příběhu, E.L.James se postarala, aby tentokrát kopíroval přesneji knížku, což v některých momentech nebylo úplně šťastné, viz scéna po pádu vrtulníku, to jsem se musela smát taky, to se prostě nepovedlo. Nicméně Jamie a Dakota se k sobe hodí, on se na ní kouká tak, jak se na mě už žádnej chlap asi nepodivá. Jí role sluší, má v sobě komediální talent, Anu dokáže oživit, Dornan ví, že mu reputaci zachránilo dávno The Fall. Jejich výkony jsou v rámci možností, které jim nabízel scénář dobré, oba jsou uvolnění a chemie mezi nimi tentokrat funguje dokonale. Sexuální scény dost jednotvárné, znám plno filmů, které nejsou prvoplánově "erotické" a přesto jsou o hodně víc vzrušující, škoda. Soundtrack v jedničce se mi líbil takě víc. Tento film nelze ohodnotit kvalitativně hvězdičkama, spíš se tu budou prát odpady s 5ti hvězdama, aby se nějak vyrovnaly sily. PS: nevím, jak v knížce, ale Ana v kanceláři po povýšení řekla kolegyni Hannah stejnou větu, jako její máma kdysi v Podnikavé dívce. Tu o tom, že jí má udělat kafe, jen když si ho bude dělat sama. Nevím, zda to tam autorka dala už při psaní knížky a nebo to tak hezky sedlo v případě Dakoty. Polonahýmu Dornanovi zdar. ()

Lokakola 

všechny recenze uživatele

Díky tomuto filmu jsem si uvědomila, jak umí čas být krutý a nekompromisně se zastavit. Pro puberťačky a neuspokojené ženy asi top, pro mě naprostá ztráta času. Příšerné dialogy, žádná zápletka, jen nudný film o tom, jak jedna holka pořád přemýšlí nad tím, jestli má nebo nemá s někým být. Asi vhodné pro všechny ženy, co věří, že dokážou chlapa změnit a spasit. Hvězdu dávám jen za hudbu. A ještě bych chtěla porosit všechny, co se neumí chovat v kině, ať tam nelezou. Nikdy jsem neměla blíž k tomu se otočit na skupinku 15-ti letých holek, co seděly za mnou, a seřvat je, ať laskavě na chvíli zavřou zobáčky. I když věřím, že z toho asi byly naprosto unesené ;-) ()

kyzi 

všechny recenze uživatele

Holt nesmíte to vnímat jako filmy typu Sedm, Zelená míle a podobné...mezi romantikou pro ženy to ale má šanci slušně zabodovat. Mě se padesát odstínů prostě líbilo i když je to tak prostoduché a průhledné. Řekla bych taková jiná erotická popelka... A ve finále u mě film boduje více než kniha :-) ()

kristovanoho odpad!

všechny recenze uživatele

Nadržená, tlustá svině opět útočí aneb plácni tu velrybu pádlem přes poštěvák, ať se konečně udělá a nic dalšího už proboha nepíše. ()

adunka14 

všechny recenze uživatele

Některé pasáže mi tam z knihy chyběly. Ale jinak musím velmi ocenit herce za jejich výkon, který se mi moc líbil. Celkový dojem z filmu je velmi kladný. ()

Steven11 odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že některým uživatelům ČSFD by měla být zablokována sekce komentářů, abychom se nemohli dozvědět, jak někdo tomuto odpadu mohl dát 4, nedejbože 5 hvězdiček. ()

kamilao 

všechny recenze uživatele

Pan Grey 😍😍😍😍😍😍opravdu top. A to je asi všechno 😝👎👎👎👎👎 Proti jedničce velké zklamání. Opravdu až priiiiiiliš romantické (dokonce i na mě). Jediné co se dokonale povedlo🎸🎹🎤🎺📻, je hudba!!!! ()

chipsey 

všechny recenze uživatele

Po dvou letech tu máme pokračování, které bych shrnul, ač se tomu musím divit kladně, navzdory tomu že absolutně nesnáším romantické filmy, ale když už jsem byl přesvědčen k první části, tak jsem s druhou ani neprotestoval. Dojem z filmu mi jen kazila přítomnost nadržených 15- ti letých slečen, které v kinosále dělali neskutečný bordel. ZDEJŠÍ NEADEKVÁTNOST HODNOCENÍ MI PŘIJDE ZCELA IRELEVANTNÍ TOMU CO SE ODEHRÁVALO V KINEMATOGRAFU A FILM BY SI ZASLOUŽIL LEPŠÍ HODNOCENÍ, ALE JE TO KAŽDÉHO VĚC. Vraťme se k filmu. Dokázal bych si představit druhý díl této ero-ságy jako plnohodnotný film, ve kterém bylo vše co k filmům s romantickou tématikou patří, pak bych hodnotil o něco výše. Vezmu-li v potaz první díl, který byl přehnaně hraný z pohledu hlavní protagonistky, tak v této části vydrží v erotickém napětí trochu déle. Svět BDSM značně upustil,leč něco zůstalo Dějová linka má hlavu a patu,máme zde klasickou zápletku a konec jak má být. NEBO NE ?!!! Nemá cenu se zde rozepisovat více, zajděte si na to a konec !!! V závěru hodnotím tento film na slušných 3 a 1/2 hvězdy ()

Naty94 

všechny recenze uživatele

Zklamalo mě tempo filmu a jeho nevyrovnanost. Se scénářem se dalo pracovat mnohem lépe, nicméně v porovnání s prvním dílem je pořád lepší. Baví mě, jaké pozdvižení dokáže vyvolat fanfiction Twilight sagy :-) ()

kacenka.r5 

všechny recenze uživatele

Videla som už aj väčšie blbosti. Čítala som knihy, videla som jednotku a tak som akosi predpokladala že viem čo ma čaká. No nevedela. Už v jednotke mi vadilo že film bol ochudobnený o niektoré podstatné veci a tých nepodstatných tam bolo "mrte". To isté sa zopakovalo aj v dvojke. No chýba mi tu nejaký ucelený dej. Prišlo mi to akoby chceli zalepiť diery z jednotky. Ale tak šak jo... Je to film pre pohladenie romantickej časti ženských sŕdc, je tam erotika aby bolo na čom sa odbaviť keď už to nezvládne manžel / partner :-). Súhlasím s ostatnými že ten kto takéto filmy nemusí by na ne nemal chodiť. Ja som šla bo také filmy zvládnem bez úhony na IQ a viem z toho vycucnúť to dobré čo v tomto prípade bola hudba a Jamie :-D ()

Mach Tom 

všechny recenze uživatele

Co říct o tomto filmu? Myslím, že zde již bylo řečeno vše. Každý kdo sem dá jednu hvězdičku trestuhodně nevyužil toho co tento film nabízel. V kině v které jsem byl bylo vyprodané, 90% žen a dívek. Všechny film hltali a bylo jim vlastně skoro jedno jestli to má děj, šlo jim o to co se tam děje. Chlapi holt musí pochopit že je to film pro ženy a pokud na to jdete musíte vnímat co dělají ty ženy kolem vás. Skusil někdo z vás se během lehkých erotických scén lehce dotknout konečky prstů holku, dívku vedle vás? Možná že vám dá facku a nebo budete mít v sobotu večer co dělat. Chlapi konečně pochopte, že tento film je furt stokrát lepší než průměrná česká romantika a ty vaše komentáře dialogů? Zaposlouchejte se někdy co říkáté když jste se ženou. Padají z vás úplně stejné hovadiny. ()

petrpits 

všechny recenze uživatele

Dakota mě baví, pak už jen venušiny kuličky a to je asi všechno. Nicméně jsem se díval kolem sebe v kině, kde jsem byl coby zástupce mužské populace téměř sám, na reakce dívek a mladších žen a překvapeně jsem zjistil, že si okusují nehty, vzrušeně dýchají a pravděpodobně i vlhnou. Jak málo stačí k dětské radosti a ženskému potěšení? ()

NikolaJanova 

všechny recenze uživatele

Jelikož mně předchozí díl vcelku rozpálil, tak si pro jistotu beru do kabelky náhradní kalhotky a náhodou na mě vyjde celé dvojsedadlo jen pro mě a tak nemusím zbytečně škrtit svou vulvu a mohu pořádně relaxovat. Ne nemasturbuji, pouze mám nohy proklatě hodně od sebe. V polovině filmu začínám zívat a moje svatyně je na tom víceméně stejně. Nepomohl mi ani velký kelímek Coca Coly a účinky jejího kofeinu. Chce se mi z ní pořádně čůrat a to je jediný důvod proč neusnu. Jdu si odskočit a na záchodě v duchu rozmlouvám se svým pahorkem něžnosti jestli má cenu se vracet do sálu i na druhou půlku. Nakonec si řekneme, že útěk by byl zbabělý a dáme filmu ještě šanci. Musím ještě přetrpět pár nepříjemných pohledů od žen, které taky nechaly relaxovat svůj rozkrok a já přes ně potřebuji projít ke svému sedadlu. Bohužel se neskutečně nudíme i ve zbytku filmu a já začínám přemýšlet nad tím, zda by nebylo lepší natočit porno verzi této knížní předlohy. Tento příběh je o něčem, co nám filmaři stejně nemohou ukázat. Je to jak by ve válečném filmu nepadl jediný výstřel. Čekala jsem daleko větší "vodvaz". Kalhotky zůstaly suché. ()

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Kdy se vrátí Blade Runner a John Wick?

Kdy se vrátí Blade Runner a John Wick?

20.02.2016

Pokud máte rádi drsnější filmy, nejspíš vyhlížíte comeback Ricka Deckarda i Johna Wicka. První jmenovaný se vrátí pod dohledem Denise Villeneuvea (Zmizení, Sicario), a to 12. ledna 2018. Harrisona… (více)

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

13.11.2015

Pokračování letošního hitu o snovém miliardáři a jeho vysokoškolské "kámošce" samozřejmě budou. Studio Universal je potvrdilo už dávno, doteď ale nebylo jasné, jak přesně se dají dohromady. Premiéra… (více)

Reklama

Reklama