Reklama

Reklama

BoJack Horseman - Série 4

(série)
Trailer

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Zatímco BoJack bojuje se sebelítostí a ztrátou, Todd pomáhá panu Piškotovi kandidovat na guvernéra Kalifornie a Diana nachází práci v hip blogu. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (27)

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Seriálu se ještě pořád daří vytvářet zajímavé existenciální momenty, které díky ústředním postavám fungují a tvůrci mají i dar svižně satirizovat současné dění, což v této sérii zdařile zastupují absurdní volby guvernéra. Čtvrtá série ale má příliš mnoho dílů a je naředěná blbostmi (např. linie s Princess Carolyn je nepovedená, postavě v určitý moment prostě jebne a zahodí veškerý vývoj, aniž by to dávalo smysl). ()

Toren 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

9/10 Rozjezd je po minulé (a naprosto geniální) řadě krapet kostrbatý, avšak od poloviny je Bojack zpět v sedle a dávka deprese, černého humoru a silných témat sílí každou další epizodou (e11 mě emocionálně zničila) až do úplného finále. Nestačím zírat, co si tvůrci dovolují svým postavám udělat a čím vším je nechají projít... fakticky jedna z nejlepších věcí, co Netflix vyprodukoval. A animovaná tvorba jakbysmet. ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tentokrát se mnou scénárista Waksberg totálně vymetl. Naprosto fenomenální, komplexní a promakaný po všech stránkách. Opakuju se, ale tentokrát je to jinej level. Už tim, jak člověk musí dávat pozor během intra, které odpovídá tomu, jak se příběh odvijí. Veškeré dialogy jsou něčim důležité pro následné další díly, tuna twistů, které mi zas ukážou věci z jiného pohledu, místy tak depresivní až jsem nedýchal a ten happyend mě donutil vyprsknout slzy štěstí. Já si snad nepamatuju, kdy jsem se cítil šťastně za fiktivní charakter jen tim, že se usměje. Tvůrčí tým miluje tuhle show, pečuje o to a divákovi daj stoprocentní prožitek. Bojack je absolutní tahoun peletonu na seriálové tvorbě a nemá žádnou konkurenci. Fakt vám kurva závidím, všem těm, kteří s Bojackem teprve začnou. Replaybilita díky tomu množství detailů je neotřesitelná, nechybí ani stále perfektní situační humor a Rami Malek v jedné show s Aaronem Paulem? Masakr. Co víc si můžu já, náročnější fanoušek přát... ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prostý bizarní seriál z oslavovaného Hollywod(d)u se přetransformoval v ohromně silnou televizní dramedy, které v tomto žánru může konkurovat jen Shameless. BoJack už není jediným mučedníkem téhle velmi emotivní show, tvůrci nenechávají život klidným ani ostatním postavám a i když to může znít nepřejícně, já jsem za to rád. Protože přestože na BoJackovi Horsemanovi miluju ty usměvavé hrátky s narážkami na skutečný svět lidí a zvířat, tak jsem tady především pro ty silné momenty. A těch bylo ve čtvrté řadě až nečekaně příliš. [viděno na Netflixu] ()

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá série - (7,5/10). BoJack Horseman se vymyká většině seriálů, které kdy vznikly. Má odvahu dostávat postavy do tak nepříjemných situací a přes všechny hovna světa, že i divákovi už je z toho špatně. Ještě děsivější je fakt, že divák to prožije za hrozně krátkou dobu. Nějakých dvacet minut stačí tvůrcům, aby vás naprosto zdeptali osudy, které se tady v každém dílu odehrávají. Potom to dospěje do takového extrému, že mě zahřál u srdce byť jediný úsměv hlavní postavy. Charaktery tady prochází asi největším vývojem za všechny série, takže tady sledujeme jejich strasti i radosti. U BoJacka je už tradicí, že mu trvá než dorazí ty vrcholové epizody. Ani čtvrtá série nebyla výjimkou, kdy jsme dostali na konci série jedny z nejvíc emotivních epizod za celou dobu trvání seriálu. Zase si dám menší pauzu, abych to dokázal vstřebat, ale těším se až se vrátím k této čiré depresi v podobě páté série. Nejlepší epizoda: Time's Arrow (S04E11) ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama