Reklama

Reklama

Rychlovky Ládi Hrušky

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2014, 15 min

Účinkují:

Ladislav Hruška

Obsahy(1)

To nejlepší z receptů gurmánského experimentátora. (TV Nova)

Recenze (79)

Kosmik 1 odpad!

všechny recenze uživatele

Přidávám se k odpadlíkům. Dnes v novinách jsem viděl foto, jak na podepsání jeho knihy o vaření se stála fronta, musel jsem se tomu smát. Teď ale nevím, co je víc blbější, jestli to jeho vaření nebo ti lidé, kteří mu to žerou a ještě si troufnou podle něj "vařit". Já bych udělal battle Hruška vs Babica. 0% ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Tohohle mamrda nemusím už od doby, co si hrál na potravinového inspektora – přesto dokázal nejednomu prodavači hnout pěkně žlučí – inu proč ne, sračky se nemají prodávat. Nicméně když už se vrhl na „vaření“ sraček a ještě inspiruje řadu blbečků – tak to už je na pováženou. Zas na druhou stranu ty knížky mu asi pěkně vynášejí a lituju lidi, co se podle nich doma snaží něco uklohnit… ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Ladislava Hrušková je vlastně pohledná holka, co umí vařit a mrdat. A hlavně vám efektivně ušetří spoustu peněz a času za nákup potravin a trávení u plotny. Ve svém rychlokurvu vám poradí, co s jídlem, které nemůžete upotřebit. Dnes si uděláme Hruškovici. Po Praze ji neseženete, a když tak za nekřesťanské peníze, ale nás vyjdou ingredience na pár drobných. Je to jednoduché. Budete k tomu potřebovat jeden použitý primerák, ruličku hajzlpapíru, použitou vložku zbavenou křidélek, chcánky a láhev od vína nebo piva, kterou má doma opravdu každý. Postup je šíleně, ale opravdu šíleně jednoduchý. To všechno nacpete do láhve. Pokud se vám to nepodaří, nezoufejte, žádný kuchař nespadl z kulinářského nebe. Chce to cvik. Až ty ingredience narvete do flašky, tak to dejte na půl hodiny péct do trouby na tisíc Fahrenheita a skvělý moučník je na světě. Já jsem to dal chutnat celé redakci Novy a Borhyová mně to postříkala, jak jí to chutnalo. Není Hruška jako Hrdlička. Všichni v redakci do jednoho uznali, že jsem gurmánský experimentátor jak má být. Těším se na vaše reakce, vaše fotografie s tím žrádlem, i na vámi zaslané další recepty na přípravu originálních pokrmů. Podrobný recept i postup už teď naleznete na Tonda.cz. 0% ()

Šimpy odpad!

všechny recenze uživatele

Skoro úplný souhlas se Segrestorem, až na ten závěr. Mě to totiž nebaví, ale neuvěřiteně sere a u LH vždycky vzteky bělám do ruda. A hlavně, já si uvařit umim ;-). Jinak nejhorší na tom je, že tenhle pořad lidi chcou, milujou, sledujou a Láďu obdivujou...krásný obrázek a nastavené zrcadlo české společnosti 21. století...zlatej vožralej Babica! ()

ESNYR odpad!

všechny recenze uživatele

Co všechno lidi nesežerou, když je to levné. Člověk až žasne jak se lidi nechají ovlivnit jakoukoliv kravinou, kterou by normálně ani nevzaly v potaz. Láďa má prostě talent na ovládání myšlenkových pochodů lidí. Už jen z těch receptů je mi nějak nevolno. Kůžičkový guláš, by byl vhodný adept na tradiční jídlo prasat co sežerou i sojové buřty "za páďo" .A zbytek snad ani namá cenu nějak komentovat. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama