Reklama

Reklama

Sedm smrtelných hříchů

(seriál)
  • Japonsko Nanacu no taizai (více)
Trailer 1
Japonsko, (2014–2021), 39 h 12 min (Minutáž: 24–25 min)

Předloha:

Nakaba Suzuki (komiks)

Hrají:

Tacuhisa Suzuki, Aoi Júki, Sora Amamija, Misaki Kuno, Džun Fukujama, Júki Kadži, Kotori Koiwai, Maaja Sakamoto, Mamoru Mijano, Šin'ičiró Miki, Nana Mizuki (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(96)

Říše padne pod nadvládu tyranů a sesazená princezna se vydá hledat rozprášenou skupinu hrozivých rytířů, kteří jí mají pomoci získat království zpět. (Netflix)

Diskuze

darthvader77

darthvader77 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Hele, vůbec to divně nezdí, protože jsem kdysi koukal na House of Cards v Angličtině a s anglickými titulky, ale díky překládání slovíček, které jsem při své si myslím velmi dobré znalosti AJ neznal se mi díl o 50 protáhl na dvojnásobek délky, takže jsem pak taky z lenivosti osedlal na cz titullky, i tak mám v úmyslu to zkusit, protože poslední dobou jsou ty překladatelské erory už nesnesitelné (nesmíme se divit práce zdarma) a divil by ses jak jedno slovo může úplně změnit příběh :D. Taky bych si rád určitě koupil nějakou originál mangu k vytvoření sbírky

darthvader77

darthvader77 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Na to je jednoduchý řešení, naučit se japonsky ;) Mne samotnému průtahy u překladu mangy také radost nedělají a proto mám v úmyslu letos si zaplatit kurzy. 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

darthvader77

nikdy nevíš a za druhé, i tak je to na hovno, člověk by si chtěl project nějaké.......jakékoliv anime a pak k tomu aby sháněl někde anglické titulky, jo zlenivěl sem. 

na příspěvěk reagoval darthvader77

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

já sem spíš zvědavý, jestli bude všechno okolo překladů anime a mangy v ok, všechny překlady se stáhly a teď se čeká 

na příspěvěk reagoval darthvader77

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

lepší bude když sem hodím komentář, celý, nebaví mně to furt kopírovat :-/ 

 

 

 

 

 

Yoshitsune
  Jemnější verze Akame ga Kill!, je tu taky parta zabijáků, velký převrat, démoni, super cool síly, nějaká ta krev a podstatně méně mrtvých. Důležité je říct, že zatímco v Akame ga Kill! se počet mrtvých, vyšplhal na docela slušné číslo, tady umřou hlavně ti největší zmrdi. Je tedy fakt že akce je zde plynulá, dlouhá a dost brutální, hlavně v polovině, ke konci už to začalo být trochu už dost o ničem, ale furt to tak nějak šlapalo. Ale i tak je akční stránka je dobrá, mění se styly boje, mění se nepřátelé a používají se různé magické útoky, ale dojde i na normální. Co se týče hrdinů, tak mi nejvíc asi sedl Bane, Meliodas celkem ušel, Elizabeth kupodivu překvapila a sedla mi, King měl slabší chvilky, až moc brekotu. Co se týče pečeného prasete, které v podstatě jen překáželo a do jisté míry bylo na obtíž, jak sami tvůrci přepustili. Tak to mně sralo od začátku až do konce, ani svými heroickými činy a svým vykleštěným hláskem, to nijak nevylepšoval. Byť perverznost, byla zde, na velice dobré úrovni a téhle stránce nelze nic vytknout. Jo příběh má pár skvělých momentů a nejeden šokující moment, v tomhle ohledu tvůrci překvapují. Navíc hlavní záporák, má celkem koule a vydrží vlastně až do konce, být hajzl číslo jedna. Ale je to, takové, takové nedopečené a na můj vkus, až moc zbytečně natahované. Ve výsledku by se dalo říct, žili šťastně až do doby, než upekli prase.

scartino

scartino (hodnocení, recenze)

Skoro souhlasim s panem Yoshim, avšak 4 hvězdy bych tomu přecijen dal, godlike tier charactery, v tomto připadě demonking like charactery mam dost rád, ať už jde o boha Tatsuyu nebo Meliodase. ^^

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

 a hlavně Akame ga Kill! má v mnoha ohledech, nečekaný vývoj, ať už po příběhové stránce či charakterové, a i u některých postav ta smrt byla prostě nečeká, nebo smutná či prostě hnusná viz Bols

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

v Akame ga Kill! umírají záporáci, hrdinové i neviní lidé, tady umřou hlavně a pouze ti zlý 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

nečekané, ale jako jo beru, snad to bude na stejné úrovni jako seriál nebo lepší, protože seriálu sem dal tři

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

SonGokussj

Shippuuden není sračka, bavil mě o dost víc než původní Naruto (protože to bylo temnější, dospělejší, dějově osudovější, a na Akatsuki mám stále slabost).. někde do začátku 4. války (nicméně naprosté vyvrcholení přišlo už mnohem dřív, při části s Peinem), pak to začalo silně upadat a o finále jsem si četl raději už jen na wikipedii a bylo to podle všeho otřesné.

Nicméně nevím zda jde vůbec Naruta s NnT srovnávat, alespoň prozatím. Souhlasím každopádně s tím, že existuje spousta lepších anime než NnT, protože dějově mě to moc nezaujalo, všichni mají plot armor (dokonce i hromada vedlejších postav), je to celé přes svou brutalitu takové.. pohádkové. Ale min. úvod 2. sezony bude šleha, v manze jsem si některé střety a zvraty dost užíval. Teď ji již delší dobu nečtu, protože mě to nakonec začalo znovu nudit (ty bitvy jsou stále hoodně cool a over the top co se power levelu týče, ale to ostatní kolem stále skřípe), ale ještě to zkusím. 

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

Jaj, čtu "Gedo Rinne Tensei" (hurá, pochvala za to, že to nepíšeš "česky") a říkám si - jaj, Narutář :-D

 

Mno, k dotazu :-)

Nanatsu je fajn. Naruto je (i když jsem měl rád pár desítek prvních episod, Shippuuden je sračka, konec je naprosto nijakej. I Manga je v prdeli, hlavně ten konec. Anime jako takové nemá cenu...) dle mého o MNOHO pod Nanatsu no Taizai.

Hlavně díky zajímavým postavám, komičnosti, dobrým scénám. Je to ale oddychovka :-)

Hlavně to není -tak- ohrané jako Naruto.

Naruto byl fajn do 140 episody, kdy to ještě mělo nějakou hlavu patu, pak to začal být jen prodlužovací seriál kvůli tomu, aby na tom co nejvíc vydělali...

 

Nanatsu je krátká třešnička na dortu :-)

 

Ale existuje spousta dalších, lepších :)

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

darthvader77

darthvader77 (hodnocení, recenze)

Dotaz jak často se opakují ti Gedo: Rinne Tensei no Jutsu/oživovací sračky v manze a má vůbec cenu v tom pokračovat? Je to lepší, horší nebo stejné jako Naruto? 

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

Na zkažený anime-konec Soul Eatera nic nemá.... NnT je proti tomu jen slabý odvar.
To stejné Elfen Lied. Takhle zkoněný konec jsem snad ještě nezažil - oproti manze.

Takže ve výsledku - NnT v klidu :-D

scartino

scartino (hodnocení, recenze)

SPOILER ....jinak chtěl jsem se zeptat ještě. Kdo také nebyl spokojen s koncem ? Celkově tyhle happy endingy mi jdou proti srsti a nějak jsem s tím naučil už žít ;D, ale tady mě to opravdu nasralo s tím, jak všichni přežili a byli zasraně šťastní. Kdyby nechali umřít tu obří Dianu, k tomu by umřelo to prase, tak jsem nadmíru spokojen. Opravdu nevím proč, mě ten konec tak neskutečně zklamal, nebýt toho, tak je to jedno z mých fakt oblíbených show.  

Jeoffrey

Jeoffrey (hodnocení, recenze)

Teda, když už si člověk říká, že to prostě ani být lepší nemůže tak oni ještě přitvrdí. To co jsem viděl v dnešním díle je prostě masakr !!! Neskutečná akce, parádní souboje a celou dobu super muzika prostě WOW, takhle dobře jsem se už dlouho nebavil a jestli někde byla ještě jiskřička pochybností o tom, že si tohle těch 5* zaslouží, tak po dnešku je dočista po ní... Navíc ty hlášky, nejlepší byl zase jednou Ban " Hendy kdepak si tohleto našel? " :-)

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

OOOH MY GOOOD. That HYPE po dnešní episodě :-D Doooookelu...... Tu show zbožňuju :-)

HDeer

HDeer (hodnocení, recenze)

SonGokussj

Rozhodne netreba mať obavy. Fairy Tail z toho určite nebude. Aktuálne kapitoly sú len neďaleko po ukončení Byzel Arc, ktorú pojednáva samotný seriál. Je pravdepodobné, že v prípade popularity sa vyskytne pokračovanie, avšak na to momentálne nie je dostatok materiálu. V pomere týždenných vydaní nových kapitol predpokladám, že prípadné pokračovanie možno čakať tak najskôr za rok, dva.

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

Zkus a uvidíš. Já jsem šel jednou spát, zrovna to bylo u 7. dílu vysílání, byly 2 ráno, v 8 jsem musel do školy a...

neplánovaně jsem šel spát až kolem 4:30 :-D

Jako... Není to legendární, ale... Neuvěřitelně se na to každý týden těším a fakt přemýšlím, že i ode mě si to těch 5* zaslouží. A to fakt nedávám ledasčemu.

Hromino

Hromino (hodnocení, recenze)

Pánové, skutečně je to tak dobré? Před drahnou dobou jsem četl asi 15 kapitol mangy a vím, že mě to nijak zvlášť nezaujalo, ale když tu naznačujete, že se to postupně zlepšuje, nahlodáváte ve mně zvědavost. :) 

Jeoffrey

Jeoffrey (hodnocení, recenze)

SonGokussj

Tak rozhodně souhlasím, jen si zapomněl na (podle mě) krále fillerů aka Bleach :-) Myslím, že už jsme podobné téma jednou řešili a u mě to bylo tehdy stejně jako teď prostě o tom udržet si takhle kvalitní kousek co nejdéle (takový to, kéž by to trvalo déle a nejlépe nikdy neskončilo...), ale je pravda, že natahováním jakéhokoli seriálu kvalita trpí... Jinak u Gintami to takhle pauzují pravidelně a ještě trollí s tím, že bude konec, viz poslední film, kde když byla v seriálu upoutávka, tak to prezentovali skoro jako final arc. Už se těším na jaro až to zase začne a počítám, že hned v prvním díle si budou dělat srandu z toho, jak Gintamu zase obnovili :-) K tomu OP já to nechávám zase chvíli běžet a až budu mít první dovolenou v práci, tak shlédnu těch několik desítek dílů, co se mi nakupí, sledovat to každý týden a díky tomu co popisuješ být naštvaný, že musím přeskakovat začátek a že se vlastně nic neudálo, to si radši udělám zásobu dílů a pak je dám najednou a bude to pro mě aspoň o něčem... Jinak nechápu proč neudělají pauzu a pak nenaváží jako třeba Fairy Tail, nebo to třeba časem nerestartují jako se parádně povedlo HxH, ale asi prostě musí ždímat a natahovat co to jde, třeba takový Naruto teď bude vzhledem k tomu, že předloha skončila taky asi natahovat seriál co to půjde...

 

No a co se týká NnT tak na mangu jsem zatím nekoukal, takže nevím, no a co se týká S2, myslím, že konec opravdu hodně napoví, teď to zrovna vypadá na opravdu epický finiš, což je prostě paráda :-)

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

Možná. A teď si představ, že to skončí jako One Piece. Jako Naruto. Kde začátek byl super, ale tím, jak to bylo populární, to natahovali, fillerovali, natahovali ještě víc, natahovali fillery a pak fillerovali natahování...

Můj milovaný One Piece teď už jen prakticky čtu, dívám se na něj jen tak z povinnosti a dost přeskakuju, protože prvních 6!!! minut je jen úvodní "král pirátů" + znělka + recap. Pak natahovaný příběh jak sviň a konec ani nevím, jestli má ending. Ale jestli jo, tak je to další 2minuty a to máš pak 14 minut seriálu v kvalitě 5 minut, jak to bylo ze začátku.

Hodil by se alespoň půlroční filler, nebo by to mohli, tak jak Gintamu, prostě pauznout a rozběhnout, až bude manga dost vzdálená. Bohužel to neudělají a tak se anime stalo nudné :-(

Což u Gintami nehrozí.

 

Zpět k NnT, trochu jsem se rozřečnil.

Uvidíme, třeba přidaj episody ;) Sám nevím, jestli to má mangu (nechci vědět) a jestli jo, zda jí to dohnalo / bude pokračovat a tak. Pevně věřím, že nastane S2.

Zas tak moc super postav tam není, když se tak zamyslím, ale potenciál to má obrovskej a taky se přikláním k těch 5*. Uvidím, jak to zakončí.

na příspěvěk reagoval Jeoffrey, HDeer

Jeoffrey

Jeoffrey (hodnocení, recenze)

SonGokussj

Pravda, musel jsem vše po posledním díle (nebo spíš po pár posledních dílech) přehodnotit a přidat tu poslední *. Mě to spíš připomíná One Piece, ten byl taky takhle akční a i ten humor tam byl zhruba ve stejné míře, u Gintami se skoro pořád řežu smíchy a je i jedno, že je celý díl vlastně jenom konverzační se záběrem na jejich dům a tedy se skoro nic nestane... Jenom si říkám, že 24 dílů je tady docela málo, tohle by s počtem postav co tam je a s rozvinutím děje mělo potenciál klidně na několik desítek, ne-li stovek dílů...

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

Musím uznat, že po 17. episodě fakt.... jendo z nej anime, které by nemělo ujít nikomu. Ne hlubokým dějem, logikou v ději, vyloženě zábavou... V těchto všech věcech dokážu najít lepší kousky, ALE: ve spojení všeho se vším to nějak dělá extrémně zábavný seriál. Taková slabší Gintama :-)

na příspěvěk reagoval Jeoffrey

Reklama

Reklama