Reklama

Reklama

Cabin Fever

  • USA Cabin Fever: Reboot (pracovní název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Partia mladých ľudí z veľkomesta sa prichádza odreagovať a užiť si voľný týždeň do riedko osídlenej oblasti. Po prvom kontakte s miestnymi obyvateľmi zisťujú, že nie sú úplne prívetiví, ale ich chata sa, našťastie, nachádza na samote u jazera. Po príchode sa začínajú venovať relaxu a večer zorganizujú menšiu párty pri ohníku. Pridá sa k ním aj náhodný okoloidúci, ktorý im prinesie marihuanu. Vraj má ešte nejaké povinnosti, takže musí odísť, ale sľúbi, že sa o malú chvíľu vráti. Partia sa presunie do chaty, a keď sa ozve klopanie na dvere, majú všetci radosť z toho, že sa poriadne nadrogujú. Za dverami však stojí niekto úplne iný. Je to muž, ktorý sa doslova rozpadá a hnije zaživa a prosí partiu o pomoc. Partia tak zisťuje, že namiesto príjemného oddychu musí čeliť neznámemu vírusu, ktorý sa šíri nezastaviteľným tempom, a požiera všetko, čo mu príde do cesty. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (119)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když se mi před léty dostal do rukou původní film Eliho Rotha, byl jsem z něj doslova na větvi. Po letech sice mé nadšení poněkud opadlo, ale pořád jej hodnotím jako nadprůměrný kousek. Následující dvě pokračování již tak dobré nebyli, ale hlavně trojka stojí taky určitě za pozornost. Proto když jsem uviděl, že se natočil remake, byl jsem mírně řečeno v rozpacích. Bylo to vážně potřeba? Dal k tomu Eli vůbec svolení? No jak to tak vypadá, tak asi jo, ale po jeho shlédnutí si myslím, že to bylo docela zbytečné. Kvalitou se svému předchůdci rozhodně nevyrovná a spíše je jen jeho lacinou kopií. Zvláště když se většina scén podobá originálu jako vejce vejci – jen v horším provedení. Jména postav (párů) zůstala stejná, jen je tvůrci trochu promíchali, takže se nelekejte, že vám tu něco nesedí. Bohužel při castingu neměli moc šťastnou ruku při výběru herců, kteří viditelně podávali oproti originálu o dost slabší výkony. To samé se však dá říci i o lidech, kteří měli na starosti speciální efekty. Zatímco v původním filmu to byla doslova pastva pro oči, tak tady se jednalo o „slabší odvar“. Jaksi se vytratila ona „nechutnost“ gore scén (o morbidnosti) se ani bavit nebudu a co víc dvě nejlepší scény (ta z kůlny a ve vaně), které jsem si tehdy nejvíce užíval, zde byly až trestuhodně odfláknuty. 45% ()

Corpsegrinder odpad!

všechny recenze uživatele

Původní Cabin Fever jsem poprvý viděl tak před 12 lety ještě na VHSce, tehdy se ten film nepovažoval za nic špatnýho a dá se říct že byl docela in. Dneska se už samozřejmě nejedná ani zdaleka o tak dobrej film ale už tak nějak zkultovněl. V roce 2009 přišel druhej díl kterej já osobně mám radši neboť je to prachsprostej splatterovej masakr. Nedávnej Cabin Fever: Patient Zero byl průser jak hovado a Samvěd Křepelka v hlavní roli byla hrozná volba ale i tak měl film pár solidních scén (umlácení dildem ve stanu). A teď tady máme remake jedničky a s klidným svědomím můžu říct že se jedná o nejhorší film kterej zatim z týhle série vzešel. Už ze začátku vás zarazí naprosto podivnej střih mezi scénama kdy na sebe málokdy něco navazuje a často to vypadá jako když kus filmu prostě chybí. Dál přijde na řadu přehlídka špatnýho herectví který zde až hraničí s trapností a hlavním postavám přejete smrt ještě dřív než vystoupí z auta. Máme tu drsoně a drsňačku, zamilovaný měkkejše a videoherního debílka co tam pobíhá se samopalem kterej má bejt zřejmě opravdovej ale vzhledově je jasný že to je náká plastová sračka z tržnice :)) Film nudí a nic se neděje, pokusy o humor mě naprosto minuly a ani ty efekty nebyly tak nechutný. Kam jsme to dopracovali když i remake filmu z tohohle tisíciletí stojí za hovno. ()

Reklama

Magika82 

všechny recenze uživatele

Nu, snaha o záchranu naprosto zdecomovaného druhého dílu zde byla. A přes množství hloupostí a pro mne nekomediálních prvků ( a to černý humor miluji), se přesto povedlo uplácat jakési komorní představení či spíše inscenaci, kde se nám vrací ona známá 300× zrychlená "práce" zřejmě bakterie Streptococcus pyogenes, jenž je jedním z původců nekrotizující fasciitidy. Dále nakažený muž, pes, chata v krásné přírodě, a zcela idiocií trpící místní obyvatelé. Oproti druhému dílu, jak již jsem zmínila, jest tato inscenace za lepší Dostatečnou, či horší Dobrou, jak se komu zlíbí. 40% a tedy dvě hvězdy. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Dávam 3*. Je to remeselne zručne natočené a to mi v dnešnej dobe u hororu stačí k spokojnosti. Dobrá kamera, pekné exteriéry, kvalitné gore. Keby každá žánrovka dopadla aspoň takto bol by som spokojný. Že to má podpriemerných hercov a že sa jedná o remake doslova cez kopirák je už druhá vec. Má to svoje muchy ale na to aké sračky v tomto žánri za posledné roky vznikajú som aspoň za takúto úroveň vďačný. Amen. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl tak otřesně stupidní scénář, co by se bral vážně. O chování postav ani nemluvím. Opravdu se šešla pěkně tupá banda, co si nic jiného než požrat za živa onou kožní leprou ani nezaslouží. Alespoň se na ně pěkně dívá. A to nejen na obě hrdinky, které jako by z oka vypadly nebožce Brittany Murphy respektive Caře "Brežněv" Delevingne, ale i zbytek filmu je po technické stránce překvapivě slušný. O to víc zamrzí, že Eli Roth nepověřil napsáním scénáře někoho... rozumějšího. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • Na začátku filmu, při jízdě skupinky hlavních hrdinů, hraje hudba z legendárního hororu Osvícení (1980). (Nikolas__)
  • V čase 1:31:50 si lze všimnout, že jeden z mrtvých dýchá. (Kudly4)
  • Vo finálnej scéne má dievča v izbe pri prezeraní fotiek fľašu s etiketou Willard Springs. Tam sa odohrával dej filmu. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama