Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policisté z Kašperských Hor pátrají na základě anonymu po hajném Polcarovi, který byl údajně zavražděn. Za jeho zmizením by mohla být žárlivost. (TV Nova)

Recenze (6)

Fun_Thomas 

všechny recenze uživatele

Kdysi běžel na ČT seriál "Hříchy pro pátera Knoxe". Scénárista by jej měl shlédnout. Už to první pravido z desatera: "Zločinec musí být někdo, o němž je zmínka brzo na začátku příběhu".... Jinak je Modrava taková nenáročná, občas docela milá a vtipná. Neokoukaní herci a pěkná příroda. Ale taky takové divné rozhovory, nedotažené scény, nelogické chování postav.... Tak hodnocení odpovídá kvalitě. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Případ nadprůměrný, vyřešení slabší ( prostě pachatele našla pošťačka s pistolí v příkopu ), ale hlavu mi neberou ty slepé rádobyvtipné odbočky k popíchanému penisu ( naprosto trapný) a tatíkovi s dvaceti miliony. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na úkor velmi slušného a zajímavého případu pohřešovaného hajného řešíme trable taty hlavní hrdinky, který je ve vězení a hospodářská kriminálka po něm chce vrátit 20 melounů, které někam zašil. Jinak jej nepustí na podmínku v polovině trestu z basy. A navíc odešel od své ženy, matky hlavní hrdinky. Jestli se to takto bude ubírat dál, bude z toho telenovela, ne kriminálka. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl by si za první hodinu zasloužil klidně 4*, ale když se pachatel zločinu zčistajasna objeví až ke konci epizody, navíc dost násilně, sráží dojem o dost níže. Toto scénárista prostě zpackal. Jinak obvyklá pohoda. ()

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavá zápletka i když vyšetřování zase trošku "velká náhoda". Jen nechápu, že mrtvoly musí pokaždé najít nějaká z vedlejších postav, myslím, že by na Šumavě nikdo nebydlel, kdyby se tam vraždilo tímhle stylem. Navíc ten vrah se tam taky v podstatě objevil jen jako konečná kulisa vyšetřování. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se ve věznici na Borech v Plzni, Kašperských Horách a na Horské Kvildě v hotelu Rankl. (M.B)
  • Když policie nahlíží do skříně na zbraně zmizelého hajného, jestli je v ní puška, tak vidíme v pravém horním rohu náboje, což je chyba, protože se zbraně a náboje nesmí skladovat na témže místě a navíc by se tato chyba hajnému určitě nestala. (Teimei)

Reklama

Reklama