Reklama

Reklama

Léto k nepřežití: První den v táboře

(seriál)
  • USA Wet Hot American Summer: First Day of Camp
Trailer 2
USA, 2015, 3 h 54 min (Minutáž: 28–30 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Paul RuddJason SchwartzmanAmy PoehlerBradley CooperJaneane Garofalo a spoustu dalších hrdinů se vrací v seriálu od tvůrčí společnosti Netflix, který vychází z 15 let staré břitké komedie Léto k nepřežití (2001) o strádání sexuálně náruživého mladíka, který musí tři týdny koitálně abstinovat, protože je táborovým vedoucím a musí jít svým pubertálním svěřencům příkladem. Osm nových epizod nám přiblíží život táborníků a jejich dozoru v roce 1981, takže ještě před dějem původního snímku. (geklon)

(více)

Recenze uživatele LachtanShows k tomuto seriálu (3)

Campers Arrive (2015) (E01) 

Na tuhle blbinku jsem narazil brutální náhodou a jelikož v táborovém prostředí trávím léto už od roku 2012, z toho již tři roky jako vedoucí, spousta zdejších vtípků mi přijde až neuvěřitelně přesná. Sice je to pořád zkreslená “amerika” a retro z osmdesátek, mnoho momentů se ale s naším táborem naprosto ztotožňuje. ()

Lunch (2015) (E02) 

Legrační situace z první části už semtam zastiňuje trapnohumor, ke kterému už já moc blízko nemám, i tak mě dost baví sledovat mně blízké táborové prostředí formou seriálu, zvlášť teď těsně po konci našeho turnusu. ()

Activities (2015) (E03) 

Sice oceňuju, že se v seriálu pohybují i známé herecké tváře, takový Bradley Cooper mi sem ovšem vůbec nesedí. Mnoho dětských herců hraje příjemněji než on nebo Paul Rudd. ()

Reklama

Reklama