Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kuneš se zabydluje v Ústí a současně řeší svoji bezútěšnou finanční situaci. Společně se svými kolegy se snaží proniknout do prostředí ústeckých neonacistů. To, co se původně zdá jako náhodný důsledek hromadné bitvy dvou skupin fotbalových „ultras“, je ve skutečnosti úkladná vražda. I Rohan je zcela ponořen do svojí obsese Željkem. Informátor Željkovi zabaví telefon a tím ho odřízne od světa. Msta na sebe nenechá dlouho čekat. (Česká televize)

(více)

Recenze (57)

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naděje, které jsem vyslovil po prvním díle se už v druhém díle rozplývají. Željko a jeho linie má málo prostoru a místo toho se řeší případ vraždy mezi fotbalovými chuligány jako vystřižený z libovolné české kriminálky, i když ke konci slibuje i tento případ jistý přesah do dalších dílů. Mírně nad průměr to vytahuje skvělý Kuneš, ale s tím si seriál bohužel do konce rozhodně nevystačí. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Miluju dialog typu: "Je mrtvej." A druhej odpoví: "Jak mrtvej?" Super! Proslovy Tondy Duchoslava trhaly uši dynamitem. Željko mě vůbec nebaví, ale protože to je zatím jediná dějová linka, co nemá ukončení v rámci daného dílu, nechávám bez hodnocení. Vyšetřování mrtvolky, určené pro výuku nových pitváků, mě ale nebavilo taky. Vtipné momenty, které diváka baví, Rapl má, ale zrovna od Rapla já vtipné momenty nečekal, spíš tu atmosféru a příběhy. Prozatím se zdá, že Pachl mnohem lépe zvládl práci s atmosférou neutěšené přírody (1. série), přesedlání do města mu zatím uškodilo. Jestli byla 1. série leckdy málo uvěřitelná, druhá série je (zatím) za hranou. Jo q doporučuji tvůrcům trochu naštudovat anatomii lidského těla, podle mě patolog neví, kde jsou orgány. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zas až taková katastrofa jak tu někteří popisují, mi tento díl nepřišel. Největší kokotinou mi skutečně přišla jízda Jeřábka na kole – protože tohle si polda dovolit nemůže a ihned by letěl. Atmosféru to mělo jakžtakž slušnou (průměrnou), „Cabadaj“ coby vůdce holohlavých vymaštěnců svou roli taky zvládl vcelku dobře, Kuneš zase perlil a konečně se více zapojil i zbytek týmu + alespoň tu byla zmínka o dceři i Rohanově staré. Scéna z patologie byla úsměvná. Takže klasický průměr… ()

ghatos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tak to byla teda zábava :) . Tohle byla taková ještě tvrdší variace na rané devadesátky alá Nahota na prodej. Zatím co v 94 roce opravdu náckové měli nějaký takový dress code a svůj hůrá styl, tak dnes je to úplně někde jinde. Celé ztvárnění nazi scény bylo opravdu někde na úrovni parodie. Do toho propletení s hooligans Spartaku Ústí nad Labem (odkazuje se na reálný klub 1. FK Příbram, i když se to fiktivně odehrává v Ústí nad Labem a Příbram samozřejmě nikdy tvrdé jádro neměla). Navíc režisér by si měl nastudovat základní pojmy fotbalové subkultury. Ultras opravdu nemusí být chuligáni. Celkově je to sranda, jak to všechno přehrocené. Třeba fotbalista Šlapko chlastá tvrdé přímo na lavičce při zápase...no prostě bizár :) . Navíc, když vidíte ve scénáři kličku, jak se pořídil záznam ze skinheadské rvačky (ne fakt, to chuligánský fight nebyl), tak jen doslova hledíte :) . No a Duchoslav byla taková třešnička na dortu, ale dres Schalke byl teda fakt parádní ;) . Bavil jsem se, ale tím, čím jsem se bavit původně nechtěl...56%. PS: Předsedo, já jen doufám, že budeš mít podobný inspirativně-motivační projev jako Antonín Duchoslav ;) . ()

huspenina33 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle bylo horší než první díl. Kde je atmosféra první řady ? Viki Cabadaj jako vůdce nácků ( kde hraje naprosto příšerně, celou dobu vystřeluje slabiky jako zpravodaj Novy ), polykající rybí tuk místo cyankáli??? Proč bydlej na plesnivý ubytovně?? Pitva??? Starý ohraný vtipy se zvracejícíma a omdlévajícíma studenty. Mácha na kole?? Atd. NESTOJÍ TO ZA NIC ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Druhý díl se natáčel převážně v Chomutově, bitka ultras v Praze (ledárny Braník). (spacio)
  • Policie objeví na webových stránkách Ultras fotografie z bitky, kde došlo k vraždě, aniž se snaží zjistit, kdo ji fotil, případně jej vyhledat a dostat z něj tak důkazní materiál. (sator)
  • Sepovo krámek byl předělán z původního chomutovského Army shopu. (spacio)

Reklama

Reklama