Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (Cinemart)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (1 001)

pepo 

všechny recenze uživatele

Lepšie ako jednička. Dvojka ma totiž neštvala a ani nenudila. Mať to sviežosť svojho predchodcu, mohlo to byť dokonca úžasné. Je to omnoho prepracovanejšie, vtipnejšie aj akčnejšie.Prekvapil zmysluplný a myšlienkovo silný príbeh. A občas som mal pocit, že by som si tú story viac vychutnal v typicky vážnom X- Men prevedení. To by sme však prišli o niektoré fantastické komediálne scény. Celá pasáž okolo formovania X- Force a ich prvá akcia sú parádne. Cameá vydarené, všetci si to užívajú a dojde aj na emócie. Celé je to však opäť dosť bordel. To prepínanie medzi žánrami (opäť) nefunguje tak hladko ako napríklad u Vaughna, do rozpočtu sa mohlo ešte trochu prisoliť, stopáž je prepálená a občas je to celé strašne silu. Potitulkové scény však dojem v mnohom vylepšili. Hraničia totiž s genialitou. Takže nerozmýšľajte, choďte na to. Ale netreba očakávať žiadny zázrak. Veľmi, veľmi silných 7/10 ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Tak nám zabili Detpůla, koorvy! A to ani nemoosel do Sarajeva. Asi tak sedm koolí je na dvě hodiny sračkoidního patosoo a toopé homixiády opravdoo málo. Koolí sice fuckt genitálních a třeskootých, ale jinak jim oproti snesitelné jedničce asi oomřel ten brootalně přisprostlý hláškař, a jeho chabá náhražka se vesměs zmohla jen na trapný fekál a tooctově debilní omalovánkoo pro retardy, která kromě dost dobrého Štěstí spíš noodí. Čili něco, jako když se Vám lascivní prsatice okázale snaží nacpat prst do prdele, pročež vy náhle procitnete a zjistíte, že je to jen chloopatý ookazováček vašeho otylého proktologa, jenž se vám s vilně sexistickým oosměvem pokouší velmi, ale velmi pomaloo vyšetřit prostatoo. Jestli to takhle poojde dál, boode trojka o tom, jaxe nový globální, veskrze sympatický a charismatický homixový záporák Džoš jen snaží přes latexový obleček zavést Gájenu Gejnoldsovi Kabel. Hodně hnoosná trojka, a to jen proto, že měl někdo koule vypoostit alespoň těch sedm nevybíravých a roztomile voolgárních vtipoo mezi všechny ty korektně prooderní šosácké kokoty. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Filmový víkend Boskovice : Tak jsem si říkal, že tenhle červenej super čurák v super kostýmu už mě vzhledem k vypitému alkoholu v moji krvi nerozhodí. Vlastně se dalo tak nějak dopředu počítat, že sobotní filmová noc bude mít sestupnou tendenci, což se potvrdilo, ale nakonec střelím tu korektní dvojhvězdu týhle pičokulovině a taky o něco málo vyšší hodnocení než u jedničky a to hlavně proto, že tady už to je aspoň místy tak uhozený, že je to zábavný. Věděl jsem co od toho očekávat, byť už jen z principu nebýt v sobotu v Boskovicích, tak bych se týhle vocasárně ze zásady vyhnul, ale tak dobrá netřeba se zbytečně pobuřovat... Stejně jak by mi to kvalifikovaní vysvětlili, tak porucha je jako obvykle na mé straně přijímače. Neutrálních 25% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Táto druhá časť sa mi páčila podstatne viac ako tá prvá. Keď to takto pôjde ďalej, tak Deadpool sa zaradí na čelo mojich obľúbených marveloviek. Podobne vtipné ako povedzme Strážcovia galaxie, dokonca v tomto prípade by som tvrdil, že ma ten primitívny humor dokázal zabaviť ešte viac. Každá jedna situácia, každá jedna scéna je okomentovaná sprchou hlášok, ktoré mi neraz dokázali poriadne rozvlniť brucho. Ani si nepamätám kedy som sa tak nasmial. A k tomu pekná kamera, vizuálne efekty a celkom slušná akcia, ktorou sa tu tiež nešetrilo. Škoda toho záveru, tam už ten humor trochu zašiel do trápnosti. Ale inak veľká spokojnosť, silný nadpriemer. 85/100 ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Wade naštěstí nekecal ani tentokrát. Je to rodinný film. Nebýt toho, zase se ta skládačka gagů, mimózních hlášek, přepálených situací a bourání čtvrté stěny může rozpadnout, ale tentokrát je onen dějový základ ještě o třídu pevnější než minule. První díl si až příliš dlouho zkoušel, co všechno si může dovolit, dvojka už do žánrových kliček skáče po hlavě a nebojí se je na první dobrou shodit až tak moc, že jsem nevěřil svým očím (výsadek X-Force). Leitchovi jsem nevěřil ani za mák, takže ta úleva, že je Red v dobrých rukách, byla nakonec víc než překvapivá. ()

Galerie (124)

Zajímavosti (110)

  • Ve filmu je několikrát zmíněna Deadpoolova (Ryan Reynolds) pansexualita poté, co byl první film kritizován za její ignorování. (griph)
  • V době vydání snímku bylo představiteli role Russella (Julian Dennison) 15 let. Nebyl tudíž dostatečně starý, aby si mohl na film zajít na svém domovském Novém Zélandu, protože se tam promítal s ratingem R-16 (pouze od 16 let a výše). (DJDVD)

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama