Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Osmidílný komediální seriál je již šestou spoluprací dvojice PrušinovskýKolečko. V projektu, který si nadsázkou bere na paškál složitá témata, jakými jsou nesnášenlivost či xenofobie, si hlavní roli zahrál Martin Hofmann. Rámec seriálu tvoří příběh Luďka, kterého právě vyhodili z práce, bydlí v polorozpadlé barabizně, dluží, kam se podívá, má problémy s exmanželkou i se synem. A v tom nejhorším za ním přijde pošťák Ondra s pozváním do Pošty pro tebe (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Zdenkaalexa k tomuto seriálu (6)

Epizoda 1 (2019) (E01) 

Myslela jsem, že Kouzelník Žito je to nejhlubší dno, kterého kdy mohla ČT dosáhnout, pak už je jenom peklo - ale ČT nám, jako pták Fénix vstávající z popela, ani ne do měsíce naservírovala něco tak famózního, že to ani nechápu, teda v případě ČT...bere to celou republiku, dělala se dokonce i anketa mezi občany Mostu...a ta byla dobrá! Jakási, tuším lékářka, tam říkala, že je to všechno špatně a co si teď lidi o Mostu pomyslí a že jsou tam i slušní Romové, fajn. Jsem vášnivá fanynka Malé Velké Británie a to je pěknej nářez - ale ani ve snu by mě nenapadlo pod vlivem seriálu koukat na Brity jako na stádo retardů a teploušů...kdo není schopnej pochopit nadsázku a neumí si udělat srandu sám ze sebe, musí mít hodně smutnej život. Jsem rodilá Pražačka a vím, jak nás zbytek republiky zrovna nemá moc rád, hlavně při volbách, to se ani nedivím...ale ani za komančů jsme nebyli moc oblíbení, my jsme na tom vlastně skoro stejně jako cikáni - Franta by mi to určitě odsouhlasil! Ne, vážně, ten první díl je fantastickej, teda pro nás, co milujeme neskutečnou prču...... ()

Epizoda 2 (2019) (E02) 

Dabing Ciny je naprostej luxus... ()

Epizoda 4 (2019) (E04) 

Godla a Dudová dělají pro pochopení a přiblížení se k cikánům tisickrát víc než zbytečné tučně placené romské neziskovky - leč, dost politiky, Franto a Žaneto, jedeme dál...jste prostě boží! A v tomhle dílu ve finále vleže ztopořený Eda, tohle prostě nemá chybu! ()

Epizoda 5 (2019) (E05) 

Je fakt, že tenhle díl trochu polevil, ale není každý den posvícení a pořád je to hodně dobrý...ta pětka je za ten Godlův hlas, jak zpívá tu písničku, jestli to je vážně jeho hlas, tak fakt hluboko klobouk dolů, jestli ne, tak to se asi nedovím... ()

Epizoda 6 (2019) (E06) 

ty velký palce u nohou...z počáteční mega prčy se to stává docela solidním psychologickým dramatem a navíc docela smutným - hodně lidí to asi neustojí, za mě tenhle díl za pět + ***** ()

Epizoda 8 (2019) (E08) 

kdes bylas - Luďanův češtin je prostě boží! ten poslední díl byl hodně smutnej... ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

27. Český lev – výsledky

27. Český lev – výsledky

07.03.2020

Letošní 27. ročník cen České filmové a televizní akademie Český lev se tradičně udílel v pražském Rudolfinu. Večer, inspirovaný tradičním českým cibulákem, plný největších hvězd českého filmu… (více)

Nominace na Ceny české filmové kritiky 2019

Nominace na Ceny české filmové kritiky 2019

03.01.2020

Padesátka českých filmových kritiků oznámila své nominace pro Ceny české filmové kritiky 2019. V čele seznamu stojí film o pomstě Staříci a komedie Jiřího Havelky Vlastníci, oba filmy mají po pěti… (více)

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

Reklama

Reklama