Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pozvání do vinárny U kocourka. Kdo s kým nakonec odejde domů? Po těžké pondělní noci nastává ještě těžší úterní ráno. Katka spěchá dopoledne do školy, aby podala vysvětlení ohledně Luďka. Jarda by se nejraději navždy zamkl v garáži, musí ale s dědou Václavem zpátky do domova důchodců. Náročný den pak pro mnohé končí ve vinárně U Kocourka, kde to ale dopadne všelijak... (Česká televize)

(více)

Recenze (41)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"To, co dokázal svým zčernáním, to je obdivuhodné a já si myslím, že ostatní děti by si z něj měli vzít příklad." Do přízně "neodolatelné" mámy se dá vetřít různými způsoby a tento pokus pana ředitele rozhodně není špatný. Pro mě je však trošku špatná skutečnost, že máma všechny vzrušuje a přitom vypadá pořád stejně. Po synátorově změně vizáže bych zkrátka uvítal, kdyby ho matka následovala, ale nestalo se tak. Škoda. Nakonec mě tedy nejvíc bavil spor o psí exkrementy a doufám, že do to bába Janáčková od Vláďovy právní kanceláře pořádně schytá. Vždyť ta věc má společenský přesah a já bych všechny pejskaře, kteří po svých miláčcích neuklízí jejich výkaly, s chutí vyválel tom, co si nedobrovolně nosím na podrážkách domů. ()

Hunt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I druhý díl velmi povedený, je potřeba se naladit na dané téma, ale stojí to za to. Trochu mi to připomíná styl příběhu ala "Macourek", jen pro 21. století. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fakt opatrné dvě hvězdy, a to ta jedna je ještě za Nymburk. Trochu se to zklidnilo, ale že by to bylo mega vtipné nebo zábavné, to se říct nedá, zato poučování blbého národa z toho leze horem důlem. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak z obtloustlé maminy se nám stane „superkost“ tedy jen pro druhé, páč pořád vypadá jako vyvržený vorvaň, nicméně postavy se nám pěkně vybarvují. Černoušek je tak trochu odsunut na druhou kolej, Suchánek jakbysmet, ale za to dostává víc prostoru malá dcera – která je chytrá jak rádio a pak učitelka tělocviku s chlupatým podpažím a lesba v jednom, no a pomocníček strejdy právníka, kterého málem nakope stařena Šulcová do řiti, aby pak smolař posral i oběšení…Inu jedem dále – pořád se to drží průměru…60% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo, jo, už je to jasné, Trpaslík mě bude evidentně bavit, první epizoda nebyla ta pověstná vlaštovka, zoufalství taťky Staňka mě dostalo, to musí být hnus, vzbudit se z odporné noční můry a zjistit, že je to odporná skutečnost. A ještě mu to říká tati! ()

pan.Kaplan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na mě to funguje dokonale. Suchánek si nehraje na kreténa, ale hraje, co má. Humor je přesně takový, jako v pondělí večer v telce čekám. Příběh originální a s přesahem. No a prostě, celkově to funguje lépe, než kterákoliv jiná řachanda z posledních let. Je to mírně očekávatelné, ale ničemu to nepřekáží. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V dnešním díle se autoři seriálu trefili do mého gusta a seriál počal být vtipný. Občas se sice humor trochu zadrhl, ale dnešní hlášky, narážky, vtipy, i detaily jednání či vizáže postav mě pobavily. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hofmann jako arogantní právník vážně válí, a za mě je pro něj tahle role ještě lepší, než ta, kterou hrál v Mostu!. Jeho postava sype jednu perlu za druhou, až z toho chudák Kutlák začne vytahovat celoživotní úspory. Mezitím také zjistíme, co se stane, když chce být někdo neodolatelný, což je v rámci seriálu přání, které má nejvtipnější dopad ("To jsou cecky.... - Debile, to je moje matka") ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti pilotu byla tato epizoda o něco lepší, humor se lehoučce přesunul z kategorie "trapný" do kategorie "vtipný", i když opravdu jenom lehce. Některé scény a hlášky pobavily, jinak mě ale spíš seriál nebavil. ()

Reklama

Reklama